Гошо е на работа в чужбина от една седмица.Жена му се обажда по телефона:-Гоше, идвай си, прибирай се...Работата е много зле...Цело село обиколих, никой не е*е толкова добре като теб...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Вицове
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
- 4 likes
Коментар
-
Решила Пена да изненада мъжа си.Прибрал се той от работа, взел си душ, а когато излязъл, жена му веднага го замъкнала в спалнята.Проснала го на кревата, и го намазала целия с бита сметана.И започнало едно облизване, стенания, и тъкмо стигнала до сюблимното място, спряла.-Аааа уууу, върти ма!!!Що спре?-Божееее, Вуте, я така се наедох, че не моам се мръдна...
- 2 likes
Коментар
-
"Баце Сандо от Враца много болен и ще мре. Един ден събрал синовете си и им рекъл.
- Значи. Сега като умра, сакам да ме турите у ковчего. Едната ръка да ми я турите на сърцето, а другата да ми я турите на оная работа.
- Оти така бе, татко, попитал през сълзи единият син и бащата рекъл:
- Да знаят хората, че каквото съм дал, е било от сърце, а каквото искат да ми вземат, ще ме хванат за дедовия."
Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
- 2 likes
Коментар
-
Този виц да го превеждам ли?
Approximately 20% of people are resistant to the effects of propaganda. This group remains unaffected by emotionally resonant persuasive messages, despite their widespread dissemination through mass media.
- 1 like
Коментар
-
bat_vanko Всъщност тези не знаят, а просто 'знаят'. Ако трябва те да ти обяснят как и защо ги лъжат - ще видиш, че 'мислите им' са рецитиране на друга пропаганда. А тези 20% гледат действията и фактите. А 80-те % гледат коментарите за действията и обясненията на фактите .Никой не е обещал да е лесно, поне никой честен.
-
Вие двамата що не се вземете един друг, пасвате си идеално, и взаимно се допълвате, идилия и романтика
-
Айде не ни насаждай тук твоите обичаи, от страната в която живееш
Аз с мъже или пия или се бия. Ти в Албиона явно си приел други habbits
-
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 1 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар