Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Модерните мъже си скубят веждите?! - тема размисъл

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Модерните мъже си скубят веждите?! - тема размисъл

Мнението ми по темата,че истината е някъде по средата.За носа,уши,мишници,коремче и гарди съм съгласен.Веждите,ръцете,краката и лака по ноктите вече ми идват бая в повече,особенно когато в някои тв.предавания ти го натякват,че е модерно .Това един мъж да е добре поддържан се изискват много други работи.Това,че тези''МОДЕРНИ''мъже са се лустросали от главата до петите не значи,че са ОК.Аз мисля,че най-важна е личната хигиена.Не харесвам оскубаните петли.

Коментар

Първоначално публикуван от tanosliven Преглед на мнение
      Тези двамата се правят на палячовци защото са неграмотни и мързеливи(каквито са 95%от циганите),за което имат вина държавните институции и ние останалите граждани,които им позволихме да си''разиграват коня''

Коментар

Първоначално публикуван от valiokoev Преглед на мнение
        Тези двамата се правят на палячовци защото са неграмотни и мързеливи(каквито са 95%от циганите),за което имат вина държавните институции и ние останалите граждани,които им позволихме да си''разиграват коня''
        Да, ама "они су лйепи"

Гледайте сега, всеки има правото да си носи тялото, както го смята за хармонично, светът е шарен, така поне няма скука по улиците
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Wattie Преглед на мнение
          ...Света се променя. И ние един ден ще сме като днешните старци и ще се вайкаме...
          Ние именно това правим в тази тема - вайкаме се. А преди трийсетина години и аз минавах за нещо аналогично (тогава понятието не съществуваше) на настоящото: "Метросексуален" - Защото ползвах крем за ръце...
          Обаче ми прави впечатление, че най-активно прокламиращите мъжкарство, през ред и през дума, се канят някому да го "еб@т в г@за" (по отношение други мъже мъже, имам предвид). А това някакси е несравнимо по-педерасилък от скубането на вежди да кажем.
          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
            Ние именно това правим в тази тема - вайкаме се. А преди трийсетина години и аз минавах за нещо аналогично (тогава понятието не съществуваше) на настоящото: "Метросексуален" - Защото ползвах крем за ръце...
            Обаче ми прави впечатление, че най-активно прокламиращите мъжкарство, през ред и през дума, се канят някому да го "еб@т в г@за" (по отношение други мъже мъже, имам предвид). А това някакси е несравнимо по-педерасилък от скубането на вежди да кажем.
            Знаеш, между любовта и омразата има една крачка...

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
              Фразата''е--т в г--а'' се използва понякога например като възмУщение,а крема за ръце може да се възприеме като лекарство.
              Последно редактирано от derhunter; 22-01-12, 19:34.

Коментар

Бре, то може и да е по причина - възмущение, ма най-геройски си се глАсят. И в тази тема имаше вариации по въпроса.
                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Малко за развеселяване - с риск някои мои приятели да се възмУтят и отрекат от мен да ви разкажа случка. През последните месеци големия син (17г.) се вайкаше, че по краката му изведнъж се нароили много и то дълги косми, ядосва се, заканва им се... Подхвърлих му на шега няколко пъти да го заведа при моята козметичка и да му ги оскубе, а той сепнато отказваше. Обаче един ден взе, че се съгласи с условието да е когато и на мен ми махат косЪмите, та да "видел" какво-как и дали много боли. Заведох го, през цялото време гледаше ужасено и малко уплашено, но реши да се подложи на процедурата. После през цялото време се вайка, пъшка и ядосваше на себе си що се съгласил, но все пак геройски издържа до края, че накрая даже нахакано попита жената дали ще му направи и "триъгълник" (майтапеше се), обаче тя отказа. А той после се кефеше, че краката му пак станали гладки, както преди, даже се похвали на брат си, който изглеждаше не по-малко ужасен от мисълта да ти оскубят космите.
                  Веднъж докато си скубех веждите и двамата с интерес гледаха как ми текат сълзички (не само на мъжете ви текат) поискаха да пробват и като им измъкнах по един-два косъма с писъци и разтърквайки мястото избягаха.
                  А по темата, както споменаха по-горе, това са реалностите и харесваме или не, ядосваме или не, заклеймяваме или приемаме - това е положението... Гинче; всеки има право на избор и да пробва.
                  Последно редактирано от Фани; 27-01-12, 11:47.
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Я вижте малко "мъжка" мода
                    Незнам дали са с ускубани вежди или нещо въглени от кюмбето са ползвали

ето ги всички
                    http://fishki.net/comment.php?id=105735

Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Те тази еманципация ще ни е-е мамата, идва време когато жената като се прибере в къщи ще ти каже " ела да ти ударя една п--ка и да си лягаш, че ще гледам Шампионска лига".
                      Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                      Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

А кой каза, че това време не е дошло ... не при всички де ... ама настъпя като нещо с прицеп ...
                        Мир, наше познание и практика имеют системную природу. Мы мыслим. Необходимо согласование системности и мышления. Mышление обеспечивается образованием. Следовательно и оно должно быть системным!

Коментар

Колегите се кефят, че са спечелили безплатен талон да им режат ноктите на краката.. Било се казвало "педикюр" за мъжете и "маникюр" за жените... Дали е яко?
                          Публикувайте отговор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X