Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Модерните мъже си скубят веждите?! - тема размисъл

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Модерните мъже си скубят веждите?! - тема размисъл

Здравейте колеги,

Интересно ми е мнението ви относно поставената тема . От една страна ме напушва яко смях като се замисля, а от друга съм много объркан . Това, че махнаха казармата ли е причината, нова мода ли е това, аз ли съм старомоден или...Наистина ми е интересно мнението и на други. Но това което забелязвам, е че такива индивиди започнаха доста често да се появяват по централните улици на София гордо вдигнали глави . Наистина не разбирам...Също темата може да се счете и като критика към онези, на които им минават такива мисли през главата...

До: Модерните мъже си скубят веждите?! - тема размисъл

Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение
    Здравейте колеги,

Интересно ми е мнението ви относно поставената тема . От една страна ме напушва яко смях като се замисля, а от друга съм много объркан . Това, че махнаха казармата ли е причината, нова мода ли е това, аз ли съм старомоден или...Наистина ми е интересно мнението и на други. Но това което забелязвам, е че такива индивиди започнаха доста често да се появяват по централните улици на София гордо вдигнали глави . Наистина не разбирам...Също темата може да се счете и като критика към онези, на които им минават такива мисли през главата...
    Веждите не си ги пипам. Плаша хората така. Мислят ме за разсърдено мече.
    Но пък космите в носа ги скъба радовно
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Според мен всеки да си маха квот си иска, но си има граници защото в един момент някои мъже заприличват на жени.
      Аз лично подстригвам което ме дразни.
      [U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

И обръщат резбитеДобре че не съм модерен
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
          И обръщат резбитеДобре че не съм модерен
          Никога не е късно да станеш за резил
          И на стари години може да станеш модерен. Малко епилация тука там, малко липосукция и тн. и ставаш модерен / ама по добре недей

Коментар

Генерализирането е опасна работа, на мен напоследък ми се налага с огромно нежелание (много неприятна процедура) да скубя по някой косъм - Че ми влизат в очите и ми пречат, Какво да правиш с възрастта космите по главата оредяват, в носа, ушите и веждите започват да растът неконтролирано

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
              .... в носа, ушите и веждите започват да растът неконтролирано
              Абе май химиотерапията пога в такива сличаи... Ама после мй не се показват никъде

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                Абе май химиотерапията пога в такива сличаи... Ама после мй не се показват никъде
                Ами има и по-радикални методи - например смърт (макар и да съм чувал че космите растът оше малко след нея), но дали си заслужава

Коментар

Радваите се ,колеги да има повече модерни мьже(жени),че да има повече старо модни жени за бачкане.

Коментар

Първоначално публикуван от nasko76 Преглед на мнение
                    Радваите се ,колеги да има повече модерни мьже(жени),че да има повече старо модни жени за бачкане.
                    Ха,верно така става
                    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от nasko76 Преглед на мнение
                      Те тия,старомодните, вълнясали като върколаци,си ги бачкайте вие,само да не се заплете,че после ши тряа са стрижете,и за нищо няа ставате...Друго си е,като разпериш ръце,и да пуснеш косми изпод мишниците,като на батман наметалото
                      ние нежните ще бачкаме по-модерните-обезкосмени,гадни такива без грам косъмче.

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                        Никога не е късно да станеш за резил
                        И на стари години може да станеш модерен. Малко епилация тука там, малко липосукция и тн. и ставаш модерен / ама по добре недей
                        Абе адаш убаво ми мислиши като донесем мачъците и ме видиш от вънка по чорапогащник ше ме пуснеш лиДа гилам из Перник епилиран и по чорапогащникПо хубаво да метам въжето още сега на джанката
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                          Абе адаш убаво ми мислиши като донесем мачъците и ме видиш от вънка по чорапогащник ше ме пуснеш лиДа гилам из Перник епилиран и по чорапогащникПо хубаво да метам въжето още сега на джанката
                          Абе чесно да ти кажа не си те представям по чорапогащник/леле кой я измисли тая дума? четри пъти я преправях /. Се едно с маникюр, да ровя в ДВГто на НИВАта

Коментар

Какво ви пука, бе - нек' се глас'ат. По всичко изглежда, че фокусът минава пред някои жени. Пък, щом помага на размножаването,... той Дарвин го е измислил.

Познавам един млад аФтомонтьор, който си коригира веждите. Е па отива му. Ама хич не мога да го възприема като гей. Съвсем си е нормален. Видях, защото се заглеждам в такива работи. И защото го познавам отдавна. Ако бях някоя отвеяна девойка, нямаше да се замисля.

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                              Те тия,старомодните, вълнясали като върколаци,си ги бачкайте вие,само да не се заплете,че после ши тряа са стрижете,и за нищо няа ставате...Друго си е,като разпериш ръце,и да пуснеш косми изпод мишниците,като на батман наметалото
                              ние нежните ще бачкаме по-модерните-обезкосмени,гадни такива без грам косъмче.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X