Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще спечелим ли ако приемем ЕВРОто или ще загубим

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Пламен Атанасов Преглед на мнение
    .... Просто да попитам , без този "освободител" щеше ли днес да го има този национален празник?
    Знаеш ли какво е станало на 14.11.1885г. и какво е направила империята 'освободител' за това?

България е освободена от Александр II Николаевич с войска съставена от:
    - руснаци
    - украинци
    - финландци
    - латвийци
    - каквказци
    - румънци

Вечна памет на Царя Освободител и проклет да е всеки тиран, който използва делото му за да оправдава убийства на свободолюбиви хора.
    Вечна памет на загиналите руснаци, украинци, финландци, румънци, латвийци и войници от други потиснати народи.
    Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 06-03-25, 20:16.

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
      Гаврил Груев Хлътев коментира
      Редактиране на коментар
      BENZBOSS хАмериканецо, при обявено спиране на критични високотехнологични оръжия от САЩ, 'Европа' се стресна силно и направи заседание, на което взе спешното решение да направи ново заседание.
      На поредното-последното реши , че ще предложи план да инвестира едни пари за следващите 5 години
      и разбира се един от източницие е : 'да го духат бедните' - взимат пари от кохезионните фондове

Накрая ще се окаже, че Грузия без да иска е взела правилно решение да поспре с ЕС-ването. Като няма да ти дават пари а само ти ще даваш вноски - гоуема икономика ще се развий

На бойците им спряха оръжието и те умират днес - Решение ЕС - план за следващите 5 години.
      А за следващите 5 дни - ще правим заседания

Европа е малко като Калифорния - дълги години на власт демокрасти, либерасти и джендерасти.

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Приемам за ДА

• Гаврил Груев Хлътев
      Редактиране на коментар
      ти само си отговаряш каквото ти харесва
      отговора е - НЕ
      защото - Европа още нищо не е пострадала.
      КОГАТО пострада - ще има шанс. Докато не пострада Европа - НИЩО ще се промени - виж как ти го написах на хАмерикански език

• Някой нещо да каже за почти трилионния заем в ЕС, който ни го готвят за военни поръчки?

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
      Редактиране на коментар
      Пак си недоразбрал - по-лошо е : ще се вземат пари и от кохезионните фондове
      България я чакат нови данъци, евро-то без вазелин и още данъци и акцизи за плащане на евро-заемите без вазелин.
      Вий путинофилите все сте няколко крачки назад - като идола Ви

• Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнение
    Някой нещо да каже за почти трилионния заем в ЕС, който ни го готвят за военни поръчки?
    Ти не разбираш, тоя заем не е като другите заеми.

Военни поръчни са ни нужни за да се защитим от орките, които аха аха утре или другата семица най-късно ще ни нападнат, виж войната как бързо се придвижва към нас, битките и настъплението на орките е вече до Констанца и почти е стигнало езерото Балатон, виж шведите, нищо не са направили и агресивния ВВП стигна и до Малмьо, с подводници, за това още няма снимки на истинските битки, всичко е под водата и трудно се снима.

Заемите нямат значение, важното е да възстановим суверенитета си, важното е да сме силни и задружни и да направим европа велика агейн.

Трябват ни оръжия, трябва ни отново задължителна военна служба две години, ще са ни нужни младежите да отидат да защитават демокрацията или каквото там кажат от брюсель.

Ще ни трябват оръжия за да може да отидем и доброволно да превземем РСМ и/или РСръбска и да ги приобщим към нато и ес, те сами не искат, ама това е защото нямат оръжие и демократични независими медии за да им обяснят, както не можаха да обяснят на комшиите от ромъния, там фалшифицираха волята на народа и избраха един лош човек, с лоши намерения, за това трябваше демократично и суверенно да анулират изборите, защото бяха фалшиви и несуверенни.

Трябват ни оръжия и заеми защото ей я молдова и приднестровието, ще трябва да пратим наши младежи и там, не само за да наторяват чуждите земи но и за да помагат да станат суверенни, независими с управление от брюсель.

Ще трябват още заеми защото иде зима, и молдованите не са като германците и австрийците да им кажеш да се къпят веднъж месечно, те си искат топла вода и ток ама лошите орки няма да им дадат, или ако им дадат ще трябва да им резнем кабелите, както резнахме връзката на прибалтика, защото от расия идва лош ток, лоша енегрия, с лоши кармични залежи, не е като втечнения газ на петорна цена от сащ, този газ от там е кошерен, свещен и помага за суверенитета.

