Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Чукчата е в Москва със семейството си. По някое време си губи жената. Отива при един милиционер и му казва:
    - Другарю милиционер, загубих си жената. Давай да ходим да я търсим.
    - Дай описание.
    - Какво е това "описание"?
    - Ами ето, за пример ще ти дам описание на моята жена. Висока, стройна руса, със сини очи, големи гърди, дълги крака...
    Чукчата се замисля дълбоко и вика:
    - Знаеш ли какво, я по-добре да ходим да търсим твоята жена!
    Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
    Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Дебел мъж искал да отслабне. Пробвал всякакви диети, но нищо. Накрая прочел една обява: “Отслабнете с 5 кг на ден!”. Позвънил, казали му, че ще дойдат на място. На другия ден се звъннало на вратата, мъжът отворил, а там стояла красива гола жена, която държала табелка: “Ако ме хванеш, съм твоя!”. Гонил я мъжът из цялата къща. Няколко часа я гонил, най накрая я хванал, свършил работата, застанал на кантара - отслабнал с 5 кг! Следващата седмица пак позвънил: “Искам да отслабна с 10 кг!”. На другия ден на вратата го чакала още по-красива гола жена с табелка “Ако ме хванеш, съм твоя!”. Половин ден я гонил, най накрая я хванал... застанал на кантара - бил отслабнал с 10 кг! Следващата седмица отново се обадил по телефона и твърдо казал: Искам да отслабна с 20 кг! И отново на вратата се звъни, мъжът отваря вратата, а там стои едър негър с табела “Ако те хвана, си мой!”.
      В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Мутра пука гума на чисто новото си BMW. Слиза да я сменя. В същото време минава циганин на колело:
        - Шшш, бате! К`во прайш, ве?
        - Смъквам гумата.
        Циганинът слязъл от колелото, отишъл пред колата и баааам - предното стъкло с лакът.
        - Аз пък ще смъкна касетофона!

Коментар

Един взел почти новата кола на приятеля си. Връща се вечерта поомачкан, звъни на вратата и казва:
          - Имам една добра и една лоша новина
          - Почвай с добрата, казал приятеля му.
          - Ербеците ти работят..................
          Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
          0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
            Бил Гейтс:
            - Ако автомобилната индустрия се развиваше както софтуерната, сега щяхме да караме коли за по 25 $, които изминават по 1000 километра с един литър гориво.
            Автомобилен магнат:
            - Да, и ако колите бяха като софтуера, щяха да се развалят по два пъти на ден без причина, а когато все пак потърсиш помощ от монтьор, той всеки път ще ти слага нов двигател.
            Kато типичен Българин (аз тоя виц го знам , ама по друг начин) да се изкажа.

За всички нас, които чувстваме дълбочината, с която компютрите промениха живота ни...
            Наскоро Бил Гейтс сравни компютърната индустрия с автомобилната индустрия заявявайки:
            Ако Дженеръл Мотърс развиваше технологиите, както го направи компютърната индустрия,
            днес ние всички щяхме да караме автомобили за по 25 долара, които изминават по 1000 мили (1609 км)
            с един галон бензин (около 4 л). В отговор на коментара на Бил Гейтс, Дженеръл Мотърс разпространи
            следното прессъобщение:
            Ако GM беше развивал технологии като Майкрософт, ние всички щяхме да караме автомобили със следните
            характеристики:
            * Без видима причина, автомобилът щеше да катастрофира по два пъти на ден.
            * Всеки път като пребоядисат пътната маркировка, трябваше да купуваме нова кола.
            * От време на време нашият автомобил щеше да умира на магистралата без причина. В такъв
            случай трябваше да отбиваме в страни от пътя, да затваряме всички прозорци, да изгасяме мотора,
            да го рестартираме и да отваряме прозорците отново преди да можем да продължим.
            * От време на време, при изпълнение на сложни маневри, като ляв завой например, моторът щеше
            да спира без да може да се запали отново. В такива случаи щеше да се налага да преинсталираме мотора.
            * Macintosh щеше да конструира автомобил на слънчева енергия, пет пъти по-бърз и надежден, който
            да се кара два пъти по-лесно, но щеше да може да се движи само на 5% от шосетата.
            * Индикаторите за маслото, температурата на водата и алтернатора щяха да бъдат заменени от една
            единствена червена лампа, на която пише This Car Has Performed An Illegal Operation".
            * Еърбеговете щяха да питат Are you sure?" преди да се отворят.
            * От време на време, без видима причина, вашият автомобил щеше да се заключва и нямаше да ви пуска
            да влезете вътре, докато не вдигнете дръжката на вратата, завъртите ключа и сграбчите антената на радиото,
            но ... абсолютно едновременно.
            * Всеки път, когато се появяваше нов автомобил, купувачите трябваше да се учат отново как да шофират,
            тъй като никоя от командите нямаше да действа по същия начин като в старата кола.
            * О да, и на последно място, но не по значение, всеки път, когато искате да изгасите мотора, трябваше
            да натискате бутона "START".
            "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
            Mark Twain
            СтоЕнчA

Коментар

Група мутри се разкарва с джип. Спира ги катаджия и им иска документите.
              - На ти сто долара и се махай!
              - Не. Искам документите!
              - Добре, на ти двеста и ни остави на мира!
              - Дайте ми документите!
              Дали му ги. Той ги прегледал и казва:
              - Момчета, тука пише - брой на местата 4+1, а вие сте 16 души в колата.
              - Ти кво бе? Не знаеш ли да четеш? Виж отзад си пише 4х4!

Коментар

Поздрави на всички!!!!

Мъжкият член иска повишение на заплатата по следните причини:
                - винаги работи съсредоточено и под напрежение
                - умее дълбоко да потъва в работата
                - може да работи във всички направления
                - няма вентилация или климатик на работното си място
                - работи в условията на повишена влажност
                - работи при високи температури
                - работи през почивните дни и празници
                - може да работи по всяко време на денонощието
                - подложен е на риск от професионални заболявания.
                Повишението на заплатата на мъжкия член е отказано по следните причини:
                - не може да работи 8 часа на ден
                - не винаги се подчинява на искането да започне да работи
                - след кратък работен период заспива
                - не може да остане предан на едно работно място
                - много рано излиза в пенсия
                - работи само при постоянно подбутване
                - постоянно оставя работното си място мръсно
                - понякога бяга от работа преди края на работното време.
                SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
                +359 0878 888 874
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

На един сърбин му излезъл цирей на задника.
                  Ама както и да се въртял пред огледалото, не можал да види как е положението.
                  Тогава взел няколко огледала и поставайки под ъгъл успял да изкара образ...
                  Добре ама докато се гледал, членът му почнал да се надига.
                  Плеснал го той през главата и му викнал:
                  Нема да се лютиш бе...ово е наше!

Коментар

Първият виц за Иванчо:
                    Сперматозоидите на баща му хукнали към яйцеклетка на майка му. Иванчо видял, че изостава и извикал "другарчета, попаднали сме в гъз". Всички свърнали обратно и Йванчо оплодил яйцеклетката.
                    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Иванчо отишъл с майка си на плаж.
                      - Майко, защо на мъжете банските отпред са подути?
                      - А-ааа, ми там си държат парите...
                      - Мамо, виж ония чичко: колкото по те гледа - по-богат става!
                      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Един младеж застанал на малкото прозорче на аптеката и пита:
                        -ХХХL, презервативи имате ли?
                        -Ама господине-е.
                        ...
                        влезте, елате ...премерете.
                        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Късно вечерта един човек паркира колата си пред блока. От високите етажи се чува женски глас:
                          -Господине, мен ме е страх от вас.
                          Огледал се човекът, и видял на 12 етаж жената която казала това.
                          -Защо ви е страх от мен-попитал.
                          -Да не ме изнасилите.
                          -Е, как може да ви изнасиля, аз съм на паркнга, а вие сте на 12 етаж...
                          -Аз ей сега ще сляза долу...
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Забранено за лица под посочената възраст!!!

Ловец си бродел из гората.След време забелязъл малко мече,вдига пушката и бум.Утива да прибере плячката и хоп бащата мечок го хваща за вратлето,и го пита:

-Мечока:Сега какво да те права?Да те ям или да те (24,20)кам?
                            -Ловеца:Ами (24,20)кайме
                            След интервенцията ловеца си тръгнал вбесен на мечока.На другия ден ловеца бесен,че мечока го унижил така и тръгнал да го отстреля.Търсил,търсил из гората и поедно време хоп за вратлето го зграпчва същия мечок.Пак го пита:
                            -Мечока:Сега какво да те правя?Да те ям или да те (24,20)кам?
                            -Ловеца:Ами не ме яж.
                            Пак след поредната интервенция,ловеця вбесен,че мечока два пъти го е (24,20)кал,се връща на следващия ден зареден с цял арсенал.Пак започва масивно издирване на мечока,но хоп за вратлето,пак същия мечок и го пита:
                            -Мечока:Абе ти ловец ли си?(16,6,)дераст ли си,къв си?

П.п.Нищо лично към ловците нямам.Както ми го споменаха,така и го пускам!

Коментар

В час по зоология учителката пита:
                              -Деца, кой ще ми каже защо писията е плоска???
                              -Защото е преспала с кита-отговорил Иванчо.
                              -Иванчо, вън от часа ми!
                              Иванчо излязъл, а учителката продължила.
                              -Е, добре деца, а някой знае ли защо на рака очите са му изкочили от орбитите???
                              Вратата леко се отваря и Иванчо казва:
                              -Защото е видял цялата тази работа!!!
                              Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Трудно е да се каже кое е по-смешно - вицът или счетоводните прийоми приложени в него (24,20) (16,6). Не ми е ясно защо не е употребено лудолфовото число? Това дискриминация ли е?
                                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X