Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Алтернативна реалност" и има ли тя почва у нас...?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Алтернативна реалност" и има ли тя почва у нас...?!

Първоначално публикуван от Marto-Novobranko Преглед на мнение
    Защо е важно да знаем кои сме наистина..?!! Защото все още ни има на пук на всички и всичко... През последните 800 години се опитаха се да ни изтребят, заличат и претопят физически - не успяха (Според архивите на османската империя, които в момента са част от държавния ни архив, по време на турското робство, всяка година от земите са отвеждани на сила, като еничари, роби и т.н. между 100 000 и 150 000 Българи! Пресметнете сами за колко народ става дума за 500 години...) Сега се опитват да ни отнемат културата, езика и националното самочуствие и индентичност...!!! Огледайте се около себе си и вижте в какво се превръща нацията ни със всяко следващо поколение и си задайте въпроса: Дали ще ни има след 50 години...?!!!
    Кои сме или не сме е философски въпрос, а темата беше за алтернативна реалност и паралелни светове
    Последно редактирано от sir Borko; 30-05-10, 19:18.

Коментар

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
      Кои сме или не сме е философски въпрос, а темата беше за паралелни вселени
      Темата е за алтернативната подменена реалност в която живеем...!!! За това, че ни заливат с невярна и безполезна информация, за да не можем да видим важното и истинското за нас... За това, че ни държат в неведение, че ни превръщат в немислещи консуматори и генератори на чуждо благопулучие и просперитет... Ето за това въпросът за подменената Българска история (която е част от подменената световна история) е, част от тази тема...!!! Колега, повярвай ми, че въпроса "Кои сме или не сме?" не е философски въпрос, а доста конкретен и прагматичен въпрос, който има своя още по-конкретен отговор, който както се оказва е доста неудобен на мнозина...

Коментар

И понеже колегите са настроени за сензации, а им се струва, че историята ни не е достатъчно такава, ще публикувам няколко снимки, които съм направил лично, преди няколо години в Рилския манастир... Когато ги показах на монасите ме изгледаха като ударени с "мокър парцал" и ми казаха, че за първи път виждат изображенията от снимките и, че никога не са подозирали за съществуването им...
        Прикачени файлове

Коментар

Заснетите изображения се намираха на стряхата на покрива на манастира - от към северната страна (над асфалтовия път, който заобикаля манастира)... Не знам кое ме накара да погледна на там и да ги забележа...?!! Старателно обиколих манастира и се оказа, че това са единствените изображения под стряхата на сградата с изключение на един паметен надпис - в чест на майстор помогнал във възстановяването на манастира след един от пожарите от южната страна... Повторих видимите контури на по-неясното изображение и вижте какво се получи...
          Прикачени файлове

Коментар

Айде сега да ви видя коментарите... Какво е това...?!!

Коментар

Аз виждам кораб с ЖСК отгоре, а на него се е подпряло куцо същество с корона от тръни

Коментар

И сега с риск, съвсем да ви "хвърля в оркестъра", предлагам на вниманието ви следния матерял, който цитира съществуващи документи... Отново в учебниците няма и сричка за това... http://dox.bg/files/dw?a=84469db4ea

Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Неделя 06.06.10

Доста от нещата, които искам да кача тук са малко големи, за това моля Администраторите ако преценят, че си струва, да ги прикачат към темата, преди изтичането на актуалноста на линковете, за което предварително благодаря...!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                  Като гледам кои власти са се допитвали до гореизброените - направо ми идва да си скъсам и двете дипломи ще знаеш
                  Ето ти един повод да си скъсаш дипломите:http://dox.bg/files/dw?a=e97cf13dd7

Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Неделя 06.06.10.

Коментар

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
                    Кои сме или не сме е философски въпрос, а темата беше за алтернативна реалност и паралелни светове
                    Ето и нещо - конкретно по твоите интереси: http://dox.bg/files/dw?a=7458ba05ad

Коментар

И сега съвсем да обърнем нещата с главата на горе:http://dox.bg/files/dw?a=c7931cd0c0

Коментар

Не мислех да пиша в тази тема, но това с рисунката с червено ме потресе!
                        Всеки може да си сложи една снимка с неясни петна в пейнта и да нарисува с червено каквото му диктува въображението.

Аа, и "торсионните полета" са пример за безсмислеността на темата.
                        Всеки има право да си вярва в каквото си иска, но моля-не ни го натрапвайте.
                        Освен това-теорията на конспирацията безусловно е интересна, но досега не съм видял някакво истинско доказателство за истинноста и.

Без лоши помисли...
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Архива ми, наистина е огромен и днес повече не ми се рови...!!! Стига за днес. Теглете на време и четете, а дали ще повярвате на написаното е ваш избор. Хубаво е и по някой коментар да пускате, че ми става малко "шизофренично" да си пиша сам, а да виждам по десетина колеги едновременно в темата... Поздрави и приятно четене на всички!

Коментар

Първоначално публикуван от Marto-Novobranko Преглед на мнение
                            Архива ми, наистина е огромен и днес повече не ми се рови...!!! Стига за днес. Теглете на време и четете, а дали ще повярвате на написаното е ваш избор. Хубаво е и по някой коментар да пускате, че ми става малко "шизофренично" да си пиша сам, а да виждам по десетина колеги едновременно в темата... Поздрави и приятно четене на всички!
                            Marto, тези материали добре, но тях ги има из нета под най-различни форми. Всичките с патос декларират нещо, но доказателства-них.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Не мислех да пиша в тази тема, но това с рисунката с червено ме потресе!
                              Всеки може да си сложи една снимка с неясни петна в пейнта и да нарисува с червено каквото му диктува въображението.

Аа, и "торсионните полета" са пример за безсмислеността на темата.
                              Всеки има право да си вярва в каквото си иска, но моля-не ни го натрапвайте.
                              Освен това-теорията на конспирацията безусловно е интересна, но досега не съм видял някакво истинско доказателство за истинноста и.

Без лоши помисли...
                              Колега, прав си... Всеки има право да вярва в каквото сметне за добре, а точно за да не се натрапваме на останалите темата е постната в този раздел...!!! Не разбрах позицията ви относно торсионните полета?! Отричате съществуването им или така ми се струва..?!! Що се отнася до рисунката с червеното, която ви е потресла, нека направим следния експеримент.. Сложете си я и вие в "пейнта" да видим какво ще нарисува вашето въображение..?!! И за финал. Любопитен съм, какво представлява за вас едно "истинско доказателство", по принцип..?!! Лесно е да се отрече нещо! Трудно е да се направи обосновано....

Без лоши помисли...
                              Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 30-05-10, 21:32.

Коментар

Добро доказателство би било , чрез комбинация от звуци, възгласи и танц примерно да постигнете промяна във заобикалящата ни физическа реалност. Да дадете някаква формула , доказваща квантово-механичните свойства на езика. И прочие.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X