Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗА или ПРОТИВ турските сериали ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ЗА или ПРОТИВ турските сериали ?

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
    Гласувах "ПРОТИВ", ма не щото не одобрявам само турските сериали.

Ама едно "ЕВАЛА" мога да им кажа за маркетинга - дъщеря ми току - що ми показа новата си колекция от картички от дъвки "Гюмюш", посветени на сериала "Гюмюш"
    И САКЪЗ.

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
      И САКЪЗ.
      Те са невероятни просто ,а БТВ малко се поуляха вече...

Коментар

И аз гласувах против. По една ,, национална, телевия-новини на турски, смениш канала на друга телевизия-сериал, турски..
        В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Много се съмнявам, че ще гледаме в близко време, нещо качествено по "българката" телевизия. Колко е българска, сами преценете. Нас няма да ни променят, но децата ни със сигурнос. Гадното е че не можем да направим почти нищо. Турските сериали са една малка част от промиването, но са част от сценария.
          Винаги казвай това, което ще направиш и прави това, което си казал.

Коментар

Абе ние новините на турски търпиме, та сега сериалите ни пречат.......

Коментар

Против съм категорично и не толкова защото са турски, а защото вече месеци друго не пускат!
              "Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."

Коментар

Първоначално публикуван от Любо Димитров(lama69) Преглед на мнение
                Абе ние новините на турски търпиме, та сега сериалите ни пречат.......
                Никой не ги търпи - просто нямаме избор
                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                08седем9010З60
                MAKE RALLY NOT WAR
                Confidence in Motion

Коментар

Просто са ужасни!Наистина тази телевизия прекали накъдето и да се обърнеш все турски сапунки!

Коментар

Първоначално публикуван от Decho Nissana Преглед на мнение
                    Просто са ужасни!Наистина тази телевизия прекали накъдето и да се обърнеш все турски сапунки!
                    Мен пък мексиканските и гръцките по- ме дразнят...
                    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                    A2 (+)

Коментар

• До: ЗА или ПРОТИВ турските сериали ?

А защо изобщо ги гледате? Дистанционното решава въпроса бързо - ползвайте го, сега поне има избор.
                      Последно редактирано от Фани; 15-12-09, 23:57.
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Референдума, който е прегласен ще изрази по-ясно мнение ЗА или ПРОТИВ турските сериали.

Коментар

Попринцип гледам само Discovery Channel !
                          Аз лично съм си националист и тея турски и латино простотий направо ме побъркват! Стига с тая турцизация над България писна ми турците да се гаврят с нас, а смотаните ни телевизий купуват тея помии само щото им излизат по-евтини ! ПИСНА МИ!!!
                          [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Против донякъде. Заради децата ми. На мен мозъка ми вече не подлежи на промиване поради възраст
                            Това лято четох "писма на специалния кореспондент на Daily News Дж. Макгахана" и оттогава за турско не ми се слуша. Ама как да го обясня на дъщеря ми която преди малко ми прочете списък с турски имена които е измислила за съучениците си за да играят на сериали Пробвах да й обясня за името и как хората са умирали за име и вяра, но май не ме разбра.
                            Между другото в тези писма има неща които ми отвориха очите за произхода на днешния политически и социален ред у нас.
                            2010 CRF 250 R

Коментар

Тъжно

Коментар

баси тези серяли назнам какви нерви трябва да има човек да ги гледа , и нищо общо със нормалния живот по светъ за мен са лигави филмчета , ама има ученички и пенсионерки дето ги гледат , а и като гледам как върви гласуването, маи нямат успех тези сериали тук при нас във саита
                                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X