До: ЗА или ПРОТИВ турските сериали ?
Да се забранят със закон!
Е тука да се направи извадка от това, което пише по форумите и да се прати на скапаните телевизии. Да видят какъв е реитингЪт на тези сери-яли...

Това си е яко лансиране - каквото се дава, това се и гледа..
Евала на онзи човек дето се самозапали пред БНТ заради новините на турски.
Не съм расист, или каквото и да било от сорта.Езикът им ужасно ме дразни . И много ме дразни това "кукувичо" мислене и стремежи.Имаш си държава седи си там. На мен като не ми харесва тука си бия камшика и живея където ми е кеф. Няма да е жизнено важно за мен да има новини и сер-и-яли
(2-ри вариант) на моя език.. И да си пробутвам някакви подмолни манипулации и зарибявки и промивки. Нагла история. На дъщеря ми дето ги гледа и забранявам или по-често и пускам детско. А в скоро време ще и чета и малко история относно това , какво се е вършило по наще земи от дедуто на "великата- умопомрачаваща убавица " Минджи
Да се забранят със закон!
Е тука да се направи извадка от това, което пише по форумите и да се прати на скапаните телевизии. Да видят какъв е реитингЪт на тези сери-яли...

Това си е яко лансиране - каквото се дава, това се и гледа..
Евала на онзи човек дето се самозапали пред БНТ заради новините на турски.
Не съм расист, или каквото и да било от сорта.Езикът им ужасно ме дразни . И много ме дразни това "кукувичо" мислене и стремежи.Имаш си държава седи си там. На мен като не ми харесва тука си бия камшика и живея където ми е кеф. Няма да е жизнено важно за мен да има новини и сер-и-яли

Коментар