Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Модерните мъже си скубят веждите?! - тема размисъл

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Модерните мъже си скубят веждите?! - тема размисъл

Първоначално публикуван от Силвияя Преглед на мнение
    Аз съм на мнение че няма лошо едно момче или един мъж да си скубят веждите . На този свят никой не се ражда грозен просто има два вида хора поддържани и неподдържани . За мен едно поддържано момче трябва да си скуби веждите и под скуби нямам в предвид да си ги прави някакви тънки с чупки а да си ги почиства просто нещо което не е трудно и неиска много усилия . Четох коментари в които пишеше,че като цяло да си маха космите едно момче било педераско . Това са мисли на хора изостанали назад във времето и на който мога да кажа , че живеем в 21 век а не в каменната ера . Времената се менят и живота е вече много по различен отколкото е бил преди .
    Невероятно е как човек може да напредне толкова много в модните тенденции при скубането, за сметка на елементарната грамотност и правопис...макар и в спама.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
      Най-новата мода в Швейцария е всичко да е "натюр", дори дамите нищо да не скубят А сега се опитайте да си го представите
      Скоро и в БГ....
      На тези им викат "почитатели на Буша" /Буш- гъста, висока и твърда трева нейде из Африка/
      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

БУШМЕНКИ ли ша додат?

Темата нещо се изврати
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
          Най-новата мода в Швейцария е всичко да е "натюр", дори дамите нищо да не скубят
          Ъхъ! То затуй в Швейцария кравите са по-хубави от жените!!Тях ги подстригват сигурно?!!Кравите де!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Преди време бях пуснал една тема за бръсненето на краката. Мъжките.
            За половин час темата стана 3 страници. При това беше късно вечерта.
            Накрая Гоблин ме помоли да я изтрие, и аз нали съм мека душа-изтри я. Искам да кажа, че такива като Филип(умерени) са малко. Повечето сме на едната или другата крайност.
            Аз го имам за глупост. Мъж щом е стигнал дотам да си бръсне гъза и скубе веждите е на крачка от геювството. Много сме се разгевезили... Ама скоро ще дойде края на лекия живот, помнете го. И като се върнеш вечер яден, с разбита психика, затрупан с проблеми как да осигуриш хляба на семейството за утре-няма даже да ти мине през ума за скубане или бръснене...

Баси извратеността...
            Предлагам тези мъже които обичат да се правят на жени да им се даде възможност да станат пълноценни такива
            Така де...
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
              Невероятно е как човек може да напредне толкова много в модните тенденции при скубането, за сметка на елементарната грамотност и правопис...макар и в спама.
              Е не дръж толкова не тези неща де в някои азбуки шестата буква е "И" ,зависи къде се изучават
              ПАВКО
              0888802068

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                БУШМЕНКИ ли ша додат?

Темата нещо се изврати
                Пу пу пу, плюя три пъти през рамо А темата си е извратена поначало. А напоследък често виждам "мъже" с лакирани нокти Това дали е пряко следствие от скубането на вежди
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Ба ли га,щом е нормално да седне пред огледалото и да си скубе веждите ммммммммм аз поне не виждам какво би го спряло да си мацне и един лак,това поне не боли

И тук май не говорим за косьм дето ти вади окото,а за естетично оформяне с цел Кьф сьм пиш

Тук е другата крайност - жените пикапи карат и са по-раздьрпани от мен като си поправям колата.Това обаче е друга тема,равенство му викали,а не пикат правиние трябва да клякаме
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Ба ли га,щом е нормално да седне пред огледалото и да си скубе веждите ммммммммм аз поне не виждам какво би го спряло да си мацне и един лак,това поне не боли

И тук май не говорим за косьм дето ти вади окото,а за естетично оформяне с цел Кьф сьм пиш

Тук е другата крайност - жените пикапи карат и са по-раздьрпани от мен като си поправям колата.Това обаче е друга тема,равенство му викали,а не пикат правиние трябва да клякаме
                    Да си призная честно аз нямам нищо против тези,метросексуални/така ли им казват/ да се множат. Така ще има повече жени за тези като нас, закостенели хетеросексуални......

п.с. Само не знам как ще се множат като не могат да се размножават

Коментар

и са по-раздьрпани от мен като си поправям колата.Това обаче е друга тема,равенство му викали,
                      Босе, нали знаеш, че това било заради това да приемат жената като личност, като човек а не като обект на сексуално желание. Демек да я харесат не заради външността и, а заради това какъв човек е.
                      По принцип е правилно, но пък не е приятно.

Абе откакто сват светува жената се мъчи да се прави на по-красива, а мъжете са осигурявали хляба. Сега като няма тази постоянна грижа за утрешния хляб-пишлеметата скучаят, и се чудят какъв келешлък да измислят...
                      Това си има и медицинско име-нарцисизъм му викат... А в по-напредналите случаи-педерастия...
                      Ма скоро, скоро...
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Grand Vitra ddis 2008
                        SEAT Althea XL tsi 2010
                        Mitsubishi Canter

Коментар

Първоначално публикуван от tanosliven Преглед на мнение
                          Ауу, видите ли, колко са ФЙЕШЪН?
                          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от tanosliven Преглед на мнение
                            .........
                            На тоя клип му натискам "Play", само в един случай! Няма да го описвам...да не вземе да ми се...мани, мани.
                            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Страхотна тема!
                              Да скубеш веждите си не знам... но мисля, че както си оформяме катинарчетата и брадата може и да махнем някой заблудил се косъм на веждите Все пак до една красива жена трябва да стои и един добре изглеждащ мъж!

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                                Да си призная честно аз нямам нищо против тези,метросексуални/така ли им казват/ да се множат. Така ще има повече жени за тези като нас, закостенели хетеросексуални......
                                Тук мисля, че си в лека грешка поне що се отнася до "младите мацки". По мое наблюдение именно въпросните "нежни мъже" ходят с най-хубавите момичета. Говоря главно за "тийн" възрастта и отчасти за днешните студенти.

Света се променя. И ние един ден ще сме като днешните старци и ще се вайкаме "какво е станало с младото поколение". А в едно съм убеден - живота си върви и ще си върви въпреки дъртите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X