Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Алтернативна реалност" и има ли тя почва у нас...?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Алтернативна реалност" и има ли тя почва у нас...?!

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
    Marto, тези материали добре, но тях ги има из нета под най-различни форми. Всичките с патос декларират нещо, но доказателства-них.
    Разбира се, че ги има Борко! Нали съм ги събирал тези матеряли с години от там... Относно доказателствата виж отговора ми към Кольо...!!! Къде е доказателството на "Теорията на относителността" на Анщайн...?!! Къде е доказателството на църквата за Бог..?!! Къде е доказателството, че 1+1=2..?!! Мога да продължа до утре.. Всичко, което съм споделил тук (има още много за тези на които им е интересно) е една алтернативна гледна точка... Нищо повече!

Коментар

Първоначално публикуван от Marto-Novobranko Преглед на мнение
      ... Къде е доказателството на "Теорията на относителността" на Анщайн...?!! ...
      Доказана е много отдавна. Без нейната поправка всеки GPS приемник ще трупа по 14 км. грешка на ден. Жалко е, че немисленето и незнаенето затрива евентуални истини измежду останалите магии.
      Не се заяждам, отдавна се научих да не отричам невероятните на пръв поглед неща. А темата е забавна...

Коментар

Марто, както казах-нямах намерение да пиша в темата.
        Но след като започнах ми е интересно какво мислиш за гледането на ръка?
        И там няма доказателства, че циганката не лъже, ама никой не и вярва.
        Торсионните полета са обсъждани вече тук, и нямаше никакви нормални доказателства за съществуването им. Даже обратното(ама аз съм обременен от прагматиността) Всъщност смятам, че тези полета са пълна дивотия, измислица на "откривателят" им за да направи някой друг лев(долар;лира;крона...) И не само аз го вярвам това, остави ме мен, аз съм един никой, виж огледай се колко умни глави се изказват по въпроса.
        Какво мислиш за левитацията?
        А Астор ти дава доказателство, че си е свалил главата от рамената, вярваш ли му?

Ит.н, и т.н.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аз Марто понеже отдавна чета такива разни и много искам да разбера как е построена Вселената и една нощ получих насън следния текст като диктовка. Ако има физици , дано разберат нещо ! аз само записвах щом се събудих !

"""Генералният механизъм, който държим отговорен за тази онтично нихилистична световна осцилация е динамичното равновесие на движението "симетрия-асиметрия" , чиито трансонтични особености го дефинират като една световна онтологично-ейдетична, онтично-нихилистична помпа. Тази помпа , която има за свое бутало Симетрично-асиметричния импулс, действа така , че складирва, вкарва и напомпва цялата енергия и материя на Вселената в Пунктум -Сунгуларис, с помощта на силата на Симетрията, и изпомпва обратно цялата вселенна енергия и материя от Пунктум -Сунгуларис навън, пораждайки с това самото пространство време с помощта на силата на Асиметрията."""

п.п. много се разтревожих

Коментар

А може и да си спомните за Тома Неверни и какво е казал Исус.
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Marto-Novobranko Преглед на мнение
              Къде е доказателството, че 1+1=2..?!!!
              В пръстите на всяко дете което се учи на елементарна аритметка. Едно пръстче и още едни пръстче правят две пръстчета.
              Не се стърпях, ама нали сме в спама...
              А църкавата учи, че не трябва да търсим доказателства за съществуването на Бог, просто трябва сляпо да вярваме, че Той съществува. Е, не искам да вярвам насляпо, искам да ми се докаже.

Марто, никой не отрича, че трябва да се оглеждаме за нещо ново, което досега не сме познавали, но повярвай-повечето нещша които твърдиш са празни балони. Проверени и доказани от експерти в обласста си. Може да кажеш, че и те са наговорени, или вербувани да крият истината, но ко случая е такъв-те щаха да са обикновени агенти на тайните служби, а не известни и сериозни учени.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                Доказана е много отдавна. Без нейната поправка всеки GPS приемник ще трупа по 14 км. грешка на ден. Жалко е, че немисленето и незнаенето затрива евентуални истини измежду останалите магии.
                Не се заяждам, отдавна се научих да не отричам невероятните на пръв поглед неща. А темата е забавна...
                Не чак толкова отдавна е доказано и, че не много вярна:

http://theory2001.hit.bg/bg/intro_bg.html
                http://bulgaria.actualno.com/news_103786.html

Има още много... Колко години, трябва да я "кърпят" за да разберете, че е грешна..?!!

П.П. Междувременно тази пуста светлина даже и я замразиха:http://www.sci-bg.com/?p=135

Коментар

Понеже съм изглеждал объркано, на следващата нощ пак започна същия глас да ми диктува !

