Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Четиридесетгодишен девственик най-после се жени и след първата брачна нощ приятелите нетърпеливо го питат как мина, как е съпругата в леглото.
    - Мани, мани! Чисто нов х*й първо в г*за си го навря!
    Който търси , намира !
    Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

• Купуването и продаването на гласове под 100лв е престъпление!

Коментар

• Нашият човек гледа резИлтата от изборите и ядосано звъни в щаба на Партията си:
        - К'во става бе!? Цял месец бачкам като луд и не ми остана време за политика, ама жената беше на всичките Ви 10 предизборни митинга. И какво - резултат никакъв! Почвам да губя довери във Вас!!!
        - По-добре помислете за доверието в жената. За тези избори не сме правили никакви митинги.

Коментар

• За да не Ви мъчи в леглото безсъница, доведете си там безсрамница.

Коментар

• Внук към баба си:
            - Бабо, да си ми местила айкоса?
            - Виж на скрина.
            - А кое е скрин?
            - А какво е айкос!?

Коментар

• Присетих се за брадати вицове за Стиви Уондър (когото иначе много уважавам като музикант)

Как пие Стиви Уондър - като невидЕл
              Виждали ли сте колата му - щото и той не е
              Как се казва майка му - бързата кучка (слепи ги ражда)
              Как са го наказвали като малък - размествали са мебелите

Коментар

• Един се връща към 23,00 часа от едномесечна командировка ,и веднага запучва луд секс маратон с жена си.След един час се чува яко биене по стената на съседния апартамент,крясъци:-Ей,какво е това чудо бе...Как па поне малко не се спряхте цял месец...Човек не може да мигне от вас

Коментар

• Днес сутринта, след думите на жена ми:
                  – „Почакай ме долу, след малко ще дойда.“ Седнах в колата, чакайки я…
                  И така:
                  – Диаметъра на волана ми е – 32 сантиметра… светофарът премигва 4 пъти преди да превключи… издържам без въздух 52 секунди… таксито пред мене вече направи 4 курса!
                  Денят, в който човек спре да учи, започва да умира.

Коментар

• Жената трие сол на мъжа:
                    - Остаря, за нищо не те бива вече!
                    - Не е вярно, бива ме!
                    - Тъй ли, и защо не съм те виждала в действие от сума ти време?
                    - Ами ела да идем при комшийката, да ти покажа...

Коментар

• В централата на БМВ прослушват последните 5 секунди от черните кутии след фатални инциденти в различни държави.
                      Германия:
                      - Scheiße, Scheiße, Scheiße...
                      САЩ:
                      - Oh shit, man, shit, fucking shiiittt...
                      Турция:
                      - Аllah bizimle birlikte olabilir...
                      България:
                      - Глей на втора кво прай!
                      Който търси , намира !
                      Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

• - Скъпи, искам да ми подаряваш цветя всеки ден, не само на 8-и март!
                        - Жена, искам да се качваш на метлата само на Хелоуин, а не всеки ден!!!

Коментар

• Един арабин отишъл с три от жените си на плаж.Едната му казала:-Господарю, всички гледат само нас!А той ядосан:-Ще ви гледат,я...Виждат ви се пръстите на краката.Вкъщи ша са разправяме...

Коментар

• Един подарил на гаджето разкошен букет.Тя се обажда на приятелката си и се оплаква:-И той кво, сега си мисли че ще прекарам една седмица с краката нагоре?-Що бе Муци?Нямаш ли си ваза вкъщи?

Коментар

• През далечната 1942г в разказа си Runaround Айзек Азимов формулира първия закон на роботехниката:
                              "Роботът не може да навреди на човешко същество или чрез бездействие да причини вреда на човешко същество."
                              А сега се пренасяме в днешни времена:
                              "Докажете, че не сте робот - идете и убийте някого...".

Коментар

• Alexr
                                Alexr коментира
                                Редактиране на коментар
                                Тук се сещам за "Издъних се на теста на Тюринг" на Гоблин. Липсва ми Гоблин във форума.

• Нане пита Вуте:-Я кажи ти сега,кво е туй,когато ти влиза, те боли, а когато излиза - те сърби?Започва с буквата "к", и завършва с буквата "р".Следва солидна порция псувни от Вуте...Нане:-Я си те знаам, че имаш мръсно подсъзнание, и баш какво си помисли.Ама това е комар...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 2 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X