Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Модерните мъже си скубят веждите?! - тема размисъл

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Модерните мъже си скубят веждите?! - тема размисъл

Цяла зима ходя с разкопчано горно копче. Редовно ме питат разни мацки: "Половера от камилска вълна ли ви е?"
    Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
      Цяла зима ходя с разкопчано горно копче. Редовно ме питат разни мацки: "Половера от камилска вълна ли ви е?"
      A ти им отговаряш:"Не от овен"
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
        И мен така . А аз им викам : Ти балкански лъв не си ли виждала ?! - Не . А ела ся да ти покажем отде изгрева слънцето !
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Да си скуби кой каквото си иска.Нали не ми пречи.Неприемливо за мен обаче ,когато се прекалява.Лично аз предпочитам да съм автентичен и естествен.

Прекаляването по принцип мисля,че меко казано не носи очаквания ефект....
          Далеч се стига не като се бърза, а като не се спира...

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
            И мен така . А аз им викам : Ти балкански лъв не си ли виждала ?! - Не . А ела ся да ти покажем отде изгрева слънцето !
            И да му нареши гърба с гребенана тоя лъв
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
              И да му нареши гърба с гребенана тоя лъв
              Ъхъ,или с вилата

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                Ъхъ,или с вилата
                Мразя да ме скубят по гърба
                Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Човек трябва ли да намали това, което природата му е дала в повече. Аз, напр. трябва ли, за да достигна нормален размер да си премахна половината от чле../ох ,извинете, корема си/..
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  -----------------------------------------------
                  Питието определя съзнанието....
                  -----------------------------------------------
                  0887770735

Коментар

Я вижте - какво ли не правят в желанието си да са "готини" младежите (запазвам оригиналния правопис) :

"Тема - Премахване на срамните косми
                    Здравейте. Значи аз съм момче на 14 и си махам там долу космите...
                    Но с браснарско носче така нареченото бикче става... но има много кратък ефект а също така излизат гадни пъпки...
                    Някой ако знае някъкав друг начин нека да пиши тук...
                    Аз мисля да пробвам с лепинки но мисля че ще боли....." - взето назаем от един младежки сайт
                    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                      Я вижте - какво ли не правят в желанието си да са "готини" младежите (запазвам оригиналния правопис) :

"Тема - Премахване на срамните косми
                      Здравейте. Значи аз съм момче на 14 и си махам там долу космите...
                      Но с браснарско носче така нареченото бикче става... но има много кратък ефект а също така излизат гадни пъпки...
                      Някой ако знае някъкав друг начин нека да пиши тук...
                      Аз мисля да пробвам с лепинки но мисля че ще боли....." - взето назаем от един младежки сайт
                      Фани , а ти от какъв интерес влизаш във въпросния сайт ?
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                        Човек трябва ли да намали това, което природата му е дала в повече. Аз, напр. трябва ли, за да достигна нормален размер да си премахна половината от чле../ох ,извинете, корема си/..
                        Ай ся с природата шса оправдаваме
                        Аз ко ся,да си държа... офффф тва нмоа го напиша ши ми дадата банан

(щях да кажа:м****е в лед...) ма няа го кажа!
                        ставаше въпрос за космите,и то в ясно-по-старото поколение,не го приема,по-младите сме за
                        все едно да накарам баща ми да са обръсне под мишниците...ши каже:аз дан съм пидал?!
                        Последно редактирано от Тихомир; 22-02-09, 23:23.

Коментар

Да спрем да се подстриваме и бръснем защото така ни е създал господ.Всеки да прави каквото иска със тялото си стига това да го прави по щастлив.
                          0877256393 LZ1GMD

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                            Ай ся с природата шса оправдаваме
                            Аз ко ся,да си държа... офффф тва нмоа го напиша ши ми дадата банан

(щях да кажа:м****е в лед...) ма няа го кажа!
                            ставаше въпрос за космите,и то в ясно-по-старото поколение,не го приема,по-младите сме за
                            все едно да накарам баща ми да са обръсне под мишниците...ши каже:аз дан съм пидал?!
                            Ми не е човека
                            А иначе ние старите също сме съпричастни на модата - например за младите от женски пол немам нищо против обескосмяването
                            Последно редактирано от Тихомир; 22-02-09, 23:23.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                              Фани , а ти от какъв интерес влизаш във въпросния сайт ?
                              Е, как какъв - образователен разбира се
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от mikis6 Преглед на мнение
                                Да спрем да се подстриваме и бръснем защото така ни е създал господ.
                                Еми да. Виж кроманьонците какви са били готини... Миришели са си на себеси, не на лавандула. А накарай некоя мечка да се бръсне или скубе, или скункс да се парфюмира
                                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X