Какво стана като толкова хора питаха и обмисляха варианта за китайско АТВ. Никой ли не взе или който си е взел го е срам да се похвали. Че вчера човек който уж доста покарва ми каза че ако не е за състезания ами за леки разходки и ново китайско е доста подходящо?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Я да проверим за АТВ?
Свий
X
-
Ами аз знам за един цял контейнер, че е продаден /па за колко не знам.../, което прави поне 10-15 бройки и още никой не е писал нищо.
Хора, нищо срамно няма. Всички знаем, че джоба диктува. Просто споделете та тези които са на етап "покупка" да не се чудят, а да вземат по-лесно решение.
-
Хахахах ... вие пък!!! .. Искате хората да влизат един по един и да казват "Ами да знаете как се п*ее*ах!".
Че нали всички ще му се смеят тука.
Щом никой нищо хубаво не казва, значи можем да си направим сами изводите.The only way to be 100% certain that work has been done properly is to do it yourself.
Коментар
-
Първоначално публикуван от GeorgiATVХахахах ... вие пък!!! .. Искате хората да влизат един по един и да казват "Ами да знаете как се п*ее*ах!".
Щом никой нищо хубаво не казва, значи можем да си направим сами изводите.
Би ли се обосновал
Коментар
-
Според мен "GeorgiATV" е прав. Никой купил си китайско не сме да каже дали е минало и 2 км? Надявам се да не е така че съм решил да пробвам с едно ама найстина лошо ако никой не се изкажев тяхна ползаОБОЖАВАМ ДА ЦАПАМ В КАЛТА
Начин на живот- за някой:)Honda Shutlle 4WD 16V, Suzuki Samuraj SJ413, Toyota Runner 2.5TDI, Мургаш
Коментар
-
Първоначално публикуван от momchil_vasilevАми от на Явор бъгитата някой не купи ли?
Мамка му мразя да съм първиама ще се наложи пък аз поне не ме е срам да си казвам каква съм я свършил
Затъването беше нарочно и с цел да пробвам лебетката.
Така че китаичетата правят и що годе свестни неща. Но когато искат
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadПървоначално публикуван от GeorgiATVХахахах ... вие пък!!! .. Искате хората да влизат един по един и да казват "Ами да знаете как се п*ее*ах!".
Щом никой нищо хубаво не казва, значи можем да си направим сами изводите.
Би ли се обосновал.
Хайде щом са здрави и хората са доволни от тях да влезнат да кажат по някоя добра дума ... та и ние да си купим по едно.The only way to be 100% certain that work has been done properly is to do it yourself.
Коментар
-
Re: Я да проверим за АТВ?
Здравеите ,
Аз отскоро се запалих по АТВ-тата но мисла е сам сабрал вече доста информацияи по специално за китаиските защото финансите ми засега позволяват да се сдобия с едно китаиско като за начало.
Вчера в софия се срещнах с един човек които предлагаше китаиско атв и след около 20 минути каране в раиона на хотел плиска останах с добро мнение(като за начинаещ)
Та идеята на целия ми коментар е че китаиските не са толкова лоши колкото някои хора ги описват ,разбира се в сравнение с оригиналите си не са толкова качествени но за непрофесионална употреба и за каране само за удоволствие мисля че са перфектни.
Почти сам се решил и мисля че савсем скоро ще имам атв пък било то и китаиско.Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD
Коментар
-
И това го казваш с 20 минутния си опит в покрайнините на хотел плиска!!! Аиде вземи го покарай го месец, ама не само по асфалт, а там за където е правено атв-то и тогава дай коментар в полза на китайските.The only way to be 100% certain that work has been done properly is to do it yourself.
Коментар
-
Мога да ви дам инфо направо от извораКитайците имат много качествени АТВ без разлики от марковите
но цените им са почти като на YAMAHA, затова никой не внася такова качество от Китай а само евтините модели които са с доста компромиси в качествто.
Цитат:
Мнение на momchil_vasilev
Ами от на Явор бъгитата някой не купи ли?
Мамка му мразя да съм първиама ще се наложи пък аз поне не ме е срам да си казвам каква съм я свършил
За съжаление вече Китайско бъги не мога да ти продам защото се изкупиха и двата контейнера които внесохме. Обобщението ми за тези бъгита е че са доста проходими но не са за човек който не разбира от ремонти, ако го караш в гората се чупи направени са за много лек offroad.
От 2007 г можем да предложим Таивански АТВ и Бъги на фирмата PGO качеството им е с пъти по-голямо от Китайските но и цените им са по-високи ето и малко снимки:
А това е модела за асфалт
Ето го и бъгито от което Китайците са копирали
вече няма вериги, а по-големия му брат 500i има и блокаж на дифа
а това си е Китайсо АТВ 4Х4 650 куб, ще организираме представяне и тест драив на полигона на Голди всички желаещи са добре дошли допълнитено ще бъде съобщена дата.
Всички тези играчки могат да се регистрират в КАТ за движение по републиканската пътна мрежа.
Не твърдя че тези продукти са перфектни като марковите въпреки че и те имат доста кусури, но за парите които струват си заслужава да се направи разумен компромис. Не искам сега да се почва дискусия Китайско или не, всеки си има глава на раменете и знае колко пари има в джоба си, за да си прецени сам.Прикачени файлове
Коментар
-
Наистина е важно колко пари имаш в джоба! А и съм съгласен че китаиците не правят само боклуци.
Но аз лично не бих си купил подобно ATV дори да имам само за такова и да взимам 150лв. заплата. Бих изчакал и сабирал пари до когато трябва за да си купя (според мен) каквото трябва.
Иначе за хора които не са с претенции и не са карали дуго ATV, китаиското си става. К'во пък толко нали вече са в бранша първоначалната инвестиция вече е направена, която е наи сериозна.
Коментар
-
Здравейте,нов съм във форума и наскоро си купих китайско атв 200 кубика,20 коня. За сега съм навъртял само около 350 километра,но съм много доволен и нищо не се е строшило,макар,че очаквах. Смея да твърдя че върви доста прилично(80-90 км/ч според мен е нормално),макар,че нямам голям опит с тези машини. Според мен като за начинаещи е доста добре,като се има впредвид цената му(2500лв).
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар