Айдееее! Наздраве!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар Наздраве 6
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Мама моливче ми купи,
аз го остря, то се чупи.
Ей го, тонинко остана
-дейб@ неговата мама...
Ако ви се струва безсмислена глупост, изстърсена ни в клин, ни в ръкав - пояснение:
Това е лирическо отклонение от Людмил Янков, а поводът е, че и Наско Скатов ...отиде натам.
Познавах се и с двамата (нямам самочувствието да кажа, че сме били приятели).
Та не наздраве - отливам. (Дейба неговата мама!)Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
- 1 like
Коментар
-
Наздраве!
След 4 дни в които бях на 50% убеден, че съм лепнал вирОса днес си правих тест и е отрицателен. Леко съм разочарован, надявах се, че го карам почти безсимтомно. Другата седмица ако успея - тест за антитела, че ваксината е много близо и преди нея е почти задължително тест за антитела.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Раде, не леж на кълката,ч е теста винаги е верен.
Има много случаи в които теста показва,ч е няма нищо, а човека сиима всички симптоми точно на короната. Да речеш, че е болен от друго, та затова теста не хваща вирус, ама то с всичките му там отпадналости, кашлици, загуба на вкус и обоняние... А теста отрицателен.
-
Много добре знам това. Самовнушението е голямо нещо. И да имам някакви симптоми са много много слаби. Единственият ми контакт е болен, мен пък ме хвана за кратко едно специфично главобилие и лека температура и реших, че все пак съм го хванал. Май ще трябва да сменя термометъра, че нещо му нямам вяра.
-
-
Наздраве! Аз легнах привечер да приспя "малката беля "(10 месеца) и съм се приспал и мене си. Ама вече съм тук.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар