Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Добър ден!
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
      По негово време FIA беше под френски "контрол"...
      Е сега да не е под некакъв друг?
      Иво (таксито) Андреев
      0988 91 80 50
      Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

На Монца нищо ново!

1 44 Lewis Hamilton HAM Mercedes 1:21.854 1:21.498 1:21.135 16
        2 6 Nico Rosberg ROS Mercedes 1:22.497 1:21.809 1:21.613 15
        3 5 Sebastian Vettel VET Ferrari 1:23.077 1:22.275 1:21.972 13
        4 7 Kimi Räikkönen RAI Ferrari 1:23.217 1:22.568 1:22.065 15
        5 77 Valtteri Bottas BOT Williams Mercedes 1:23.264 1:22.499 1:22.388 12
        6 3 Daniel Ricciardo RIC Red Bull Racing TAG Heuer 1:23.158 1:22.638 1:22.389 17
        7 33 Max Verstappen VES Red Bull Racing TAG Heuer 1:23.229 1:22.857 1:22.411 15
        8 11 Sergio Perez PER Force India Mercedes 1:23.439 1:22.922 1:22.814 15
        9 27 Nico Hulkenberg HUL Force India Mercedes 1:23.259 1:22.951 1:22.836 18
        10 21 Esteban Gutierrez GUT Haas Ferrari 1:23.386 1:22.856 1:23.184 21
        11 19 Felipe Massa MAS Williams Mercedes 1:23.489 1:22.967 10
        12 8 Romain Grosjean GRO Haas Ferrari 1:23.421 1:23.092 14
        13 14 Fernando Alonso ALO McLaren Honda 1:23.783 1:23.273 13
        14 94 Pascal Wehrlein WEH MRT Mercedes 1:23.760 1:23.315 14
        15 22 Jenson Button BUT McLaren Honda 1:23.666 1:23.399 13
        16 55 Carlos Sainz SAI Toro Rosso Ferrari 1:23.661 1:23.496 12
        17 26 Daniil Kvyat KVY Toro Rosso Ferrari 1:23.825 9
        18 12 Felipe Nasr NAS Sauber Ferrari 1:23.956 8
        19 9 Marcus Ericsson ERI Sauber Ferrari 1:24.087 7
        20 30 Jolyon Palmer PAL Renault 1:24.230 9
        21 20 Kevin Magnussen MAG Renault 1:24.436 9
        NC 31 Esteban Ocon OCO MRT Mercedes DNF 2

Коментар

Няма ле фенове на Нико? Ми похвалете го, де!

Коментар

Здравейте,

За сефте виждам темата. Гледам Формула 1 активно от сезон '98 с малки почивки около доминацията на РедБул и преходите през V8 към V6. От миналия сезон отново започнах.

По принцип не пиша по форуми на такава тематика, защото винаги се стига до остри реплики, дано тук стане диалог въпреки нещата, които ще кажа по-надолу

Фен съм на Макларън, т.е. вече НЕ харесвам тъмното момче. Че има шампионски черти - има. Че те изглеждат по-внушителни, отколкото са на фона на слабата конкуренция - така е. В последните 2 сезона доста пъти видях как като не му тръгне състезанието/уикенда и прави доста левашки грешки. Такива, които по времето на Шумахер/Хакинен като че ли по нямаше, а интензитета от ония години с този в последно време е просто несравним. Но пък и не мога да отрека, че от тежки ситуации често намира оптималния изход (на Спа с огромна, огромна доза късмет разбира се). Нещо, което на Розберг най-много му куца.

Иначе от пилотите в момента не мога да кажа, че съм фен на някого. Последния ми истински любимец беше Кими, преди това Мика. С Кими приключихме като мина във Ферари, но в последно време нещо пак ми е симпатичен, просто образ без аналог във Ф1
            И тъй като Хамстера не ми е приятен ща не ща викам за единствения му реален конкурент - Нико. Малко се държи като госпожица понякога, но можеш ли да го обвиняваш при такова детство... Но иначе интелигентен пич (чувал съм го да дава интервюта поне на 4 езика), харесва ми непоказния му начин на живот ориентиран към семейството. Според мен е много бърз пилот, но като че ли толкова поражения от черния много сериозен багаж му дойдоха и ако скоро не ги преодолее (примерно титла тази година) го виждам с тотален срив в идните години (в пълна несъстоятелност за шампионска битка, а просто добър номер 2 в отбора).

Сега се сещам, че много ми допада Рикардо. Кефи ме колко е ухилен, а и според мен е страхотен пилот. Към Ботас също имам големи надежди, за нещастие се зароби с Уилямсите за още 2 години.

По най-нашумялата напоследък тема във Ф1, Верстапен - крайно ми е противно арогантното му отношение. Да, много е бърз, но не знам закой се е помислил. Както казаха в едно от студиата, скоро ще се срещне с Гутиерез или Чеко и ще си намери майстора Просто до момента се джанкаше с може би втория най-толерантен пилот на грида след Дженсън - Кими.

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
              Е сега да не е под некакъв друг?
              Продадена! Честито на печелившите! Вече са хАмериканци. Ама дъртия Бърни остава за 3 години (засега)

Коментар

... дъртия Бърни
                Той пък, новият собственик - Джон Малоун, е първа младост, със 75-те си години.
                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                  Той пък, новият собственик - Джон Малоун, е първа младост, със 75-те си години.
                  ... кво да правиш братле - живот. Идва старостта, а младоста не си отива.
                  Дано и ние м/у 75-80 си купим по една Формула - къде за кеф, къде да изкараме по нещо - та рискът (беше) е любимото дете на Фортуна, пардон Формулата...

Коментар

Е като е американец, сигурно косачката на двора му е повече от 1600 кубика! Дано върне големите мотори... ама надали

Коментар

Ако доживея тези години, ще ми е достатъчно да мога да разтърквам някой болид през Тамбурело. Чак пък да си купя Формула.....
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

... кво да правиш братле - живот. Идва старостта, а младоста не си отива.
                        Дано и ние м/у 75-80 си купим по една Формула - къде за кеф, къде да изкараме по нещо ...
                        Аааа , аз ньи щъ да си купувам Ф1 по 2 причини :

1. Правата върху формулата вървят заедно с 35 годишна знойна сръбкиня ( справка : дъртия Бърни). А тая (както е известно за породата им ) нема начин да не земе в един момент да ме врънка за 3-40 милиона еврА . Епа нема да и ги дам ! Аз да не съм ги намерил на улицата кинтите , я .Само разправии .

2. Ако Горния вземе да те чуе и раздаде само на активистите тук по една формула - това прави поне към 50-60 Ф1 .
                        Следователно : по 2 състезания от Ф1 всеки божи ден !
                        Е , а ся да видим Момчил Манчев ЧаоЧао и Инженера как ше смогнат да коментират толкоз багаж по единствената платена излъчваща ТВ на формулата у нас !
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Интересно е как купувачът смята да развие пълния потенциал на F1. Някой знае ли какво не е развито?

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                            Интересно е как купувачът смята да развие пълния потенциал на F1. Някой знае ли какво не е развито?
                            - ходовата част
                            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Имам предвид търговската част. Вероятно става дума за нея. Как ще спечелят повече пари?!

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                                Имам предвид търговската част. Вероятно става дума за нея. Как ще спечелят повече пари?!
                                Ами ще направят по-голяма реклама в Щатите и/или още едно състезание там.
                                Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X