Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Модерните мъже си скубят веждите?! - тема размисъл

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Модерните мъже си скубят веждите?! - тема размисъл

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Какво ви пука, бе - нек' се глас'ат. По всичко изглежда, че фокусът минава пред някои жени. Пък, щом помага на размножаването,... той Дарвин го е измислил.

Познавам един млад аФтомонтьор, който си коригира веждите. Е па отива му. Ама хич не мога да го възприема като гей. Съвсем си е нормален. Видях, защото се заглеждам в такива работи. И защото го познавам отдавна. Ако бях някоя отвеяна девойка, нямаше да се замисля.
    Не бе нема лошо .. Щом ги влече.
    Аз си се харесвам така. Жените също. Межете не ме интересуват какво мислят.
    Не вервам да стана по красив с изписани вежди, за това не ги закачам. Ама има некои които направо си се прават на педали. То бива, ам аАзис да ми е идол и да си оформям чутурата като него, е малко гнусно. А и имам доста козина за премахване, та да се занимавам и с веждите и миглита ...
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Kaкто ми е бръсната тиквата ако си оскубя и веждите ще замязам на Кубилай хан, а туй никак не ме изпълва с въодушевление. А иначе всеки е свободен да си оскубе и задника ако ще. Разни хора, разни идеали.

Кубилай хан

Коментар

Абе адаш убаво ми мислиши като донесем мачъците и ме видиш от вънка по чорапогащник ше ме пуснеш лиДа гилам из Перник епилиран и по чорапогащникПо хубаво да метам въжето още сега на джанката
        Семя се от сърце, но съм съгласен ...Все си мисля, че то като се направи компромис относно скубането на вежди, ще се направи компромис и за маникюр на ноктите, след това за боядисване на косата, след това за педикюр, епилиране иии ...ААА, не може така ...
        Какво ви пука, бе - нек' се глас'ат. По всичко изглежда, че фокусът минава пред някои жени. Пък, щом помага на размножаването,... той Дарвин го е измислил.
        Е какво излиза, че жените са виновни така ли?

Коментар

Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение
          Семя се от сърце, но съм съгласен ...Все си мисля, че то като се направи компромис относно скубането на вежди, ще се направи компромис и за маникюр на ноктите, след това за боядисване на косата, след това за педикюр, епилиране иии ...ААА, не може така ...

Е какво излиза, че жените са виновни така ли?
          Всички компромиси са направени отдавна. Ако на някой основният му житейски капитал е, че е красив, ами, ще се разкрасява допълнително. Независимо мъж или жена. Глей тука, за чорапогащите и мъжете:
          http://3rdnews.info/index.php/200901...i-za-maje.html

Дали може да се мисли за вина на жените - мисля, че не точно.
          Работата е, че жените станаха по-независими, а се появиха даже и доста заможни. Което им намалява нуждата от умни, способни, богати мъже. Почват да ги оглеждат и за красота, която както я разбира. В тази принципно нова ситуация мъжете се оправят кой както може, защото още няма традиции. Жените пък разбират красотата така, както те са възпитани - чрез мода и ценоразписи.

Коментар

Демек отминаха времената, когата Чък Норис беше секс символ

Коментар

Не честно момчета във форума последно време падам от смях. Все съм си мислел да пускам някои теми свързани със спорт или нещо такова, ама си викам не е за тук. Иначе след онова момиче, което продаваше преса са коса или маша не помня, тази тема също е доста луа ))

Иначе моето мнение. Всеки е свободен да коригира неща по тялото си, които намери за добре. Не трябва обаче да се прекалява. Едно е да се махнат няколко косъма, които са "съвсем не на място", друго е да си направите веждите като мега педал и да се вижда от 20 метра. Давам ви за пример Росен Петров, бившия сценарист на Слави. Не съм познавач на мъжката красота, но преди с тия вежди си беше в стил "Атила и неговите орди", сега си ги оправи човека и си изглежда идеално, но не педалски във всеки случай.
              http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
              http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Аре бе... Къде сте Жените в тоя форим... Я кажете вие как ги виждате тия неща, и ако е по добре, да почваме да се скубеме и ние

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                  Аре бе... Къде сте Жените в тоя форим... Я кажете вие как ги виждате тия неща, и ако е по добре, да почваме да се скубеме и ние
                  А, ще се усетиш ти...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    А, ще се усетиш ти...
                    Абе не че ми пречи да седнем да се ръфам по час и половина преди да изляза,... Абе май не е за мене.
                    Докато това се наложи ще съм стар с отвес м/у краката, и няма мног да ме интересува какво мислят бабите

Коментар

И тогава ще има не само баби
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                        И тогава ще има не само баби
                        Е да, ама само те ще ми обръщат внимания, и личния лекър де

Коментар

И аз да кажа нещо,аз не искам да живея с гей в една къща,господ ви е създал мъже бъдете такива,космати ,брадати,с кални дрехи и прочие, в случая не бъдете в крак с модата...........
                          http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Демек отминаха времената, когата Чък Норис беше секс символ
                            Ето ти нов секс символ
                            Прикачени файлове

Коментар

Тука сме бре, четем и се смеем
                              Да питам първо - някой от вас пробвал ли е да се обезкосмява с кола маска?
                              Щото аз няколко пъти съм присъствала на такава процедура с мъже и какво врещене пада, просто не е вярно... Макар, че е разбираемо - болезнено е все пак Всъщност това може да бъде и съвсем небезобидна процедура - на един познат такава кожна алергия се получи от премахване на космите, че не знам дали изобщо се е оправил.
                              Познавам няколко "метросексуални" момчета/мъже, които не са гейове, поддържат външния си вид дори не и заради гаджетата, а от вътрешна потребност. Де да знам, може просто Х-хромозомите им да са в повече и тогава това не е за чудене.
                              Между другото сигурна съм, че "по-възрастните" /т.е. над 40 год./ познавате доста от вашето поколение, че и нагоре, които са се "контили" и продължават - това го е имало винаги, искам да кажа - спомнете си древния Рим и Гърция, и т.н....
                              Иначе, моето мнение е, че каквото Господ ние дал, по-добре да сме си него, все пак има някакъв смисъл да е там Но и малки корекции, в рамките на нормалното не отричам и определено е по-добре.
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                                ...
                                Иначе, моето мнение е, че каквото Господ ние дал, по-добре да сме си него, все пак има някакъв смисъл да е там Но и малки корекции, в рамките на нормалното не отричам и определено е по-добре.
                                Да ти цитирам Марк Твен:

"откъдето и да погледнеш венеца на творението, все има място за подобрения"

Просто не на всички им е до космите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X