Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търси се Депутат за вносител на "трудната и сложна" съдебна реформа.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Търси се Депутат за вносител на "трудната и сложна" съдебна реформа.

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
    .... Аз й отговарям в леко ироничен стил, че това означава, че човек не трябва да изразява несъгласие въобще, което би било глупаво, предвид факта, че без противоречиви мнения не стават дискусии и съответно тук не би било форум, а стенвестник. Още повече загатвам и факта, че самата тя не веднъж е изразявала несъгласието си по редица теми. Надявам се сега да е ясно?

Още нещо, ако не си съгласен с моята аналогия, то това означава, че и ти си против писането в теми, с които не си съгласен, а не го демонстрираш. Пишеш за много неща, с които не си съгласен.
    Писане Без Аргументи - да !

Израза "неписане в нехаресвани теми" е обобщен и в случая е: Недей Спами, просто щото "автора" друго освен спам не беше пускал.

натвърда и беше против Спам-а, а аргумента на спамера беше - баси тъпата тема няма да кажа що ПЪК !
    повторено по различни начини N пъти.

Ако "несъгласните" мнения са без аргументи , или "аргумента" е: "баси тъпата тема, вижти ма къф съм 20годишен опитен умник, ама що съм умник -няма да кажа" ?

Още първото мнение по темата си е 100% лична нападка, та оттам и отношението което си изработи СпецО.

Както се вижда, въпросния "автор" има спам проблема "от малък"
    , като даже сам е декларирал да не го прави, ама то и за думи и действия не разбра/видя намекО.

За нехаресваните теми и пускането на мнения мислим еднакво, разминаването идва от повърхностния ви преглед на тази.
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

Коментар

Еее, оставих те да си "развиваш" идеите, да видя докъде ще стигнеш, но май ти липсам . Не спря да ми ядеш краката. Както ти казах вече, за мен темата е бъгава, ялова, ако пак не ти е ясно (справка горните постове) търси тълковник.
      Няколко пъти ти писах, че не дължа разяснения по сбъркана за мен концепция, която твърдо не подкрепям и считам за част от пакета ти от теми, които си нароил под въздействието на яда си към съдебната система. Ако имаш читаво мнение за изразяване - ефира е твой. Но ако целта ти е увеличаване на рейтинга на темата и пълненето и с постове, просто спри да си търсиш оправдания в несъгласните с теб. Вярно, че темата вече е в подходящия раздел, но твоето започва да прилича на диагноза.
      Хайде сега поздрави и концентрирай вниманието си върху темата. Много се разпиляваш, а изпускаш поантата. Мен няма нужда да ме ласкаеш повече, вече съм ти фен . Ако след време ми потрябва помощ за издаване на събрани съчинения, ще те поканя. И без друго вече си добре запознат с творчеството ми.
      ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
      LZ1YBB

Коментар

Айде стана весело :

още в Член2 на Конституцията на САЩ четем:

Параграф 4.

"1.Президентът, вицепрезидентът и всички висши държавни служители на Съединените щати се отстраняват от

длъжност, ако бъдат подведени под отговорност по реда на импийчмънт и осъдени за държавна измяна, вземане на

подкупи или други тежки престъпления и простъпки. "

Представяте ли си, Ужас, "други тежки" ,че и 'простъпки" и няма кво е тежко кво е простъпка направо Аматьорска Конституция.
        май уволнение на спецовете трябва за първа стъпка в "тежката" ни реформа.

Поздрави на Смешниците чули си Имената
        байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.

Коментар

Не вярвам и с този ток да успееш да припалиш тази мъртвородена тема. "Тежки престъпления и простъпки" е термин употребен преди двеста години, а относно какво спада към тази категория и какво не - Конгресът на САЩ отдавна е решил.
          Той пък завалийката е единственият който има право да подхване процедура "импийчмънт". Явно са имали едно наум хората когато са писали конституцията си, и не са оставили тълкуването на кое е ТПП и кое не на Гошо, Пешо, Джон и Антон.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Предвид на последните, както се твърди политически назначения на висши съдии, немога да не отбележа, че ако текстовете за отвод при невярни декларации бяха в сила, то щяхме с досада да отбележим след 3-4 мес. че протежето съдия е самопочистен на база отводи примерно.

Извинете написах самопочистен ,обърках се каква е целта на съд. реформа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X