"" Искаме недвусмислено да кажем , че основните физически сили за нас не са четирите взаимодействия на гравитацията, силните, слаби ядрени сили и електромагнитните сили, а че това са силите на симетрията и асиметрията - докато 4рите взаимодействия, както е известно са само степени на спадане на симетрията в нейното движение към асиметрията. Още веднъж държим да подчертаем, че за нас Симетрията и Асиметрията не са идеални закони, като тези на инвариантността, а действителни, обективни, енергитично-геометрични сили.""

п.п. тревогата ми нарасна

Коментар

И на тези тука им ги диктуват същите работи...http://clubs.dir.bg/showflat.php?Boa...collapsed&sb=5

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      В пръстите на всяко дете което се учи на елементарна аритметка. Едно пръстче и още едни пръстче правят две пръстчета.
                      Не се стърпях, ама нали сме в спама...
                      А църкавата учи, че не трябва да търсим доказателства за съществуването на Бог, просто трябва сляпо да вярваме, че Той съществува. Е, не искам да вярвам насляпо, искам да ми се докаже.

Марто, никой не отрича, че трябва да се оглеждаме за нещо ново, което досега не сме познавали, но повярвай-повечето нещша които твърдиш са празни балони. Проверени и доказани от експерти в обласста си. Може да кажеш, че и те са наговорени, или вербувани да крият истината, но ко случая е такъв-те щаха да са обикновени агенти на тайните служби, а не известни и сериозни учени.
                      Аз не твърдя нищо повече от това, че тези балони са също толкова вероятни, колкото останалите балони в учебниците... Що се отнася до "1+1=2" - ето ти доказателство, че не е вярно (според същите тези учебници).. Да се чуди човек на кого да вярва..?!?!?!?!

http://www.info-0304.hit.bg/urok6.htm

Коментар

Започнах да лягам да спя следобед, за да объркам врагът , който ми диктува тия дивотии, но явно това е евтин трик

"" Предпоставките на увеличаване на симетрията и нарастването към безкрайно високи стойности на енергията , скоростта, температурата, плътността и компактификацията на веществото, и обединяването и уеднаквяването на 4рите взаимодействия по степента на приближаването до Пунктум-Сунгуларис , и обратно спадане на симетрията, температурата, скоростта, енергията и обособяването на 4рите взаимодействия по степента на тяхното отдалечаване от Пунктум Сунгуларис , ни дава основание да предположим, че Пунктук Сунгуларис играе роля на световен трансформатор, комутатор-трансонтатор , който преобразува при свиването на вселената онтосите в ейдоси и материята в идеалности, Качеството - в количество, многото - в едно, крайното в безкрайно, битието - в небитие, и който обратно, при разширяване на вселената преобразува ейдосите в онтоси и така.."

Мога и още , ако не слушате

Коментар

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
                          Започнах да лягам да спя следобед, за да объркам врагът , който ми диктува тия дивотии, но явно това е евтин трик

"" Предпоставките на увеличаване на симетрията и нарастването към безкрайно високи стойности на енергията , скоростта, температурата, плътността и компактификацията на веществото, и обединяването и уеднаквяването на 4рите взаимодействия по степента на приближаването до Пунктум-Сунгуларис , и обратно спадане на симетрията, температурата, скоростта, енергията и обособяването на 4рите взаимодействия по степента на тяхното отдалечаване от Пунктум Сунгуларис , ни дава основание да предположим, че Пунктук Сунгуларис играе роля на световен трансформатор, комутатор-трансонтатор , който преобразува при свиването на вселената онтосите в ейдоси и материята в идеалности, Качеството - в количество, многото - в едно, крайното в безкрайно, битието - в небитие, и който обратно, при разширяване на вселената преобразува ейдосите в онтоси и така.."

Мога и още , ако не слушате
                          И на тези тука им ги диктуват същите работи...http://clubs.dir.bg/showflat.php?Boa...collapsed&sb=5

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            .
                            Торсионните полета са обсъждани вече тук, и нямаше никакви нормални доказателства за съществуването им. Даже обратното(ама аз съм обременен от прагматиността) Всъщност смятам, че тези полета са пълна дивотия, измислица на "откривателят" им за да направи някой друг лев(долар;лира;крона...) И не само аз го вярвам това, остави ме мен, аз съм един никой, виж огледай се колко умни глави се изказват по въпроса.
                            http://www.sci-bg.com/?p=1543

Коментар

А това тук е много интересно и поучително относно нашия малък спор:http://www.sci-bg.com/?p=1279

Коментар

а дзен будизмът?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X