Наздраве!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар Наздраве 6
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Цял ден роботите ли?
Днес се простих с 400 лева за ЛУК на колата
Ама сега върви на формула
Къса ми се сърцето,ама наздраве.Нищо не мога,и нищо не знам...
Коментар
-
Днес ходих за проба на едната нива да култивирам.
Калничко, ама става.
Обаче спуках гумичката на култиватора, че утре ще я нося да я ремонтират.
И между другото ще направя на дедо поп къде да седи. Щото сега нямало, и се чуди къде да седне...
Наздраве на бара. Биричка със солетки.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
След Оооооособено успешният излет излазяващ се цифром и словом четири уклея една отваряща МЕТАХА. Наздраве!За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар
-
Да ви кажа какво ми се случи преди няколко години. Една моя позната реши да прибере родителите си от Русе в Пловдив, за да са по близо до нея.
Намери им една къща в съседно до мен село и ме почнА:
- Емо, баща ми е запален рибар, заведи ни за риба...
Кандисах и ги заведох на селския язовир, да си хванем по някоя каракуда.
Дойде баща й, мил и културен човек, но с ръце в джобовете?!? Викам си, сигурно не са си донесли багажа още...
Дадох му една от моите въдици, (с кука 10
), а той я гледа недоумяващо и не знае от къде да я хване?!?
Както и да е, сложих му червейче, хвърлихме въдиците и се разговорихме как той е ходил до сега за риба.
Ми той човекът отивал на Дунава и ловял на "косъм" - връзвал един ченгел за дране на агнета на едно въже, на него нанизвал сурово пиле.
Вместо "косъм" пускал въжето малко по-дълго и връзвал камък за тежест. След това го засилвал няколко пъти над главата като ласо и хвърлял колкото
може по-навътре. После другият край на въжето увивал около някое дърво и един път около кракът си и лягал да спи! То ако клъвнело го събуждало...
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар