Наздраве.
Направих страхотен винен кебап с онова купешко домашно, дето едва не ми направи дупка на стомаха преди някой ден - за тая работа се оказа супер (месото направо се топи).
Да ви се оплача..
Вчера с двама приятели ходихме малко на разходка около с.Жеравна . Като стигнахме там , на черното сняг , кал и мочурище , аз пръв тръгнах ербап , нали уж съм с най-подготвената жипка (от групата) . Като влязах и заорах на място като трактор , веднага разбрах , че предния мост не е в употреба.
Задните гуми хвърляха кал и сняг в несвяст , а пъплех като калинка .
Виновника се оказа автоматичните хъбове , скоро майстора ми сменя един шарнир и да вземе да нахака единия хъб до кепенците с грес .
С триста зора издрапах само на задно , бях запланувал да ги сменя с ръчни до месец два но ще стане тази седмица .
Като се прибрах , го разглобих и почистих от греста и уж почна да работи .Днес пробвах пак и от другия се чуват звуци и не включва нещо .
Така или инъче днес поръчах ръчни и тези ги бастисвам , но да ви питам , ако единия не захапе с другия какво се случва ?
Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Благодарско за съветите ! Инъче от Огнен е майка ми , аз съм от Ямбол уж ( поне тук съм роден де ) , но много си го обичам селото....
Допивам последната глътка и у дреИте ( така казваше баба ми , бог да я прости ) .
Наздраве на продължаващите ! Дзън-дзън....
Коментар