Наздраве!
Сипах си една бира и най-много да пия още една, че от 00:00ч. съм пак дежурен .
Днес си преизпълних плана за действие без изобщо да си давам зор, но тези дни ще трябва да се консултирам с лекар. От известно време имам един проблем с пръстите на ръцете. Доколкото чета се нарича пръст-спусък. Докато работиш със свит пръст остава свит и не можеш да го изправиш. Баща ми има същия проблем, преди години му оперираха единия пръст, сега се случва при друг, а при мен го прави на различни пръсти и предпочитам да взема мерки на време отколкото да рискувам да стигам до скалпел.
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Твърде често започна да се случва и днес леко ме изплаши. Пробивах с дрелката когато проблема се прояви, инстинктивно преплъзнах ръката за да пусна бутона, после изръсих дрелката на плота и изправих пръста с другата ръка. Вероятно от студеното време имам някакво възпаление на сухожилията, но не съм се претоварвал и започва да ме притеснява, че стана почти ежедневие.
Според мен е неврологично.
Едно време така правехме "фокуси" на момичетата. Караш я да ти стисне двата пръста, силничко, и хем ти е кеф като си предсъавиш, че стиска друго, хем и после след фокуса има шанс да го стиска наистина.
Та стиска, стиска, нещо около минута, после без да си разтваря кракат....... опа пръстите лекичко си измъкв3аш твоите. Правиш там разни "магии" за да и погалиш ръката(не, че помага за фокуса, ама е приятно и на теб и на нея), и после я караш да си отвори пръстите(ПРЪСТИТЕ БЕ!) бавно, много бавно.
И почти винаги не могат, и после пак галене, и следва отваряне насила(на пръстите). И фокуса е готов.
Следва допълнението, ама там кой както...
Доколкото четох и доколкото е разбрал баща ми като го оперираха преди години...
Възпалява се и се запушва влагалището(така се казва) на сухожилието - каналчето по което се движи. В даден момент става прекалено запушено и мускулите не могат да преодолеят съпротивлението от запушването. Едни от писаниятя: https://lekuva.net/99159/prast-spusak.html
П.П. То ако трябва да чакам по лекари за това едва ли ще тръгна, но на работа имаме здравна служба и през работно време мога прескоча да питам.
Допреди малко бяхме в мото клуба, че имаше едно яре дето ходило на солариум. Та похапнахме, пийнахме водкен и сега ми е теШко
Мисла след малко да си налея едно бърбънче
Наздраве!
Коментар