Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моята женска, кална, забавна, свинска историйка...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Моята женска, кална, забавна, свинска историйка...

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
    И аз съм в горе-долу същото положение ... Не че има кой да ме спре да изляза отпуска, ама ако проекта, не е готов за 9/11 (упс, ако четата от нечии сикрет сървисес, проекта не е за Ню Йорк, а за Амстердам... има изложение, проверете)... лошо . Пък бих го оценил на минимум 3 месеца работа, а започна едва миналата седмица .
    Осама се обади, пита дали си корав мъж и дали вярваш на обещания.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение

Не е вярно това, не съм ти се обаждал.
      Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
      Honda CB 919 Hornet
      0898849413-Светльо
      Кръвна Група: 0+

Коментар

Аааа без терористи ако обичате
        За отпуските - абе май ми е време да си взема 1 ден, защото съм стигнала "онази" степен, дето ме дразнят тюфлеците и скатавките в работа и е време да си почина 1 ден дори от тях. Имаше един клип как се мятат компютри и клавиатури в офиса..... е до там не ми се стига.

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
        Гледам, че и сериозно участници са взели да се превръщат в спамъри... ПОЗДРАВЛЕНИЯ Аз последно писах около 3та-4та страница/по памет/ на темата, а сега гледам сте стигнали до 9. Не ми се проверяват страниците, но я кажете изпрати ли ви снимка колежката, че последно тва беше целта. Като гледам колко е изписано, нищо чудно вече и някой да е излизал на среща с нея
        Абе някъде качвах снимки да ти кажа, ама бяха доста разголени, а то тук има доста модератори в тая тема и ги изтриха и оставиха само облечените, та.................чети спама чети няма как ще намериш каквото търсиш

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart Преглед на мнение
          Не е вярно това, не съм ти се обаждал.
          Че той не е уточнил, че са му се обадили точно на него

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Не съм виновен аз. Холандците носят цялата отговорност.
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
            Аааа без терористи ако обичате
            За отпуските - абе май ми е време да си взема 1 ден, защото съм стигнала "онази" степен, дето ме дразнят тюфлеците и скатавките в работа и е време да си почина 1 ден дори от тях. Имаше един клип как се мятат компютри и клавиатури в офиса..... е до там не ми се стига.

Абе някъде качвах снимки да ти кажа, ама бяха доста разголени, а то тук има доста модератори в тая тема и ги изтриха и оставиха само облечените, та.................чети спама чети няма как ще намериш каквото търсиш
            Е ти качи още в началото, но нещо не казваше коя девойка от снимките си ти. Освен да разровя темата или направо колегата, който го е "огряло" да си признава Като се искат младите да се вземат
            http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
            http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Правилно са ги изтрили голите снимки. Ми то в тях няма никаква интрига. Според мен човек, който гледа голи снимки (като изключим класическите определения) е просто зрител, докато човек, който има пред себе си само снимка на обекта с дрехи (ако са по-оскъдни е за предпочитане) е като изследовател и откривател - оглежда от всички страни, сравнява, оставя въображението му да го води.... еееххх.... Както се казва важен е процеса, пътя... Пък ако по пътя има и горски плодове, защо да не разкваси човек зажаднели устни.
              ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
              LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                Е ти качи още в началото, но нещо не казваше коя девойка от снимките си ти. Освен да разровя темата или направо колегата, който го е "огряло" да си признава Като се искат младите да се вземат
                Дедукцията явно вече не е на мода . Има една снимка в сянка, на която се вижда само силует. И друга, където не е сама. От двете много лесно може да определиш коя е тя на втората .
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                  Дедукцията явно вече не е на мода . Има една снимка в сянка, на която се вижда само силует. И друга, където не е сама. От двете много лесно може да определиш коя е тя на втората .
                  А именно - абсолютно правилно Логика. Ама то е по-лесно наготово

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
                    А именно - абсолютно правилно Логика. Ама то е по-лесно наготово
                    Хехе. Аз не казвам, че е невъзможно да се открие "калната" колежка, но явно се създава някаква мистерия с цел да се наведат към размисъл някои колеги. Аз не се бутам, щото може да има някой с по-голям... джип от моя.
                    Последно редактирано от marin199; 14-07-09, 12:22.
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                    http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

То засенчената снимка си е част от албум.......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X