Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ъпгрейди ..... Най-добрите ..... ? Със особено мнение .....? Лично за мен безмислени .....?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 640 лева за инструмент на Моско?!?!? Ебааа го... За 20-30 лева на битака ще намеря и подредя по-добър инструмент от тоя.
    И туби по 150-200 лева едната, без окачването разбира се. Да не би да караме Ролс ройси?!?!?!
    Всеки си решава, с какво да си кичи мотора и за какво да си дава парите, ама те тея пари да не растат по дърветата?!?!
    Вчера видях един сириец с едно БМВ 1200 Адвенчър. Така го беше накичил с багаж, че сигурно багажа тежеше повече от самият мотор. И две туби окачил поне по 10 литра всяка на него. А само резервоарът му е 30 литров на тоя мотор... Заминавал за Турция от там Иран и Ирак... Тоя сигурно си мисли, че тука по тия места бензиностанциите са поне през 1000 км...
    Имаше един такъв руснак със същата схема на мотора, пак БМВ, пак с огромни багажи и туби по него. Срещнахме го с Миро в Душанбе на Байк поста. После по Памир не го видяхме с тая цистерна...
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      Е за 20-30 нема да е по-добър от нищо в нищо ма не в това е работата.
      Но е прекалено, наистина.

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Инструмента и аз съм си го избрал,че и поне 4 торби за инструменти купих преди да ми пасне Криегата на дисагите

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      Коя криега, оная по-горе дето празна тук я преизчислява на 300лв ли?
      Не се ебавам - да ти дам едно прокси за да сравняваш цените на едно и също нещо при теб и тук

Вчера извадих от кутията за инструменти каквото имам там и... Никак не е добре.
      Кило и половина а реално има почти нищо вътре. Турил съм го за отбиване на номера!
      Един фин френски ключ, двете "чугунени" щанги, отверка, клещи неколко шестограма и чикийка.
      Че то ледермана ми върши 80% от всичко по този "кит"

Ще се прави някаква реорганизация, видело се е.
      Като за начало тия 2 щанги изпадат веднага - към 700 грама са само те.
      Чакам хубосниците от мото-мола да се обадят за алуминиевата щанга тия дни.
      Нея по твоя идея ще я вържа някъде по рамата - изобщо нема да я вкарвам в кутията.

• Ей такива моторетки ви требат :-)

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SCR00090.jpg
Прегледи:109
Размер:69.0 КБ
ID:6996726
    -Чем занимаетесь по жизни?
    -Ну в последнее время - в основном офигеваю от происходящего.

Коментар

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      Има почти

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Виж първата страница,аз 90% такова имам

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Тежко ми се види,мойра ямахичка по-добра

• Ами явно прави са хората дето казват, че пейпал са си емали бабата:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot from 2025-04-23 11-49-13.png Прегледи:0 Размер:45.5 КБ ID:6996730
    За няма и 6 часа.
    Сефте некой да ме изнерви така, че да ги ползвам.
    Не си поплюват, така и требе - АФЕРИМ!
    Враг усраине

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X