Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ЗА или ПРОТИВ турските сериали ?
Свий
X
-
До: ЗА или ПРОТИВ турските сериали ?
Те са невероятни простоПървоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнениеИ САКЪЗ.

,а БТВ малко се поуляха вече...
Коментар
-
Много се съмнявам, че ще гледаме в близко време, нещо качествено по "българката" телевизия. Колко е българска, сами преценете. Нас няма да ни променят, но децата ни със сигурнос. Гадното е че не можем да направим почти нищо. Турските сериали са една малка част от промиването, но са част от сценария.Винаги казвай това, което ще направиш и прави това, което си казал.
Коментар
-
Против съм категорично и не толкова защото са турски, а защото вече месеци друго не пускат!"Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."
Коментар
-
Никой не ги търпи - просто нямаме изборПървоначално публикуван от Любо Димитров(lama69) Преглед на мнениеАбе ние новините на турски търпиме, та сега сериалите ни пречат......
.
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Мен пък мексиканските и гръцките по- ме дразнят...Първоначално публикуван от Decho Nissana Преглед на мнениеПросто са ужасни!Наистина тази телевизия прекали накъдето и да се обърнеш все турски сапунки!
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Попринцип гледам само Discovery Channel !
Аз лично съм си националист и тея турски и латино простотий направо ме побъркват! Стига с тая турцизация над България писна ми турците да се гаврят с нас, а смотаните ни телевизий купуват тея помии само щото им излизат по-евтини ! ПИСНА МИ!!![IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]
Марин Маринов - 0885114702
Коментар
-
Против донякъде. Заради децата ми. На мен мозъка ми вече не подлежи на промиване поради възраст
Това лято четох "писма на специалния кореспондент на Daily News Дж. Макгахана" и оттогава за турско не ми се слуша. Ама как да го обясня на дъщеря ми която преди малко ми прочете списък с турски имена които е измислила за съучениците си за да играят на сериали
Пробвах да й обясня за името и как хората са умирали за име и вяра, но май не ме разбра.
Между другото в тези писма има неща които ми отвориха очите за произхода на днешния политически и социален ред у нас.2010 CRF 250 R
Коментар
-
баси
тези серяли назнам какви нерви трябва да има човек да ги гледа , и нищо общо със нормалния живот по светъ
за мен са лигави филмчета , ама има ученички и пенсионерки дето ги гледат , а и като гледам как върви гласуването, маи нямат успех тези сериали тук при нас във саита
sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар