Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Модерните мъже си скубят веждите?! - тема размисъл

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Модерните мъже си скубят веждите?! - тема размисъл

Извинявам се, че пиша в тема която не съм прочел (няма и да го направя), но да си кажа: И аз си скубя веждите.... 2 Патрола - и на двата щом направя кръгче през храсталака за да заобиколя и да извадя потъналия до прозорците пред мен... и им свалям веждите от дясно Без майтап!
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

• От: Модерните мъже си скубят веждите?! - тема размисъл

Аз съм на мнение че няма лошо едно момче или един мъж да си скубят веждите . На този свят никой не се ражда грозен просто има два вида хора поддържани и неподдържани . За мен едно поддържано момче трябва да си скуби веждите и под скуби нямам в предвид да си ги прави някакви тънки с чупки а да си ги почиства просто нещо което не е трудно и неиска много усилия . Четох коментари в които пишеше,че като цяло да си маха космите едно момче било педераско . Това са мисли на хора изостанали назад във времето и на който мога да кажа , че живеем в 21 век а не в каменната ера . Времената се менят и живота е вече много по различен отколкото е бил преди .

Коментар

Първоначално публикуван от Силвияя Преглед на мнение
        Аз съм на мнение че няма лошо едно момче или един мъж да си скубят веждите . На този свят никой не се ражда грозен просто има два вида хора поддържани и неподдържани . За мен едно поддържано момче трябва да си скуби веждите и под скуби нямам в предвид да си ги прави някакви тънки с чупки а да си ги почиства просто нещо което не е трудно и неиска много усилия . Четох коментари в които пишеше,че като цяло да си маха космите едно момче било педераско . Това са мисли на хора изостанали назад във времето и на който мога да кажа , че живеем в 21 век а не в каменната ера . Времената се менят и живота е вече много по различен отколкото е бил преди .
        Леле! Ти имаш ли представа какво пробуди току-що?

Коментар

Е те тва е темата на истината,сега ше си проличи кой кого.

Мен много ми текьт сьлзите,явно корените са ми яки и не се пускат лесно.Жената кво ме натисна по едно време като бях млад и Дай та дай да пробвам............ше я пробвам аз,все едно око ми вадят.Доброволно да се скубя така Боже опази,това само една жена може да го направи ма тях си ги знаем - ти го а тя те целува,това човек ли е,я някой мен да ме па да видим.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            Леле! Ти имаш ли представа какво пробуди току-що?
            Така е. След две години се почва отначало.
            Тишо, вземи пусни една анкета, кой си скубе веждите, и кой не.....
            П.П. Аз, за сега НЕ, Но ако ме убедите........ кой знае .
            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
            -----------------------------------------------
            Питието определя съзнанието....
            -----------------------------------------------
            0887770735

Коментар

Според мен не е зле да се почистват от излишъци космите в нос-а и ушите, подмишници и триъгълник, другото ми е много модерно нещо!
              LZ1ZAH

Коментар

Първоначално публикуван от Захари Коровски(Zahari007) Преглед на мнение
                Според мен не е зле да се почистват от излишъци космите в нос-а и ушите, подмишници и триъгълник, другото ми е много модерно нещо!
                Де го тоя триъгълник при окосмяването на мъжете...

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                  Де го тоя триъгълник при окосмяването на мъжете...
                  Ами трапец ли?
                  Не знам как му се казва
                  Знам само че жена ми не ме пуска в леглото ако не е както трябва!
                  LZ1ZAH

Коментар

Казах аз, че ще става тя, ама никой не вярва...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                      Казах аз, че ще става тя, ама никой не вярва...
                      LZ1ZAH

Коментар

Аз нямам против всеки да си ходи както си иска - никой не ме дразни, стига да не се опитва да ме убеждава, че така трябвало и то без да съм го питал. Когато видя такова нежно момче да си ходи спокойно по улицата аз не изпитвам никакви чувства - няма нито гняв, нито любов. Съответно не изпитвам нужда и да им се подигравам.

Иначе по-"неподдържан" човек (в този "модерен смисъл") от мен няма, защото практически най-многото, което правя за себе си е да си подстрижа брадата и косата няколко пъти годишно с машинка в банята. Бръснач не съм ползвал от дете. Може би в "метро форума" се подиграват на такива примати като мен... не знам

А иначе приятели - да не забравяме, че космите по човешкото тяло са константа. Ако ви паднат тези от темето, започват да растат по гърба, корема, в ушите, в носа... Бръсненето е само временно естетическо решение и по мой скромен опит - само ги дразни и стават по-зли! И накрая няма спасяване. Плевел! Даже и като умреш не те оставят на мира - чакат те чак да изгниеш и чак тогава се преместват на друг човек...
                        Последно редактирано от Wattie; 21-01-12, 19:28.

Коментар

Най-новата мода в Швейцария е всичко да е "натюр", дори дамите нищо да не скубят А сега се опитайте да си го представите
                          Скоро и в БГ....
                          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Захари Коровски(Zahari007) Преглед на мнение
                            Ами трапец ли?
                            Не знам как му се казва
                            Знам само че жена ми не ме пуска в леглото ако не е както трябва!
                            Смени жената.
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                              Най-новата мода в Швейцария е всичко да е "натюр", дори дамите нищо да не скубят А сега се опитайте да си го представите
                              Скоро и в БГ....
                              Нали съм с привилегии в продажбите, отивам да затисна една моторна резачка на тънка лайсна.
                              После - джунгла като джунгла, ще кастрим.

Коментар

Един виц по темата:
                                Свалят се двамца и мъжа води жената в тях. Събличат се и той какво да види . Тя между краката като мис афганистан. Пита я:
                                - Тези косми не ти ли пречат да бягаш?
                                Тя зачудено:
                                - Ами не!!!
                                - Ми тогава бягай!
                                Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X