В обувния магазин жена избира на мъжа си обувки.46 - малки.47 - малки.48 - и те му малки...Продавачът:-По голями нямаме...Жената:-Уууу, какъв човек си ти бе, едно нещо не ти е като хората.Мъжът и:-Когато бях малък, по цяло лято ходех бос.Затова краката ми пораснаха толкова голями...Тя:-По-добре да беше ходил без гащи...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Вицове
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
Двама, живеещи на 10-я етаж, балконите им един срещу друг си говорят:-Пепи, кога ти е рожденния ден?-На 30 Март.-Ще ти подаря тогава едни щори, целият блок гледа как жена ти ти прави свирка...А на теб Гоше, кога ти е рожденния ден?-На 30 Май - Аааа, аз тогава ще ти подаря бинокъл, да видиш добре чия е жената
- 5 likes
Коментар
-
Появил се навремето един търговец в едно село в Африка и обявил на местните, че изкупува маймуни по 100 долара едната. Хората решили, че това е много добра оферта и започнали да ловят маймуни и да ги продават на търговеца за 100 долара бройката.
Следващата седмица той обявил, че вече купува маймуни по 200 долара. Хората отново се втурнали в гората и изловили голяма бройка маймуни и ги продали на търговеца за по 200 долара.
Третата седмица търговеца обявил, че вече купува маймуни по 500 долара. Дори и най - мързеливите станали и започнали да ловят маймуни, докато изловили всички маймуни и човекът ги изкупил по 500 долара.
На четвъртата седмица търговецът събрал всички и обявил, че заминава за известно време, но като се върне ще купува маймуни по 1000 долара бройката. Всички събрани до момента маймуни той затворил в клетка и поставил пазач отпред. След като заминал, хората се чудели откъде да вземат маймуни и обикаляли джунглата по цял ден. В един момент пазачът на клетката им подшушнал, че започва тайно да продава маймуни по 700 долара. Богатите купили по колкото могат, бедните взели заеми от богатите и също купили маймуни. И дошъл моментът, в който търговецът трябвало да се върне и да изкупува маймуни по 1000 долара. Но той не дошъл...и пазачът на клетката бил изчезнал!
И така приказката за биткойните и крипто-валутите свършила.Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
- 6 likes
Коментар
-
Най-готината история , която е истина , ама е като виц,
"Фитнес треньор оправя десетки омъжени жени във фитнес зала в Явне"
в Израел това им е новината от последните дни - десетки мъже открили, че са им поникнали роги
Коментар
-
Поне в по престижните фитнеси в България на инструкторите е изрично забранено да влизат в каквито и да било освен чисто професионални отношения с клиентите . Това не щото на шефовете много им дреме ама повечето жени са я жени я дъщери на разни кисели милионери и такава наглед дребна авантюра може в последствие да им коства много . С шофьорските курсове е същото особено от как гонят вече 2000 лева . Никой шеф на такава фирма няма да губи пари заради палави инструктори . Принципа където си вадиш хляба не си вадиш оная работа винаги съм го спазвал .Последно редактирано от sek.1; 13-02-25, 07:53.
-
Никакви жени на милѝонери не са - от ученички, студентки, неработещи 'майки-домакини' , както и работещи такива.
Въпросния 'ощастливител' в Израел си е сина на собственика и е 'главен инструктор' , или единствен за неголемия фитнес в малкия град.
-
В София е друго . Ела да видиш какви силиконови мадами и с какви коли идват примерно във фитнесите в затворения комплекс на Домусчиеви или по МОЛовете . До колкото са ми казвали познати от този бранш по сериозните и лъскави фитнеси даже имат нещо като етичен кодекс .
-
-
На жена регулировчик, по време на работа, в час пик и дошъл месечния цикъл.
Съвсем вежливо се обажда по станцията, с молба да я сменят поради тази причина.
Минава час, два, три, няма никой. На четвъртия час се появяват двама пияни полицаи, прегърнати, пеейки се клатушкат към нея.
Тя сърдито пита:
– Колеги, защо се забавихте толкова?
– Ами, като чухме, че ти е дошло, първо почерпи шефа на полицията, след туй прокурора, после шефа на КАТ...Който търси , намира !
- 3 likes
Коментар
-
Млада хубава стройна каубойка язди из дивия запад. Достига до малко градче, три къщи и кръчма, вързва коня отпред, влиза, сяда на бара и се провиква - барман, 10 уискита. Налива ги бармана, тя ги обръща едно след друго и пада на пода. Посетителите скачат, събуват и дънките и я изреждат... После я мятат на каня и го засилват в прерията. .
На другия ден пак ...... 10 уискита, коня и прерията.
На третия ден пак пристига, пак вързва коня, пак на бара и - барман, 10 водки. Налива ги бармана и между другото пита - госпожо, защо сменихте пиенето.
- Амиии, от уискито много ме боли оная работа .
- 3 likes
Коментар
-
Излиза зетят от къщата, сутрин рано, 5,20 часа, тръгва на работа, първа смяна е...Гледа, тъща му рине сняг, като японско багерче - два пъти по-бързо, отколкото той би могъл. -Аиииий, майко, ама какво правиш???Аз като се върна, ще изрина снега.Защо ти чистиш?Тъщата, с изпепеляващ поглед:-Оооох, не съм добре...Викнах Бърза помощ.Ще дойдат, ще видят как е...Като няма кой да изрине...Много неудобно ще се получи...
Коментар
-
Двама млади баровци влезли в ресторант с надпис "При нас има всичко!" и решили да се избъзикат с персонала.
На пристигналия за поръчката сервитьор те заявили:
- Можете ли да ни предложите черен салам? Сервитьорът не се двоумил, а веднага отговорил:
- Много съжалявам, за момента свърши и не можем да ви предложим, но за сметка на това имаме черно мляко. Поръчали баровците и след три минути от кухнята излиза огромна негърка, гола до кръста с размер XXХXL, хваща ги за вратовете и ги натиска към гърдите си. След няколко минути ги пуска и те се сгромолясват на пода.
След малко единият успял да каже на другия:
- Батка, добре, че черният салам беше свършил !Който търси , намира !
- 3 likes
Коментар
-
Пак същия надпис - ама на магазин за сексуални пособия. С предложение за бонус, ако някой поиска нещо дето го няма.
Влиза Иванчо - ще може ли един черен презерватив. Ходят търсят ..... няма. Е, ми ..... няма. Дават бонуса и дежурния въпрос - Как се сетихте.
Иванчо - На комшийката мъжо и умре и трябва да ида да поднеса съболезнования.
-
В едно село появил се змей, който се хранел с девици.
Хората пропищяли и започнали да търсят някой да го убие.
Дошъл един юнак от съседното село. Изправил се той пред змея със златните си доспехи и меча си от валерианска стомана.
Замахнал директно към главата на змея и змеят просто го изпепелил.
Втори юнак дошъл. Същата история.
И така няколко смели бойци паднали безуспешно.
Накрая се намерил някакъв странник и обещал, че бързо ще избави селото от тази напаст.
Никой не разбрал какво точно прави странникът, който само се мотаел по улиците на селото по цял ден, но не след дълго змеят умрял от глад.
Това не е виц.
Това е наука как се убива змей ...Денят, в който човек спре да учи, започва да умира.
- 8 likes
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар