Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
    ама с 4 титли - и току виж пак му се върнала усмивката с 5-та...
    Да ама титлите вървят комплект с Нюй, дего той сега?
    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
      Да ама титлите вървят комплект с Нюй, дего той сега?
      е, те тука си много прав... като изключим, че на мерцовете не им трябва...

Коментар

Мерцовете са с парите напред сега, както РедБул преди това. Който плаща поръчва музиката.
        Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

..... а кончетата изостават...
          Отиват май към поредния период,какъвто имаха преди Рос Браун и Шуми! А той беше дългичък!

А Фетко ако иска поне шанс за титла,няма да е в този отбор!
          Последно редактирано от suzuki team; 03-08-16, 19:36.
          Иво (таксито) Андреев
          0988 91 80 50
          Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
            А Фетко ако иска поне шанс за титла,няма да е в този отбор!
            Рано или късно ще отиде при Мерцедес, ако Ферари я карат така... Нико няма потенциала (характера) на шампион (немски)... а кое си требе, оно си сака... С това предимство на колите им, 3-та година досега щом не можа (и нема) да се пребори...
            Въпросът е, (ако има такъв де ) как легендарни тимове не могат да се върнат на подиума за по-дълго... За Макларън направо не ми се говори... И не е само до кинтите... Ферари и Макларън-Хонда наливат не по-малко...
            Синът на Шумахер се мярка, ама... историята показва, че синовете не повтарят успехите на бащите, с малки изключения...

Коментар

Дали Верстапен ще е изключението?
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Па то в момента друг нЕма!
                Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                  Дали Верстапен ще е изключението?
                  Що , на дъртия Верстапен кви са му успехите ?
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Е па нали говорим за бъдещи?!

Коментар

И аз щях да кажа, че Йос Дъ Бос немаше успехи.
                      RAV 4
                      F650GS

Коментар

Приказката беше "синовете не повтарят успехите на бащите". Макс няма да повтори "успехите" на Йос. Значи, може да има истински успехи.
                        Така става ли?

Коментар

Дано да си прав, щото от всичките само той харесва. Е Кими също, ама дните му в Ф1 не са много.
                          RAV 4
                          F650GS

Коментар

Не знам, всички млади са напористи, но трябва и късмет. Мисля, до две години, други ще са на стълбичката.

Коментар

Мисля, до две години, други ще са на стълбичката.
                              Рано или късно ще отиде при Мерцедес, ако Ферари я карат така...
                              и как легендарни тимове не могат да се върнат на подиума
                              Свързани са нещата - за да има явно успех даден тим - състезател... целия спектър от фактори трябва да съвпадат по особен начин (удивителен) бих казал...

От дневника на Шумахер:
                              Сряда 14.30: Лошо, трети съм в първия час на тестовете. Прибрах се в бокса и разглобих колата, после я сглобих отново болтче по болтче. Излязох и направих десет рекордни тура. Да ама мириша на масло целия...
                              Марио Андрети:
                              „Ако всичко е под контрол, значи действаш и работиш твърде бавно.“
                              И Хил, Деймънд, когото аз лично не харесвах, ама както и да е:

Той е брилянтен пилот, но въпреки това смятам, че по-скоро навреди на спорта като цяло. Доволен съм, че се състезавах с него, защото трябваше да надскоча лимита си, за да спечеля и така се изградих като пилот. От време на време обаче зрелищността във Формула 1 страдаше заради пълното господство на Шумахер.

т.е. няма точно определение - формула за успехи - постоянни успехи - супер успехи...
                              ако имаше всички щяха да я прилагат тая формула във Формулата
                              и въпреки това някои са на върха (обикновенно за 4-5 г.) и не искат да слизат оттам

Коментар

Приказката беше "синовете не повтарят успехите на бащите". Макс няма да повтори "успехите" на Йос. Значи, може да има истински успехи.
                                Така става ли?

А, то като така , Макс и сега още е задминал баща си - поне има подиум .

Иначе първото което ми идва на акъла е за Жак Вилньов .
                                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X