Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Я да проверим за АТВ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Я да проверим за АТВ?

ми тя се тая аз имам bombardier и чакам агренажна верига 30 дена и струва 144 лева толкова струва цял китаиски двигател.кацете вий по добре ли е.

Коментар

Първоначално публикуван от slona75 Преглед на мнение
      ми тя се тая аз имам bombardier и чакам агренажна верига 30 дена и струва 144 лева толкова струва цял китаиски двигател.кацете вий по добре ли е.
      Колкото и да са евтини частите на китайците се чупят много повече !!! Караш 1 ден - правиш 1 седмица
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      08седем9010З60
      MAKE RALLY NOT WAR
      Confidence in Motion

Коментар

Един приятел който ми помага по някога за по тежки ремонти като чуе,че накой си е купил китайче му казва "СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ ГО ПРАВИШ" а те бързат да му се разсърдят,но незнаят какво ги чака и като ги счупят ги е срам да идат при него защото ще има яко базици
        [SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich

Коментар

Първоначално публикуван от slona75 Преглед на мнение
          Колега не се оплаквай от BRP-то това е машината на времето .
          А ти тази верига я сменяш на колко мото часа или километра,а този китаец е ежедневно в ремонти
          Нама да ти издържът нервите да караш 1 ден с леки ремонтчето междувременно,а след прибиране у дома вместо да си починеш доволен от хубавият преход да установиш че ти трябват още няколко дни за притягане до следващото каране,това нормално ли е?
          И след 2-3 такива прибирания ще се откажеш от това удоволствие и ще си закупиш един велосипед да си се возкаш
          [SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Преглед на мнение
            Ами аз знам за един цял контейнер, че е продаден /па за колко не знам... /, което прави поне 10-15 бройки и още никой не е писал нищо.
            Хора, нищо срамно няма. Всички знаем, че джоба диктува. Просто споделете та тези които са на етап "покупка" да не се чудят, а да вземат по-лесно решение.

прав си аз си казвам баща ми каза че няма пари да ми копува ,,оригинални'' атвта и ми купи 110 кубиково китайче но съм много доволен . Не го ползвам за състезания а за кеф за кеф насякаде върви. в кал в локви нямам проблем кефя си се че съм малак и мога да карам

Коментар

• До: Re: Я да проверим за АТВ?

Първоначално публикуван от naskoradew Преглед на мнение
              Здравейте,нов съм във форума и наскоро си купих китайско атв 200 кубика,20 коня. За сега съм навъртял само около 350 километра,но съм много доволен и нищо не се е строшило,макар,че очаквах . Смея да твърдя че върви доста прилично(80-90 км/ч според мен е нормално),макар,че нямам голям опит с тези машини. Според мен като за начинаещи е доста добре,като се има впредвид цената му(2500лв).

хора даже на мен ми харесва повече външният вид на китайските.
              браво много е хубаво аз имам китайско 110цц куад модел. незнам колко съм навъртял към 100 ама нямам счупена част това е хубавото

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X