Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗА или ПРОТИВ турските сериали ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ЗА или ПРОТИВ турските сериали ?

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
    Реших да пусна тази анкета просто от любопитство дали хората са на моето мнение . Аз лично немога да търпя турските серали като "перла" или "брак с чужденец" . Аз съм категорично да не се пускат по телевизията
    Аз също. Само че никой не ме пита...
    Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Против съм сериалите въобще, но когато в сериал по Българската телевизия свекървата дърта е грозна противна християнка, която разваля вечерята на идеалното турско семейство - смятам че излъчването на такава пропаганда е противозаконно.
      Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
        Против съм сериалите въобще, но когато в сериал по Българската телевизия свекървата дърта е грозна противна християнка, която разваля вечерята на идеалното турско семейство - смятам че излъчването на такава пропаганда е противозаконно.
        Част от филма е, турска музика да звучи насред 8 и 30 по най-гледаната нациолна телевизия също не е хубаво.
        За мен акт на народност ще е спирането да се представят новини на турски език.

Коментар

ЗА ли каза някой.Сменям канала веднага.
          "Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя. "о8894оЗ81З

Коментар

Какво хубаво намират хората които гласуват ЗА ? Защо само те не коментират или просто така са гласували за базик колкото да има нещо
            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
            08седем9010З60
            MAKE RALLY NOT WAR
            Confidence in Motion

Коментар

Не ги гледам и няма да ги гледам, Както не гледам и гръцки,латино и тем подобни сапунки. Ама чак да ги забраняват? Нали и Гърците са ни поробвали? А им ходим на морето! Че и в Турция морето си е супер.
              То и чалга не слушам, ама какво, да си заколя съседа?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенко
                Как ЗА бе вие луди ли сте ...... 500 ГОДИНИ 500 години са отнети от развитието на нашата мила страна СМЪРТ за рязаните им деца :@
                Реално погледнато 500 години чуждо робство не е лишило народа от шанса му за развитие до такава степен колкото 45 години самоизтребване и реално промиване на мозъците. Писнало ми е хората да стоят и да се тюхкат как Турците ни спрели развитието... от тогава са минали толкова години и нищо не се е променило в разсъжденията.
                Как един Виетнам направи разпилян след войната за 10 години се превръща в икономически лидер, как една Албания, дето били като албански реотани всички ни минаха, как мамалигарите, как "ТЪПИТЕ" Американци...пък ние умните.
                Трябва да си седнем на задника малко...
                Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
                  Трябва да си седнем на задника малко...
                  Но пред телевизора със сериалите - не е мястото!
                  Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                    Защо народът ? Да не би да са ни питали дали ги искаме ?
                    По телевизията се дават неща, които привличат максимално зрители. Скапаната Перла беше с най-висок рейтинг в целия ефир в интервала, в който я дават. За тоя народ говоря.
                    Последно редактирано от Сашо Пунчев; 13-11-09, 18:52.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
                      Но пред телевизора със сериалите - не е мястото!
                      Хахх кой е казал пред телевизора. Въпреки, че телевизията е идеалното училище за възрастни. Я с филми, предавания и тн. Защо пускаме на децат да гледат Малката русалка- за да види кое е хубаво и кое лошо. Ние какъв сериал трябва да направим, че да покажем на големите кое е хубаво и кое лошо. Така, че да се кефят да го гледат..
                      Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Много са си хубави сериалите даже! Веднага си проличава кой има нещо в главата и кой е достатъчно кух да гледа няколко серии подред (може и да бъркам, но съм останал с впечатлението, че дават поне 3 филмчета подред).
                        Идеален лакмус.
                        А дали ще са турски, нигерийски или венецуелски - все тая.

Адски съм благодарен на Къци Вапцаров, на латиносериалите и на безкрайно бунашките реклами - отучиха ме да гледам телевизия изобщо.

Имам само един проблем - като ида някъде на гости и телевизора е пуснат, се изнервям за норматив. Добре, че по-близките ми хора или изобщо не гледат ТВ или са на VH1 или Дискавъри.
                        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Хаха, какво се нервите за някакви сериали.Чак намесихте турското робство, европейския съюз, комунистите, вероятно левски и цска .На който не му харесва да не гледа, на който му харесва да гледа.

пп ейй аз наскоро си пуснах телевизора за сървайвър и там едни племена едно чудо, лъжат се едни други, абе досущ като сериал,,,,ама български .Псувах псувах, па после им изгасих факлите завинаги .

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                            На който не му харесва да не гледа, на който му харесва да гледа.
                            То добре който не му харесва да не гледа, ама като превъртиш каналите и навсякъде едно и също... и минаваме на радио
                            Добре поне, че има дискавъри, та да позяпаме и малко телевизия.
                            А колкото до "Моите мили съседи", него не го слагам при латиносериалите . Една-две серийки да погледаш се понася, даже може да попаднеш и на доста добър майтап. Ама и той, като го погледаш повече, омръзва.

P.S. Дойде ми едно добро определение за латиносериал - почнат ли бабата и дядото да се заглеждат, да охкат и да се вживяват - в кюпа е сериалчето.
                            А иначе при един колега телевизионен техник (при него имаше и оказион за телевизори) преди доста време имаше следната случка: Нахлува някаква леля на пожар и носи някакъв доволно стар телевизор. Единствения въпрос е "кога ще стане?". Като и казал колегата, че най-рано за утре, и лелята веднага пита "Колко струва най-евтиния телевизор?". Казал и колегата и тя: "Давай го веднага и да бягам, че изпускам сериала".
                            Смятам, че коментара е излишен .

Коментар

Първоначално публикуван от imageo Преглед на мнение
                              Колеги, не търсете извинение за деморализираното ни общество в турските сериали.
                              А според мен турските сериали не са причина, а следствие. Корените са някъде много по-дълбоко.

Коментар

Залято е всичко напоследък с тая култура и бит от Турция.
                                Това са едни големи пари и политика на съседите ни. Като сега не са в управлението започват с други инструменти. Сигурен съм, че сериалите са подарък от някоя фондация от рода на "от бяло море до дунава всичко турке".

Пагубно е за децата ни щото им се изкривяват възприятията.
                                Т5
                                Crossrunner

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X