Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За бога, приятели, гласувайте!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: За бога, приятели, гласувайте!

Първоначално публикуван от diecast Преглед на мнение
    Ние понеже от толкова "избиране" сме цъфнали и завързали.

Няма нужда да философстваме излишно. Всеки си има своите причини.
    Именно - всеки има причина. И "ония" не случайно драпат да лапат... За това е избора - да се избере който по-малко ще лапа и да се спре кранчето на оня, дето се е олял с лапане... И аз искам да лапам - за това и гласувах...
    Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
      E, нямаш проблем! Бай Мангал и Бай Пенсионер ще решат вместо тебе твоето бъдеще...
      А в интерес на истината - бай мангал и бай пенсионер имат същите права като всички останали...
      Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
        А в интерес на истината - бай мангал и бай пенсионер имат същите права като всички останали...
        Не говорим за права, говорим за мироглед...
        Публикувайте отговор

Коментар

Именно - всеки има причина. И "ония" не случайно драпат да лапат... За това е избора - да се избере който по-малко ще лапа и да се спре кранчето на оня, дето се е олял с лапане... И аз искам да лапам - за това и гласувах...
          Значи се получава така, че не гласувам за по-доброто бъдеще на всички нас, вкл. и моето, а гласувам за тоя, който по-малко да лапа. Или да разбъркам лапането на некой дето е лапал последните четири-пет години и да сложа друг лапач на негово място. Пък той колко ще лапа - както дойде.

Не благодаря!
          Нещо не ме радва тая конфигурация...

Коментар

И аз видях същото- жива душа нямаше.

Коментар

Вече мога да го кажа от близък поглед - тези избори в България бяха(макар, че още не са свършили) като лош български футболен мач, през второто полувреме на който ти е все едно кой ще победи, макар че в началото на мача си бил привърженик на единия отбор. Освен, че ти е все едно кой ще победи повече те е яд защо си си изгубил времето да ходиш на този мач с предплатени рефери, дирижиран жребий и слаби играчи... Накрая си разбрал, че и билетите, за които си дал пари са фалшиви - входа е бил безплатен. И изобщо - измама отвсякъде. И тъкмо си готов да се възмутиш публично - прочиташ, че всичко е било нормално, даже и поканените чуждестранни наблюдатели го казват... И се чудиш едновременно "какво става" и "докога ще е така" ... А отговора не се вижда ...
              Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Слаба активност във Варна(кв.Възраждане).Сигурно заради студeното време
                Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

Коментар

- друг ще е кмета от утре!
                  То на този ще му е небесно кафяво дупето...
                  И понеделник от рано сутрин, младите хора ще си счупят краката да се връщат - гаранция!
                  Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Ние понеже от толкова "избиране" сме цъфнали и завързали.

Няма нужда да философстваме излишно. Всеки си има своите причини.
                    От 1989г. колко правителства сте/сме избрали без участие на БСП или ДПС във властта? И сега пак от мързел и простотия ще си изберем червен президент. Веднъж за винаги да се отървем от БСП и ДПС и няма нужда да гласувате, до тогава е важно.
                    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                    Телефон - в профила!

Коментар

От злоба и завист сте ослепели ,виждате сламката в чуждото око ,а не виждате гредата в своето.Цъфнали и сме вързали с тези милиционери.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                        От злоба и завист сте ослепели ,виждате сламката в чуждото око ,а не виждате гредата в своето.Цъфнали и сме вързали с тези милиционери.
                        На теб съм ти фен, отначало ме дразнеше, сега ме забавляваш. Не знам за сламка в окото ама тези същите дето сега плачат толкова много от сегашните колко са ни го слагали, слагат и още...
                        Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                          От 1989г. колко правителства сте/сме избрали без участие на БСП или ДПС във властта? И сега пак от мързел и простотия ще си изберем червен президент. Веднъж за винаги да се отървем от БСП и ДПС и няма нужда да гласувате, до тогава е важно.
                          Ако имаш някаква вътрешна информация за предварително избран президент/кмет, която няма да излезе по медиите - сподели я.

Но да ми говориш за мързел, червени президенти, разни партии и прочее е несериозно.

Коментар

Истината винаги е неприятна ,а аз още от време оно си казвам нещата право в очите без да ми пука кой е отсреща.И съм си патил от милицията по онова време ,затова мразя милиционерите.
                            Не държа да имам фенове.Държа на справедливостта и честността.
                            А гледайки в чуждата копанка не виждаш как ти издърпат килимчето под краката обичаните от тебе гепери.
                            Последно редактирано от Георги Крумов; 30-10-11, 17:44.

Коментар

Ако имаш някаква вътрешна информация за предварително избран президент/кмет, която няма да излезе по медиите - сподели я.

Но да ми говориш за мързел, червени президенти, разни партии и прочее е несериозно.
                              Нямам никаква информация, но като гледам избирателната активност имам кофти предчувствие.

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                              Истината винаги е неприятна ,а аз още от време оно си казвам нещата право в очите без да ми пука кой е отсреща.И съм си патил от милицията по онова време ,затова мразя милиционерите.
                              Не държа да имам фенове.Държа на справедливостта и честността.
                              А гледайки в чуждата копанка не виждаш как ти идърпат килимчето под краката обичаните от тебе гепери.
                              Честно казано по време на предното правителство работех в строителството, все по държавни поръчки на двойни и тройни цени и съответно фирмите изпълнителки плащаха на работниците си добре.
                              Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                                Нямам никаква информация, но като гледам избирателната активност имам кофти предчувствие.
                                Вервай ми, аз още от както излязоха резултатите от екзит пула миналата седмица имам кофти предчувствие, именно за това днес не отидох да гласувам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X