Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Я да проверим за АТВ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Я да проверим за АТВ?

Къде може да се даде китайчето да се провери и постегне преди упортеба?
    В крайна сметка се оказа, че ще взимам такова - поръчах го и трябва да пристигне тази седмица от Търговище.
    Както и може би малко късно - но някои отзиви има ли от вносителя там Недко?

Коментар

Първоначално публикуван от katrina Преглед на мнение
      Къде може да се даде китайчето да се провери и постегне преди упортеба?
      В крайна сметка се оказа, че ще взимам такова - поръчах го и трябва да пристигне тази седмица от Търговище.
      Както и може би малко късно - но някои отзиви има ли от вносителя там Недко?
      На мен ми направи впечатление че има доста налични части за моделите които тои предлага ,а и тези части стават и за почти всички други китаиски модели а цените им са направо брутално ниски!!!
      Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Коментар

дайте малко данни за тоя вносител недко.тел или маил.мерси

Коментар

nedko1976@gmail.com

човека е от Търговище - в сряда пристигат атв-тата
          прави доставки със седйствието на Еконт и плащаш с наложено - или до дома могат да го докарат или до офиса на Еконт и ти си ходиш от там да си го вземеш

има и сайт - www.motobg.net

Коментар

мерси за инфото

Коментар

Към Катрина: Недко не го знам, но поне цените му са в рамките на разумното, за разлика от повечето които внасят китаиски бръмчалки. Най-вероятно твоята машина ще пристигне разглобена и ако имаш нужда от помощ звънкай. Ако пък е сглобена и имаш път към Симеоново мини да я погледна. Почти задължително е преди първото каране да се прегледа основно за да няма после неприятни щети.

Коментар

Jojo - много ти благодаря за предложената помощ! Задъжително ще мина да го погледнеш. Оставила съм средства за това, защото четох твоите съвети след като закупим китайче...
                До колкото разбрах атв-то ще пристигне сглобено, има гаранция 1 година и незнам дали всички от партидата са тествани, но се забави два дена заради това уж.
                Утре трябва да си взема колата от Митвас, от там ще си взема и ремарке и след като взема и машинката ако е възможно да се обадя ще го направя. Само да ми дадеш телефон и адрес.

Коментар

Честито за машинката, безаварийно да си я караш. Ако го сглобяват и тестват у нас е съвсем друго, най-вероятно хората които го сглобяват ще си свършат съвестно работата. Но има някои които пристигат полу-сглобени, тук за 10 мин. ги събират и след това клиента като си го закара вкъщи и направи едно кръгче става шоу. Телефона ми е 0887993436 ако имаш нужда от съдействие.

Коментар

До: Я да проверим за АТВ?

ВИЖТЕ БЕ ХОРА 5 ПЪТИ САМ ХОДИЛ В КИТАЙ ДАЖЕ И В ИЗЛОЖЕНИЕТО В ШАН ХАЙ.Е ТЕ ТИЯ МОГАТ ВСИЧКО АМА ПРОБЛЕМА Е НЕ ВЪВ ВНОСИТЕЛЯ ЗАЩТОТО ТИ ГО ПЛАШТАШ ТАМ А ГО ПОЛУЧАВАШ СЛЕД 2 МЕСЕЦА,ПРЕСТАВИ СИ КВО МОГАТ ДА ТИ ПРАТЯТ.АМА ТУКА КАТО ДОЙДЕ ТИ ТРЯБВА ОТВОРЕН ЧОВЕК ДА ГО ВИДИ,А ПЪК КАТО СИ ГО КУПИШ ТИ СЪЩО ГО ПРЕГЛЕДАЙ,ТО СИ Е ЗА ТЕБЕ БАТЕ,ТИ ЩЕ ГО КАРАШ.
                    ТИЯ МИЛЯРДИ ХОРА ДА НЕ МИСЛТЕ ЧЕ НА МЕРЦЕДЕСИ СЕ ВОЗЯТ,ИМА МНОО МОТОРИ БАТЕ....!!!НОВИТЕ БМВ-ТА ГИ ПРАВАТ В КИТАЙ-Е ТЕ ТОВА НЕ Е БУКЛУК ЧЕСНО.
                    А ВИЕ МОМЧЕТА СТЕ МАНЯЦИ ЯВНО ТАКА ЧЕ ЗА ВАС ТРИ ПЪТИ ПО НИСКА ЦЕНА НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ.ЕВАЛАТА
                    ИДЕЯТА Е ЧЕ ПОЧВАШ С НЕШТО ЗА 3000-6000 ЛЕВА И АКО ТИ ВЛЕЗЕ БЕНЗИН В Г.ЗА,ПРОДАВАЙ ВИЛАТА И НА КАВАЗАКИ.

