Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Любовни графити
    Днес открих, че на една от стените в подлеза на НДК пише: “Аз обичам Пешо”.
    Отдолу с по-дребен шрифт пише: “Прецакала си се, глупачке, Пешо е гей”, а отдолу с още по-дребен шрифт: “Не съм глупачка, глупак съм”.
    Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
    Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Звъни слушател в някакво радиопредавне:
      - Годеницата ми искаше котенце. Пообиколих насам-натам, намерих едно - мило, пухкаво, игриво. Обаче тя ми казва "Размислих, не го искам". кажете ми сега, какво да правя с горкото животно?
      След кратък размисъл, водещия отговаря:
      - Виж сега. Животното най-добре го върни на родителите, а котенцето си го остави...

----------------------------
      Зоомагазин.
      - Това коте мъжко ли е или е женско?
      - Хм ... А по ушите не познахте ли?
      - ???
      - ЗАЕК Е!
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

На космическия кораб „Кенеди" са разположени два двигателя с ширина 5фута. Разбира се, конструкторите на кораба са искали да направят тези двигатели по- широки, но не са успели.
        Защо?
        Работата е там, че тези двигатели са се доставяли по жп линия която преминава през тесни тунели. Разстоянието между релсите е 4 фута и 8,5 дюйма, затова конструкторите на двигателите са могли да ги направят широки само 5 фута.
        Възниква резонния въпрос, защо разстоянието между релсите е 4 фута и 8,5 дюйма? Откъде се взе тази цифра?
        Оказва се, че жп линиите в Щатите е направена по прототип на английските железници. А в Англия са правили жп вагоните по същия принцип и размер като трамвайните. Съответно първите трамваи в Англия са се произвеждали по образ и подобие на каретите. А дължината на оста на каретата е …4 фута и 8,5 дюйма.
        Но защо?
        Защото каретите са се произвеждали така, че осите им да попаднат в коловозите на английските пътища, за да се износват по- малко колелата. А разстоянието между коловозите е било, представете си, 4 фута и 8,5 дюйма.
        Ама защо?
        Ами просто римляните са започнали строежа на пътища в Англия, оразмерявайки ги така, че да са подходящи за техните бойни колесници. А дължината на оста на стандартна римска бойна колесница е …правилно се досетихте- 4 фута и 8,5 дюйма.
        Накрая се добрахме до това откъде идва този размер във времето.
        Но все пак, защо римляните са измислили да правят своите колесници с оси точно в тази дължина?
        Ами защото в такава колесница обикновено са впрягали два коня. А 4 фута и 8,5 дюйма – това е бил точния размер на два конски задника! Да се правят колесниците с по-дълги оси е било неудобно, понеже се е нарушавало равновесието на колесницата.
        Следователно, ето това е отговора на първоначално зададения въпрос. Даже сега, когато човек лети в космоса, неговите най-висши технически достижения пряко зависят от размера на конския задник, измерен преди две хиляди години!

Коментар

- Скъпи, ще ми подариш ли нещо, което вдига от 0 до 100 за 3 секунди?!
          - Да, скъпа! Вземи тоя кантар! Вземи, вземи.. )))
          sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от kupona Преглед на мнение
            - Скъпи, ще ми подариш ли нещо, което вдига от 0 до 100 за 3 секунди?!
            - Да, скъпа! Вземи тоя кантар! Вземи, вземи.. )))
            И така стана скандала

0885372997 - Дани

Коментар

Акцията на МВР в ТВ+ можете да гледате на Voyo една седмица преди ефир!
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

‎-Как е се казва, пуша електронна цигара?
                - Сецам фазомеро!

Двама влизат при хирурга - на единия ръката до лакътя в задника на другия...
                - Момчета, не сте за мен... - казал хирурга.
                - А за къде?
                - За кукления театър...

Мъж се приготвя да си носи данъчната декларация при данъчните.Мисли си:
                “ Ако се облека с мръсни дрехи ще си кажат, че работя от сутрин до вечер
                и имам кинти, ако се облека с костюм пак ще си помислят същото”.
                Решил да попита жена си, а тя:
                - Ще ти разкажа една история, а после ти ще решиш какво да облечеш.
                Когато се омъжвах за теб, попитах мама каква нощница да си облека за първата брачна нощ - обикновена или специална.
                А мама ми каза:“ Каквато и да си сложиш, ще има е**не”
                Калин - О88 б579I9I
                Обичам да пътувам, не обичам да пристигам.

Коментар

Мъж получил възпаление на куфарите, взел направление и отишъл на лекар.
                  Дал му лекарят една чашка и едно списание и го пратил в дъното на коридора, от всяка врата се чува "Ооох-ааах", той отишъл до дъното, но на връщане отворил една/две и гледа пациенти опъват медицински сестри.
                  Върнал се при доктора:
                  -Докторе, за мен защо чашка, а другите с медицински сестри?
                  -Ми те си плащат, ти нали си с направление.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  Гледах скоро "Лепнат за теб" и пак се смях много.
                  Грег Киниър решава кръстословица и пита Ева Мендес:
                  -Кажи ми най-добрият приятел на човека с четири букви.
                  -Цица.

Коментар

Триатлона бил измислен от циганите, които ходили на басейн пеша и се връщали с колело

0885372997 - Дани

Коментар

По коридорите на болницата тичат луди и крещят:
                      - 48! 48!
                      Лекар спира един от тях:
                      - Какво правите?
                      - Качи се на втория етаж и ще видиш!
                      Лекарят се качва - и там същото. Налга му се да се качи на третия, но и там същата картинка. Така стига до покрива. И там същото. Той пита:
                      - Какво правите?
                      - Иди до края и ще разбереш. Отива доктора, а те го бутат и крещят:
                      - 49! 49!!

------------------------------------------------

В най-луксозния хотел в Сен Тропе - Китодарски, на рецепцията звъни телефона, любезната рецепционистка се обажда и чува "Ту ти, ту ту!", решава, че е грешка и затваря, след малко всичко това се повтаря и накрая тя губи търпение и започва да нервничи. Нейна колежка я вижда и се учудва, пита я какво се е случило, рецепционистката казва, че постоянно някой звъни и казва само "Ту ти, ту ту!". Колежката се сетила и й отговорила, че това са новодошлите българия, които искат "Два чая, в двадесет и втора стая!"
                      Лопата - друг солдата!!!

Коментар

БОЙКО ЗВЪНИ:

АЛО, ЦЕЦО, ВЪРВИ ЛИ ОПЕРАЦИЯТА В ТВ+?

ДА, В ХОД Е!

АРЕСТУВАНИ ИМА ЛИ?

АМА, БОЙКО, ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ Е НА ТЕЛЕФОНА, НЕ ЦВЕТАНОВ!

0885372997 - Дани

Коментар

Двама руснаци в магазин:
                          - Този път да вземем три, а. Предният път две не стигнаха.
                          - Да-ма по-предният от три остана.
                          - Добре, две да бъдат.
                          Застават на щанда:
                          - Десет кашона водка и две връзки маруля моля...
                          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Клаустрофобията е страх от затворени помещения. Примерно - отивайки до магазина за бира, ме е страх да не е затворено.

0885372997 - Дани

Коментар

Вицепрезидентът на Венецуела Николас Мадуро ще да е от български произход, потомък на Никола Ташев...

Коментар

Американска и японската корпорация решили да организират състезание с лодки, като символ на работа в екип. И двата отбора тренирали усилено.
                                Японският отбор спечелил състезанието с 1 км преднина. Американският мениджмънт решил, че на всяка цена трябва да открие причината за съкрушително поражение наели консултантска фирма. Консултантът констатирал, че японският отбор имал осем гребци и един лидер, докато американският отбор имал един гребец и осем лидера.
                                Така че, на следващата година, управленската структура на американския екип била напълно реорганизирана: четири лидера, три супервайзора и нова бонусна система за гребеца. Този път, японският екип спечелил с преднина от 2 км. Унижени, американците уволнили гребеца за слаби резултати и раздали на мениджърите и супервайзорите бонуси за откриване на проблема.

0885372997 - Дани

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X