Не мога да продължа да ти обяснявам повече защото аз съм силен и независим и жената ми нареди да пусна прахосмукачка и да оправя двора, че сина ще има гостенче слетобеда, но тази ми мъка е временна, аз ще продължа да съм суверенен и ако ми разрешат може и да се върна да продължа.

Вива ла ойропа, либерте, суверените и слава кокаина и хероинам слава, амин!
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
      Редактиране на коментар
      Ъ-хъ , Спарки мисли със западната пропаганда, която поне е хуманна.
      Други мислят с източната, която е за по-дебилни и доста по-озлобени на живота си люде.

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Някои не могат да си намерят мястото 6 петилетки вече,с тия не искаме ма и ония не ни кефят

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Да, заради доказаната ни некадърност във финансовата политика се нуждаем от налагане на правила отвън. ЕС свърши същото, но в други сфери. И това беше за добро. За съжаление по всичко личи че не е достатъчно, но беше стъпка в правилната посока, каквато за нас е и еврозоната.

И на мен ми се ще да приличаме по нещо на Норегия или поне Чехия, но не приличаме. Разликата е че ти си превърнал това си желание в някакъв мокър сън, от който не искаш да се събудиш.
    Добре , уважавани г-н "Искам да ни управляват отвън" (като и про-руските матрьошки искат ама....).
    Добре - какво свърши ЕС ? Сериозно - дай един пример.
    Би трябвало да поискам поне 5 - 6 примера, защото 'синхронизиране' ... ама дай поне един.

В едно си прав: няма да приличаме на Норвегия и Чехия, защото хората ни са прости и с грешни ценности. Не четат книги.

И заради теб няма да сме като Норвегия или Полша - защото те не разчитат Добрия Господар да ги управлява. Това го пропускаш удобно

А политиците НИ са представителна част от хората НИ
    Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 07-03-25, 22:12.

Коментар

• Sorry
      Последно редактирано от ezhko; 07-03-25, 12:26.

Коментар

• BatGeorgeone
        BatGeorgeone коментира
        Редактиране на коментар
        Не мисля, че такъв тип коментари са уместни, би било по-добре да се подкрепяме един друг и да се опитваме да сме задружни поне в посока на добрите каузи.

Освен всичко, Спарки не е лош човек, дори напротив, както мен и повечето ИТ'та има неприкрито и заслужено самочуствие и не много примерен език, но кой е съвършен на този свят, освен Бойко Борисов и може би Тръмп

• ezhko
        ezhko коментира
        Редактиране на коментар
        ...чак пък заслужено...

• Ах Бойко 😍,да се свети името му
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
        Редактиране на коментар
        ти пак разбрал недоразбрал. Глей там Рубио къв примерен 'разбиращ-Путин' стана, същински Шроьдер. А до вчера беше : "Не може да му се има вяра".
        Бойко е марионетка : и двете страни го държат яко. Руснаците с документите какви ги е вършил за тях, а тромпи с изнесените му парички, които ако решат 'братята сащианци' ще му вземат.

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Значи да не му се свети името? Ма как така бре,толкова години,такава любов и сега изведнъж марионетка бил,трябва да е Руска,само ония му е на годините власт,тук беше а лЕво,а дЕсно,няма как да е приятелче с всичките

• Ето извадка колко суверенитет 'старите' Западни Демокрации са си запазили в отношенията си с ЕС.
      Люксембург - закономерно изключение - един Пловдив хора , които за 1000 г са били независими около 100 ....
      За България цифрата е над 300 години , населението над 10 пъти повече

По-образовани хора - по-образовани политици - повече суверенитет.

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:knigi books_old.jpg Прегледи:0 Размер:157.7 КБ ID:6991702

Поздравявам всички челобитни BGN-убийци с песента "Елате добри чужденци да ни оправите" ! Музика: КуКу Бенд.

Коментар

• trav
        trav коментира
        Редактиране на коментар
        Само за спора, колко книги си прочел ама честно за последната година.
        Не който си искал, а си прочел. Сложи заглавията, че ми е интересно (моля не ми слагай само Цанев че ми се повръща).

• Гаврил Груев Хлътев
        Редактиране на коментар
        trav - забелязваш ли, че когато човек няма аргументи против фактите - той намира 'ad hominem' аргументи срещу тоя дето му казва фактите. Така истината става 'фалшиви' факти и няма нужда да ги обмисля човек...

И аз правех същото допреди 2 години - сега гледайки назад разбирам колко манипулиран от пропагандата съм бил. Все пак 70% - са склонни да приемат информация, която отговаря на техните предразсъдъци, дори ако тя е манипулативна или невярна..
        Аз бях такъв, бях там
        - затова се забавлявам като гледам други, които са там. Като Спарки например.

да напиша кои книги съм прочел - все едно да си дам психопрофила, образованието, интересите, контактите. Тук имперските тролове са собственици и пробитите български служби също имат влияние. Няма да стане.
        Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 08-03-25, 16:02.

• kbot
        kbot коментира
        Редактиране на коментар
        Чукча писател!

• Шведските власти се опитват да се борят с тази опасна тенденция. Официалната статистика сочи, че през миналата година 120 деца под 15 години са извършили или са участвали в извършването на убийства. Само за две години броят им се е увеличил четири пъти.

В ЮК ситуацията с децата е поне 10 пъти по-зле от Швеция, тук масово дилърите са деца на скутери или електро байкове с черни дрехи, черни качулки и нямат разпознаване и хващане, и на всичко отгоре полицията дори не се и старае да ги хване.

Черешката на тортата ето поради, такива причини Европа ще пропада стремглаво - в ЮК приеха закон, споре който, всички присъди на сексуални, религиозни или етнически малцинства трябва да са намалени/смегчени значително, отдавна няма дори и досъдбно производство за т.н. дребни кражби или "незначителни материални щети".

И това на фона НУЛЕВА престъпност в Китай, Сингапур, ХКонг, нулеви престъпления с оръжие, НУЛА, зиро, сафър, йок, докато в Швеция има повече гръмнали бомби и застреляни от Афганистан и Судан взети заедно за една година

И като влезе еврото у нас всичко ще се управи, ще потекат реки от мед и масло, и матряла ще заблее още посилно в синхрон с мелодичен дебилистичен тон докато върви на заколение в бездната

Забравих най-важното, заплахата иде от Русия, всички тия емигранти, това незаконно оръжие, тия банди и мафия идват от Русия, нямат връзка с дебилните геноцидни закони, нямат връзка с кастрирането на полиция и прокуратура, нямат връзка с силово налагане на либерална и неоконска политика гарнирана щедро с джендъризъмски дебилизъм, няма връзка с рушаща се и ерозирана икономика, руското влияние е виновно, и Китай и те са ни виновни, но ей сега идва еврото и всичко ще се оправи, няма как да не се оправи, нима евро-политиците ще ни лъжат, кога са го правили.
      Последно редактирано от BatGeorgeone; 09-03-25, 09:34.
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

• ezhko
        ezhko коментира
        Редактиране на коментар
        За пореден път ще цитирам Стругацки:
        "Там, където тържествува сивотата, на власт винаги идват черните."
        А сивотата (еснафщината) цари и в Европа, и в Щатите, и в Русия, и в Китай. Не виждам особена алтернатива пред нас. Поне да не се тикаме в чуждите касапници и да си пазим кесията, доколкото можем, от чужди пирати.
        Ако успеем и да възпитаме хора от децата си...
        Последно редактирано от ezhko; 09-03-25, 17:41.

• Гаврил Груев Хлътев
        Редактиране на коментар
        Като за чоек живеещ в ЮК и потребяващ пропаганда от РФ си изложил прекрасно това, което е в главата ти.

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Еврото няма да го оправи това ,а правилното мислене което аз поне не го виждам

• В какво да ги възпитаме?
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

• Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        В какво да ги възпитаме?
        В тръмпизъм , нали Ви е идол

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Гледам да нямат идоли

Идеални са си моите

• Гаврил Груев Хлътев
          Редактиране на коментар
          Гледам е различно от виждам. Тръмп върши огромни простотии.
          Ако имахте демокрация - щяха 'неговите' като теб да протестират - нали за това са приятелите..... А вие си избрахте поредния 'цар'. "Той не греши, той ще ги надиграе всички".
          на руски звучи" Он всех переиграет" ... да видим кога ще се събудите

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Прав си - гледаш и различно виждаш 🤨

• Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение
        Добре - какво свърши ЕС ?
        Нищо не свърши! Ма изобщо съвсем нищо.

Препоръчвам ти преди да влезем в еврозоната да си обърнеш парите в монголски тугрици. Те са независими и от ЕС и от еврозоната, че и от долара дори. Ще просперираш и няма да ти са нелага да се вторачваш в оние 6 бона от по-назад в темата. А аз ще ти завиждам.... благородно.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Нищо не свърши! Ма изобщо съвсем нищо.

Препоръчвам ти преди да влезем в еврозоната да си обърнеш парите в монголски тугрици. Те са независими и от ЕС и от еврозоната, че и от долара дори. Ще просперираш и няма да ти са нелага да се вторачваш в оние 6 бона от по-назад в темата. А аз ще ти завиждам.... благородно.

Това, че пишеш простотии показва какви реални аргументи имаш - никакви.

"ЕС е добре щото е добре" - това го научи от "Жена е всеки, който се чувства жена" , нали?

Тъпо- вместо да дадеш един пример ти ми говориш за монголски .....
          Защо не за JPY, CHF ? Или пък за USD ?

Сега имаме възможност да променяме валутата към която е вързан борда, и парите са наши - ти искаш да ги дадем на "добрите чужденци".

Е ако това не е челобитен роб търсещ господар, какво е?
          Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 10-03-25, 17:25.

Коментар

• Точно възможността да променяме нещо по борда за мен не е ок. 2 преживяни държавни фалита за вдин живот са ми достатъчни.

Пак, за съжаление НЕ СМЕ по-умни, нито по-свободомислещи, нито по-държава от нито една от другите 20 в еврозоната.

А ти си сънувай мокрите сънища за суветенитета. Всички ти видяха "аргументите".
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• sparkybg
              sparkybg коментира
              Редактиране на коментар
              Кракът ни НЕ Е здрав, и точно това е проблема. Без гипс се озоваваме на пода.

• KingofROAD
              KingofROAD коментира
              Редактиране на коментар
              А демокрацията каква идеология е? свобода, равенство, братство ? лайв из лайв?

• Гаврил Груев Хлътев
              Редактиране на коментар
              Не ти бил здрав крака а на кой е по-здрав в момента???
              Проблема ти е, че живееш в миналото - тогава ние бяхме в лайната а 'те' в шоколада.
              Сега сме в гюбрето заедно ама ти си живееш в спомените. В много отношения 'добрите чужденци' са по-зле от нас. СЕГА
              С М Е Ш Н И Ц И

Точно възможността да променяме нещо по борда за мен не е ок. 2 преживяни държавни фалита за вдин живот са ми достатъчни.

Пак, за съжаление НЕ СМЕ по-умни, нито по-свободомислещи, нито по-държава от нито една от другите 20 в еврозоната.

А ти си сънувай мокрите сънища за суветенитета. Всички ти видяха "аргументите".
            Ти 'храниш трола'.
            Три пъти ти искам факти с числа за предимствата които ще даде евро-то.
            Ти ми говориш как преди 30 години е фалирала държавата.
            Не само тая и еврови са фалирали.

Нямаш един фактологичен аргумент защо е добре са се приеме евро-то.

Аргумента ти е ИДЕОЛОГИЧЕСКИ.
            Ти и всички които имат твоите аргументи сте с къса памет - преди 36 години видяхме идеологията как беше размазана от икономиката.

Коментар

• ezhko
              ezhko коментира
              Редактиране на коментар
              Споко, Спарки. Нато и европа пак ще ни повърнат на турците.

• sparkybg
              sparkybg коментира
              Редактиране на коментар
              Като се държим като НЕ-НАТОвци и НЕ-европейци, със сигурност ще продължават да не ни бръснат за слива.

И още малко исторически факти:
              - След 500 години турско "робство" само за 7 години сме заприличали на народ и държава достатъчно, за да осъществим Съединението, напук на всички велики сили, включая "асвабадителите".
              - След само 45 години (на фона на 500те горе) руско робство дори 35 не ни стигат за да заприличаме даже на подобие на оня народ. Русия така "асвабажда" - с разруха, претопяване, промиване на мозъци и физическо унищожение на всички неудобни. И после им "построява" АЕЦ.

Изваодите се налагат сами, стига да искаш да ги видиш.

• Гаврил Груев Хлътев
              Редактиране на коментар
              На кривия зуй и космите му пречат
              Полша си беше доста по-зле при соц-а.
              Сега е най-бързо растящата икономика.
              И няма малоумен договор като нашия с ЕС за земеделието.

На Полша не им е виновна Русия, а на България само Русия и е виновна. /Замени Русия със Запада-САЩ и все едно Станьо го е казал а не Спарки/

Пак да кажа за всички челобитни роби, независимо на Изток или на Запад бият чело към 'добрия чужденец'.

Вие и тия като вас сте проблема.
              И за да е още по-ясно - ти Спарки си същия като Станьо - никаква разлика. Друг Ви е идол и друг Ви е виновен.
              няма просперираща държава кланяща се на чуждото, няма и да има - подлогите никой ги не бръсне

• Ма верно ли китайци и сие поискали няколко трилиона техни ценни бумаги да се прехвърлят от депозитара в Брюксел към този в Хонг-конг? Това от вяра в евроинституциите? И как ли ще се отрази загубата на бая милиарди приходи от такси на еврозоната?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X