Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗА или ПРОТИВ турските сериали ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: ЗА или ПРОТИВ турските сериали ?

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
    баси тези серяли назнам какви нерви трябва да има човек да ги гледа , и нищо общо със нормалния живот по светъ за мен са лигави филмчета , ама има ученички и пенсионерки дето ги гледат , а и като гледам как върви гласуването, маи нямат успех тези сериали тук при нас във саита
    Който ги е правил тези сериали си е разбирал от занаята. Целта е масовия зрител, който не обича да пише в офроуд форуми

В случая по-важно е друго. Всички други сериали които са облъчвали зрителите идват от християнският свят който малко или много живее с християнските ценности и са от далечни от нас държави нямащи политически интереси в България. Защо преди 1989г. даваха малко американски филми? Заради политиката. Защо сега дават само западни филми? Пак политика. Турските сериали за мен са зле прикрита политика и нищо друго.
    2010 CRF 250 R

Коментар

• От: ЗА или ПРОТИВ турските сериали ?

Много интересен текст:

Гняв в Белград: Турските сериали възраждат Османската империя

Явно нашите турски сериали са цвете за мирисане в сравнение с тези, които се въртят в Сърбия.
      Последно редактирано от Владимир Йончев; 30-03-12, 17:12. Причина: грешка
      www.offnews.bg

Коментар

Според мен сърбите бидейки необлъчени от европейските ценности за търпимост и немислене, са успели да си запазят трезвото мислене.

Щом у нас се приема за нормално педал мангал пеещ мазна чалга да е идол на децата, и да се подкрепя от министъра-значи и за султана сме почти "узрели".
        Купувайте си вазелин докато е евтин и го има по аптеките
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Стига бе... пак ли ние не сме добре. То какво ли се учудвам, циганка представлява България на евровизия и пее пред евродепутатите на цигански! До къде я докарахме само! Циганите се множат, ние гледаме. Както Кольо каза и за тоя педал изрусения, квичи напред-назад. По учебниците се стигна до "османско присъствие". Един съфорумник беше казал така: с присъствие глави не се режат!
          Жалко, проблема не е само в държавата, а и в хората.
          Колкото и да не искам да прозвуча расистки, а националистически, искам да кажа че българска партия, в турския парламент-няма!
          и така...лека-полека.....................

п.п нека добавя нещо, което звучи банално вече: Турските новини по Българската Национална Телевизия!!!
          Последно редактирано от Preslav Peychev; 02-04-12, 01:48. Причина: добавяне на банален израз
          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
          08седем9010З60
          MAKE RALLY NOT WAR
          Confidence in Motion

Коментар

• От: До: ЗА или ПРОТИВ турските сериали ?

Да си ги гледат в турция, странно ми е как нашите умни българки са луднали по тези сълзливи истории, които нямат нищо общо с действителността в държавата, в която са създадени.

Коментар

• От: До: ЗА или ПРОТИВ турските сериали ?

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
              Kолко теми за турските сериали ще има в този форум ? Да вземем да им направим собствен раздел ?

Колкото повече толкова по-добре, дано повече хора се осъзнаят, че сериали от такъв тип са тотална глупост. Косата ми настръхва като си представя колко са интелигентни жените ни, и с каква помия ги заливат от екрана! А сега и специален канал направиха.

Коментар

http://btvnews.bg/bulgaria/obshtestv...-blgariya.html

И сега какво правим? Освен да се надяваме на референдум, друго не виждам.
                Знам ли, може да има хора които са ЗА строенето на джамията!?

п.п Надявам се линка да не се счита като форма на реклама!
                08седем9010З60
                MAKE RALLY NOT WAR
                Confidence in Motion

Коментар

Виж ти, виж ти. Как лека полека си пускат корени тука. Ама не са само те де.
                  Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                    Виж ти, виж ти. Как лека полека си пускат корени тука. Ама не са само те де.
                    Мда, така е. Те не са само те, но ние българите имаме отрицателно отношение точно към тях! И циганите не са за подценяване.
                    08седем9010З60
                    MAKE RALLY NOT WAR
                    Confidence in Motion

Коментар

Аз съм ЗА! Някои турски сериали ми харесват и ги гледам. И предпочитам да гледам турски сериали отколкото български, травеститски, шоу програми като "Комиците", "Шоуто на Слави" и др. или пък стари американски филми, дето съм ги гледал по 15 пъти вече. И по Дискавъри едно и също въртят като развален грамофон!
                      "Do not correct a fool, for he will hate you;
                      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Твърдо против турските сериали,причините са многобройни и вече споменати в коментарите преди мен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X