Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗА или ПРОТИВ турските сериали ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ЗА или ПРОТИВ турските сериали ?

Реших да пусна тази анкета просто от любопитство дали хората са на моето мнение . Аз лично немога да търпя турските серали като "перла" или "брак с чужденец" . Аз съм категорично да не се пускат по телевизията
    191
    ЗА
    8.38%
    16
    ПРОТИВ
    91.62%
    175
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

До: ЗА или ПРОТИВ турските сериали ?

Тея работи по коя телевизия ги дават По discovery channel няма такива работи
    Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Пак тема с предопределен отговор, като оная "Дали ни е хубава инфраструктурата". Това е все едно да има анкета "За или Против изнасилванията" .
      http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
      http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Мехмет - Инджи къндърмъ .
        Доста пъти съм бил в Истанбул. Такова отношение към жените там няма.
        Тия са по големи лъжци и от Соцреализма .
        Последно редактирано от Nik Nikolov; 12-11-09, 21:35.
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Категорично против съм.Не е полезно да заливат екрана с помия от този род. Влияе зле на хората които ги гледат.
          FREELANDER 2000 TDI 1999 г.

Коментар

Въпроса е риторичен/както и анкетата/-поне тук,мисля.
            Май Траялчето беше писал някъде-пернишки "Бейлис",боза с ракия.

Коментар

Против. Вървя и гася телевизори из къщи

Коментар

Аз лично съм против турски сериали!!!!!!!!!!!!!!!Едно че са смешни и глупави!!!!

Коментар

Аз пък съм против латино сериалите, както и китайски, индийски, корейски, македонски и каквото още се сетите.
                  Сега поне телевизии бол. Нека всеки да гледа каквото си му харесва.
                  п.с. не ,че има нещо за гледане, ама нали има и видеотеки и други мурафети.

Коментар

Ей сега ще хвърля бомбата...
                    Според мен сериалите са даже много хубави.... бих казал по-хубави от всички толкова любими на домакините Черни перли, отдадености, Докато свят светува и латиноамериканските сапунки.
                    Въпроса е защо ни дразнят толкова????
                    Дали защото сериала показва една много богата обстановка... което със сигурност дразни честния и трудолюбив Българин, който не може да понесе оядения и омразен турчин да живее в нея...
                    Проблема е че ние като нация, като държава и като вътрешна и външна политика не може да възпитаме, да поддържаме и защитаваме Българския дух и гордост от самите себе си. Много ми е интересно и същевременно жалко да гледам колко лесно се разклащат устоите на едно общество само с няколко сериала. Мирно и тихо. И масата от хората просто гледат със зяпнала уста неразбирайки как и какво да отговорят. В следствие на което се реагира по най-грешния начин - Да се забрани... Млад съм, но доколкото съм чувал преди 20 години така се е действало и май не е било много положително за интелектуалното развитие. Проблема трябва да се обсъжда, обяснява и да се реагира дипломатично леко и без (както се казва) медиен шум.
                    Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
                      Ей сега ще хвърля бомбата...
                      Според мен сериалите са даже много хубави.... бих казал по-хубави от всички толкова любими на домакините Черни перли, отдадености, Докато свят светува и латиноамериканските сапунки.
                      Въпроса е защо ни дразнят толкова????
                      Дали защото сериала показва една много богата обстановка... което със сигурност дразни честния и трудолюбив Българин, който не може да понесе оядения и омразен турчин да живее в нея...
                      Проблема е че ние като нация, като държава и като вътрешна и външна политика не може да възпитаме, да поддържаме и защитаваме Българския дух и гордост от самите себе си. Много ми е интересно и същевременно жалко да гледам колко лесно се разклащат устоите на едно общество само с няколко сериала. Мирно и тихо. И масата от хората просто гледат със зяпнала уста неразбирайки как и какво да отговорят. В следствие на което се реагира по най-грешния начин - Да се забрани... Млад съм, но доколкото съм чувал преди 20 години така се е действало и май не е било много положително за интелектуалното развитие. Проблема трябва да се обсъжда, обяснява и да се реагира дипломатично леко и без (както се казва) медиен шум.
                      Не е от богатата обстановка ... просто , защото са турци ! Само като чуя Мехмед и ми става лошо Направо се побърквам от тия турци
                      08седем9010З60
                      MAKE RALLY NOT WAR
                      Confidence in Motion

Коментар

Добре Моля отговорете ми. Защо? Коете Ви дразни в тях?
                        Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Седя си, почесвам се и се чудя, какво ли би било ако едно време имаше две телевизии и по едната "дават" "на всеки километър", а по другата 007?
                          А ако бяха повече телевизиите?
                          Малеее...

Коментар

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
                            Добре Моля отговорете ми. Защо? Коете Ви дразни в тях?
                            Турските семейства са доста бедни. Дори и в Истанбул, бедността е драстично по оскубана от българската. Там има доста голяма средна класа, но и тя не е на това ниво, за което се лъже по телевизора.

Показват не реалността , а това което искат да изглеждат. Да не говорим за нравите, за незачитането на младите, и най вече за отношението към жените. Няма такова нещо както в тези филми.
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                              Турските семейства са доста бедни. Дори и в Истанбул, бедността е драстично по оскубана от българската. Там има доста голяма средна класа, но и тя не е на това ниво, за което се лъже по телевизора.

Показват не реалността , а това което искат да изглеждат. Да не говорим за нравите, за незачитането на младите, и най вече за отношението към жените. Няма такова нещо както в тези филми.
                              Щом е така тия турски сапунки не са ли пуснати колкото турците да се прочуят като по-богата нация колкото и тъпо да звучи ...
                              08седем9010З60
                              MAKE RALLY NOT WAR
                              Confidence in Motion

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X