Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗА или ПРОТИВ турските сериали ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ЗА или ПРОТИВ турските сериали ?

Да забраним и турските домати и краставици. Някой да е видял български такива да се продават там? Също и венецуелските сериали. След като там не дават български такива, и новини на български нямат горките.
    Точно така, само със забрани ще се оправим. Няма смисъл да се опитваме да направим нещо собствено, като можем да забраняваме всичко чуждо.
    Вярата в конспирации е опростяване, което ни помага да обясняваме всичко.

Коментар

Айде да ни е честит новия сериал по БТВ.....

Коментар

повръща ми се,но за съжаление пред парите нищо друго не важи,пък сме и в криза...
        HUSGVARNA 630 SMR
        PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Някой може ли да ме светне кои точно от петнайсетината сериала на сайта на бтв са турски ? Не мога да ги вдяна по заглавията, а бтв тук нямам.

По настървението в темата звучи като 99% от тях да са турски, а по заглавията не мога да ги различа.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
            Някой може ли да ме светне кои точно от петнайсетината сериала на сайта на бтв са турски ? Не мога да ги вдяна по заглавията, а бтв тук нямам.

По настървението в темата звучи като 99% от тях да са турски, а по заглавията не мога да ги различа.
            Извадка ат вчерашната програма на БТВ (сериалите ги въртят от понеделник до петък):

Всички линкове са към официалния сайт на БТВ. Докато писах този пост дори и аз се стреснах - не вярвах, че чак толкова са ни заляли с турски сериали. Даже почвам да се чудя каква телевизия е БТВ - българска или турска. Ако се гледа програмата им 50% от сегашните филми се произвеждат в Турция (за сериали процента ще излезне по-висок).

Коментар

Не ги гледам, така че са ми безразлични. Сто пъти по-гнусно предаване е "Цената на истината" /има и тема за него/. Пък си е "наше родно".
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              -----------------------------------------------
              0887770735

Коментар

Това е копи/пейст набързо, от раздел "сериали" на сайта им:
                • Брак с чужденец
                • Брейкър Хай
                • Вечно твоя
                • Двама мъже и половина
                • Късчета живот
                • Листопад
                • Междузвездни войни: Войната на клонингите
                • Мечът на истината
                • Моите мили съседи
                • Монк
                • Наследниците Дел Монте
                • Перла
                • Приключенията на Мерлин
                • Пътищата на съдбата
                • Робинзон Крузо
                • Хотел с 5 звезди
                • Шепот от отвъдното

Виждам поне няколко които не са турски. В темата се пищи все едно поне 15 от тях са турски. Та пак питам - не знам кой какъв е. Имат ли болшинство или нямат ?

Знам само че ако тук можех да гледам Монк по безплатните телевизии - нямаше да се ядосвам особено. Ама не мога.
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                  Знам само че ако тук можех да гледам Монк по безплатните телевизии - нямаше да се ядосвам особено. Ама не мога.
                  Аз също. Но турските сериали са многодалече от Монк и мноооого по-близо до латино бозите.
                  И не е въпроса колко от общо колко сериала са турски, а по скоро колко често ги пускат. Защото има сериали от които се пуска по 1 епизод седмично и такива, които се въртят всеки ден. Като им гледам програмата, от понеделник до петък приблизително на всеки 4 часа се пуска турски сериал (виж предния ми пост). Като капака е в така наречения праймтайм в 20:00.
                  След като си гледал сайта им, там на всеки сериал, като кликнеш на него, си излиза подробна информация какъв е.
                  По дадения по-горе опис (турските са болднати):
                  • Брак с чужденец - Всеки делничен ден от 17:00 ч.
                  • Брейкър Хай - Всеки делничен ден от 16:30 ч.
                  • Вечно твоя - Всеки делничен ден от 14.30 часа
                  • Двама мъже и половина -
                  • Късчета живот - Всеки делничен ден от 11 ч.
                  • Листопад - Вторник, сряда и четвъртък от 20 часа
                  • Междузвездни войни: Войната на клонингите - Всяка неделя от 8:30 часа
                  • Мечът на истината - Всяка събота от 13:00
                  • Моите мили съседи - Всяка неделя от 09:00 часа
                  • Монк - Всяка делнична вечер в полунощ
                  • Наследниците Дел Монте - Всеки делничен ден от 13:30
                  • Перла -
                  • Приключенията на Мерлин - Всяка събота от 14:00
                  • Пътищата на съдбата - Всеки делничен ден от 15.30 часа
                  • Робинзон Крузо - Всяка събота от 15.00 часа
                  • Хотел с 5 звезди - Всеки делничен ден от 13.30 часа
                  • Шепот от отвъдното - Всяка делнична вечер в полунощ

Иначе и аз чат-пат се заглеждам по "Шепот от отвъдното", ама го дават все посред нощ и не мога да остискам буден до тогава .
                  Монк - същата работа (че май повтарят стари серии). А в 20:00 като седнеш пред телевизора.......

