Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗА или ПРОТИВ турските сериали ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ЗА или ПРОТИВ турските сериали ?

Да се забранят със закон!
    Е тука да се направи извадка от това, което пише по форумите и да се прати на скапаните телевизии. Да видят какъв е реитингЪт на тези сери-яли...

Това си е яко лансиране - каквото се дава, това се и гледа..
    Евала на онзи човек дето се самозапали пред БНТ заради новините на турски.
    Не съм расист, или каквото и да било от сорта.Езикът им ужасно ме дразни . И много ме дразни това "кукувичо" мислене и стремежи.Имаш си държава седи си там. На мен като не ми харесва тука си бия камшика и живея където ми е кеф. Няма да е жизнено важно за мен да има новини и сер-и-яли (2-ри вариант) на моя език.. И да си пробутвам някакви подмолни манипулации и зарибявки и промивки. Нагла история. На дъщеря ми дето ги гледа и забранявам или по-често и пускам детско. А в скоро време ще и чета и малко история относно това , какво се е вършило по наще земи от дедуто на "великата- умопомрачаваща убавица " Минджи
    CITYEL

Коментар

само като й чуя речта,без да й гледам физиономийте ми се гади.мисля,че доста години сме ги гледали,а.гласуването е достатъчно изразително.Специален закон требва,спешно.
      HUSGVARNA 630 SMR
      PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Категорично ПРОТИВ. Даже определено трябва да се забранят и новини на турски по национална телевизия.
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Sariones Преглед на мнение
          ...Даже определено трябва да се забранят и новини на турски по национална телевизия.
          E с това вече няма как да не се съглася!
          Пука ми за сериалите, но официални новини по официална телевизия е сериозна подигравка!
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Против съм.

Коментар

ЗА!

Коментар

Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
                ЗА!
                Ако кажеш и защо ?
                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                08седем9010З60
                MAKE RALLY NOT WAR
                Confidence in Motion

Коментар

против
                  виш к'фо нешто е.......

Коментар

Днес станах свидетел как в час по рисуване (понеже е рисуване всеки става и се разхожда ) учителят говореше с две момичета за сериала Перла Направо като чух господина да казва "Ами вие видяхте ли Орхан какво направи в последния епизод ?" Направо ми идеше да стана и да кажа , че съм възмутен от това как може един учител на не следи за реда в часа си , а да говори за турските сериали , които дават по националната телевизия (не го казах , защото щеше да ме изгони от час ) ! Просто това което видях днес никога няма да го забравя !

Пейчев младши ...
                    08седем9010З60
                    MAKE RALLY NOT WAR
                    Confidence in Motion

Коментар

Интересно ако беше коментирал "Какво направи вчера Кубица/Алонсо/Шумахер/Пешо на състезанието" а не "какво направи Орхан" дали щеше да си толкова възмутен...
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                        Интересно ако беше коментирал "Какво направи вчера Кубица/Алонсо/Шумахер/Пешо на състезанието" а не "какво направи Орхан" дали щеше да си толкова възмутен...
                        Чесно казано аз не бих се възмутил.И аз съм ученик и знам, че в часовете по трудово, рисуване и музика няма строга дисциплина.Позволява се говорене стига да не се прекалява (ние доста често го правим).Чесно казано с госпожата по информатика, когато се зачекне темата за Ф1 съучениците ми просто си пускат някоя игрица и чакат мирно да спрем да обсъждаме как Шумахер пресякъл пътя на Кими и т.н
                        П.П това мисля, че се третира като спам.Нали няма да бъда наказан?Ако @Goblin се появи в бар "Наздраве" обещавам да почерпя.
                        Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                          Същата работа - Вие не знаете каква лудница е в този час
                          08седем9010З60
                          MAKE RALLY NOT WAR
                          Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                            Същата работа - Вие не знаете каква лудница е в този час
                            И като е същата работа - какво прави този коментар в темата "за или против турските сериали", след като за каквото и да беше говорил учителя, все щеше да си възмутен ?
                            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Турските сериали не са по-тъпи от бразилските,колумбийските и т.н. и т.н.
                              Темата просто трябвашв да си е "За или против сериалите"
                              Какво значение има какъв е
                              Ако се дразните само от езика-това си е расизъм и не мисля,че темата е за тук.
                              Между другото,останах като втрещен когато разбрах,че баща ми-изключително прагматичен и начетен човек на 83 г. гледа "перла" .но както каза,какво да гледам -опусумите ли
                              SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                              0878299791

Коментар

твърдо против турските сериали да се излъчват в българския ефир, нищо че баба ми ги гледа да се е чуло в турция да излъчват български сериали или новини на български език това може да се случи само в България.Поправете ме ако греша
                                [SIZE=4][COLOR=Red]H[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Red]onda CRF 450R'05[/COLOR][/SIZE]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X