Коментар

Първоначално публикуван от vincenzo Преглед на мнение
                      ВИЖТЕ БЕ ХОРА 5 ПЪТИ САМ ХОДИЛ В КИТАЙ ДАЖЕ И В ИЗЛОЖЕНИЕТО В ШАН ХАЙ.Е ТЕ ТИЯ МОГАТ ВСИЧКО АМА ПРОБЛЕМА Е НЕ ВЪВ ВНОСИТЕЛЯ ЗАЩТОТО ТИ ГО ПЛАШТАШ ТАМ А ГО ПОЛУЧАВАШ СЛЕД 2 МЕСЕЦА,ПРЕСТАВИ СИ КВО МОГАТ ДА ТИ ПРАТЯТ.АМА ТУКА КАТО ДОЙДЕ ТИ ТРЯБВА ОТВОРЕН ЧОВЕК ДА ГО ВИДИ,А ПЪК КАТО СИ ГО КУПИШ ТИ СЪЩО ГО ПРЕГЛЕДАЙ,ТО СИ Е ЗА ТЕБЕ БАТЕ,ТИ ЩЕ ГО КАРАШ.
                      ТИЯ МИЛЯРДИ ХОРА ДА НЕ МИСЛТЕ ЧЕ НА МЕРЦЕДЕСИ СЕ ВОЗЯТ,ИМА МНОО МОТОРИ БАТЕ....!!!НОВИТЕ БМВ-ТА ГИ ПРАВАТ В КИТАЙ-Е ТЕ ТОВА НЕ Е БУКЛУК ЧЕСНО.
                      А ВИЕ МОМЧЕТА СТЕ МАНЯЦИ ЯВНО ТАКА ЧЕ ЗА ВАС ТРИ ПЪТИ ПО НИСКА ЦЕНА НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ.ЕВАЛАТА
                      ИДЕЯТА Е ЧЕ ПОЧВАШ С НЕШТО ЗА 3000-6000 ЛЕВА И АКО ТИ ВЛЕЗЕ БЕНЗИН В Г.ЗА,ПРОДАВАЙ ВИЛАТА И НА КАВАЗАКИ.
                      ти бате непиши с тоя шрифт щот все едно че крештиш .пък тука глухи няма.

Коментар

аз имам един китайски боклук наречен чинчи.като се излъгах и го взех почнаха ядовете.постоянно се чупи на шенкела оста.случвало се е и задната ос да се къса два пъти точно на венеца.моита препоръка е да не си взимате такива боклуци.

Коментар

Аз имам KEEWEY работно 250 ccm и съм доволен карам го само в гора е не съвсем екстийм ама не го жаля

Коментар

Първоначално публикуван от garmini Преглед на мнение
                            аз имам един китайски боклук наречен чинчи.като се излъгах и го взех почнаха ядовете.постоянно се чупи на шенкела оста.случвало се е и задната ос да се къса два пъти точно на венеца.моита препоръка е да не си взимате такива боклуци.
                            Моито атв също е китаиско но досега нямам такива проблеми.
                            Явно наистина различните китаиски марки са с различно качество.
                            Лошото е че цените им са доста близки и не се знае какво ще уцелиш.
                            Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Коментар

Аз вече съм минал около 4000-4500 км. с мойто китайско атв. Общо взето съм доволен. Попринцип се занимавам с коли и обичам да се бърникам за щяло и нещяло и може да се каже че отвсякъде съм си го пипнал със или без причина. За близо година от както го имам се зарибих 2 пъти повече и постоянно си правя подобрения. В момента няма нищо общо с това както го взех просто не съм на моя компютър за да кача снимки. Но доста неща съм си пипнал по него.

Коментар

това с китайците почва да ми звучи като с руските автомобили от преди 89г. не са лоши ама всяка събота и неделя си пред блока да си чоплиш и доработваш нещо я центровка, я почистване на карбуратор, я смяна на шарнир абе москвичовщинка
                                даже имаше специални списания като "направи си сам" и "за рульом" за които беше чест да си абониран и в тях се обменяше челен опит с братушките за техните постижения например как да не ти загрява или други подобни хитрни в след заводската доработка на модела
                                Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X