Като разгледах горния списък ми направи впечатление следното:
                  • Монк - Всяка делнична вечер в полунощ
                  • Шепот от отвъдното - Всяка делнична вечер в полунощ

А сега де. Какво гледаме в полунощ? Аз май гледам сънчо

Освен това:
                  • Двама мъже и половина -
                  • Перла -

За тези двата няма информация в сайта на БТВ кога ги пускат. За "Перла" знам, че е от 20:00, но май от тия дни го заменят с "Листопад" (пак турски).
                  За "Двама мъже и половина" обаче не знам и не съм попадал скоро на него. Жалко, сериалчето е супер!

Коментар

Мисля че повечето от вас са преднамерено зле настроени не защото са турски сериалите а защото идват от Турция. искам да кажа че аз лично гледам един два от тях и не мисля че са боза с ракия. и не защото ме връщат в доброто старо време в което думата на дядо ми беше закон за цялото ни семейство, и не защото спазвахме всички народни празници и обичаи, и не защото докато домакинята не седне на масата никой не посягаше към хляба, да не говорим по млад да напсува по възрастен човек, или в автобуса не не станеш и на не направиш място на възрастен човек. И много още ценности, изчезнали за 20-30г. от нашия делник. Колко от нашата горда младеж знае химна ни, или поетите ни. Това е учението на турските сериали и те НЕ са предназначени за нашата публика мисля че са правени за турсото население и общество, по скоро да върнат и техните загубени ценности. Това че се доближаваме до техните нрави и морал е извесно та ние сме балканци. Стига сме се правили на много възвишени и културни, културата ни е в канала отдавна, децата ни са полуграмотни, не уважават никого, дори тези които ги учат, кога преди 30г. някой ще посмее да напсува учителя си дори да му се ще няма да го направи. Какво да гледаме още по голямата простотия на Мексио или наркоКолумлия. В тях няма дори поука поднесена дискретно. Не се сърдя че ни показват деиствителноста, същите мошенници и простици си ги имаме и ние но няма кой да финансира и направи сериали като Семеен Сарай, например е те взеха че го спряха, а толкова ме разсмиваше и толкова истински беше.
                    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от donia Преглед на мнение
                      ...
                      Много телевизия гледаш .Току виж по новините казали и нещо хубаво .Бъди сигурна че в тая държава има и много точни хора.

Коментар

Да в момента съм възпрепядствана по здравословни причини да пазя къщата и ща не ща гледам но и аз немога и не искам да гледам всичко що е сериал или филм, гледам Евроком, Дискавъри,Анималпланет, и по един два сериала дневно но никога латино, гледам Монк, Нека говорят, Сеизмограф, На четири очи, Отечествен Фронт и Царете на Комедията. Ядосвам се когато ни пробутват дублиращи се реалита и шоупрограми на които трябва да ти изписват къде да се засмееш. Няма нито един свестен съвременен български филм или сериал, не пускат и хубавите стари Руски филми. Направо си е скука.Бих предпочела да гледам Ну Погоди-вместо Дунав мост например.
                        Не казвам че не са останали качествени млади хора но за жалост много са намалели. Младежите се делят на ангажирани и на неразбрани повечето за жалост са от вторите, и дори не се замислят какво трябва те да направят за да ги разберат родителите им, но и родителите са виновни- темата е голяма и не и е тук мястото.
                        Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

аз гласувах с против(просто се уляха)
                          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Не гледам сериали.
                            Освен Монк.
                            [img]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/img]

Коментар

Гласувах "ПРОТИВ", ма не щото не одобрявам само турските сериали.

Ама едно "ЕВАЛА" мога да им кажа за маркетинга - дъщеря ми току - що ми показа новата си колекция от картички от дъвки "Гюмюш", посветени на сериала "Гюмюш"

Коментар

Както са тръгнали нещата не искам да си представям след 1-2-3 години какво ще е....
                                Тва, че сме етнически толерантни определено не е в наш плюс.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X