Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В България НЯМА "гражданска отговорност"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: В България НЯМА "гражданска отговорност"

С двустранен протокол, ще се мотаят повече.

Пак не каза, с какъв аргумент ти отказват.

Коментар

а - аргумента е смешен - щетите не отговаряли на описаният инцидент и не било категорично ясно, че другият е виновен. И затова няма да платим... Ключа от бараката е тук! Те казват - няма да платим. Не казват - заповядайте да ни обясните пак, или да видим пак колата(макар че аз нема да ги чакам 1 месец и отдавна съм я оправил) и да се разбере всичко което ги съмнява. т.е. те просто нямат намерение да платят! и не ги интересува, че така е нарушен закон - а именно - щета, непокрита от ГО! Да ти кажа честно и аз не можах да повярвам че пострадаха само джантите(предна и задна) и декоративната пластмаса, а по ламарината (калници, врати, прагове) няма и следа - но късмет дето се казва. Въпросът обаче е принципен. Темата тук създадох, за да се окуражават хората да си търсят правата, и да се замислят за какво плащат.

Коментар

Според мен проблема идва от изначално сбъркана постановка.
        Какво имам предвид? Ами, ако имаш каско, си отиваш при твоя си застраховател. А с ГО при другия.
        Ти не си го избирал, а другия участник. И как основно се избира застраховател за ГО - по ниската цена, със всичките последствия от това.
        Докато не стане така, че твоя застраховател да плаща, а после да си търси парите от другия, нещата ще са така.
        Просто ще се отсеят некоректните "застрахователи". Щото, като не плати, догодина отиваш при тоя дето плаща.
        А за конкретния Бул-мул нещата отдавна се знаят.

Коментар

Прав си, но като се знаят не требва да се мълчи.
          Погледни по разни форуми и черни списъци какви невероятни истории са описани и не казват името на застрахователя!
          Мутраджийската демокрация, която замени милиционерският социализъм явно дава плодовете си!
          По-младите ги страх от мутрите, по-старите от милицията и само шарят пара за щяло и не щяло, че и викат - издойте ни, и кръв ще пуснем и ще си мълчим!

Коментар

Първоначално публикуван от SJ410 Преглед на мнение
            Прав си, но като се знаят не требва да се мълчи.
            Погледни по разни форуми и черни списъци какви невероятни истории са описани и не казват името на застрахователя!
            Мутраджийската демокрация, която замени милиционерският социализъм явно дава плодовете си!
            По-младите ги страх от мутрите, по-старите от милицията и само шарят пара за щяло и не щяло, че и викат - издойте ни, и кръв ще пуснем и ще си мълчим!
            От 15г. имам гараж под охрана. До сега от неплащане на каско съм спестил поне за две лъскави колици.
            Един път съм ползвал чужда гражданска - Булстрад и си платиха на 100%
            Моите, за сега не са влизали в употреба.
            Успех в начинанието.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
              От 15г. имам гараж под охрана. До сега от неплащане на каско съм спестил поне за две лъскави колици.
              Един път съм ползвал чужда гражданска - Булстрад и си платиха на 100%
              Моите, за сега не са влизали в употреба.
              Успех в начинанието.
              Ти ме уби - тъкмо си спомнях, как преди 7-8 години Булстрад ми плати над 100% по ГО!!! М/у другото виновният беше ченге(неизправни спирачки! и се опита да ме избегне отбивайки вдясно към спирката!!!), и коуегите, които тогава дойдоха за минути, се опитаха да го изкарат невинен, ама не стана И аз съм пресметнал, че каското при мен не си струва, и наистина ми излиза по-изгодно да ремонтирам за моя сметка(което 99.99% си е текущ ремонт, а не щети).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X