Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прогонване на змии от дома

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Прогонване на змии от дома

Михаил Белчев, "Място за огнище", ако може да се вярва на чичко Гугъл.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        Михаил Белчев, "Място за огнище", ако може да се вярва на чичко Гугъл.
        Песента е на Михаил Белчев, колега, а текста.....май не. Питай го.
        http://www.slovo.bg/showwork.php3?Au...=12332&Level=1

Коментар

Тц, тц, тц язък за таралежите Тамън реших да ги развъждам с търговска цел и купих една стара баня за таралежарник и виж кво стана- човека избега... Със сигурност щеше да ми е редовен клиент Още повече след пъкления ми план да развъждам и змии, и през нощта да му ги пускам през прозореца в караваната , а на сутринта да му продавам таралежи за да ги изядат. Пуу, язък за чиляка, умре ми бизнеса...

Коментар

Не е избягал, изгониха го. Сега си давам и сметка защо. Разкрит е бил твоят бизнес план. Явно имаш врагове, които искат да те разорят. Не се предавай, намери човека лично и го спаси от тази напаст, нали знаеш направи добро, изяш... змия... таралежова поговорка

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
              Не е избягал, изгониха го. Сега си давам и сметка защо. Разкрит е бил твоят бизнес план. Явно имаш врагове, които искат да те разорят. Не се предавай, намери човека лично и го спаси от тази напаст, нали знаеш направи добро, изяш... змия... таралежова поговорка
              Въййй, защо са го изгонили бедния човечец бе- такъв страшен проблем имаше? Значи викаш тука има саботаж, а? Само да го пипна кой ми е издал плана ще го направя на консерви за храна на безработните сега таралежи.
              Последно редактирано от Тихомир; 28-01-09, 20:18.

Коментар

Ха......абе имало нещо, се едно няма нищо, ама здраве да е, все някога нещо ще има...сигурно ме мислите за луд, ама който знае, той разбира, ай със здраве . Амин....

Коментар

...да продължим сагата с таралежите,само че прогонване на змии от паметник ...
                  ...70-те години миналия век-партийна поръка:
                  -да се докарат n -таралежа за прогонване на змиите ,обитаващи новоизградения паметник на партизани-на откриването ще присъстват важни партийни персони...,решението е взето на партийно събрание и има отговорник ...
                  ...пали ЖУК-а отговорника и запрашва за морето,щото там били таралежите ,охранявали дюните...,заради летовниците...
                  ...ЖУК-а в уречения час,големата лопата -напълнили колицата,издали фактура и обратно назад,но разгеле ги спира милиционеро...
                  -Що караш,дай документ и так далее...Дал документо,отворил задната врата,ама не могъл да направи сверка,много мръдали...
                  Много се ядосал катаджията ,фърлил документо...
                  Та в кратце-прибрали се благополучно,разселили добитъка и открили подобаващо паметнико...
                  Идва партийния секретар да благодари след откриването и що да види-големото тенджере къкри ,пълно с т...
                  100% истина!
                  Има змии,има таралежи,няма змии,няма таралежи!

Коментар

Първоначално публикуван от n960 Преглед на мнение
                    100% истина!
                    Има змии,има таралежи,няма змии,няма таралежи!
                    Може да кажеш поне какъв вкус имат Таралежите де...
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Баси гадовете....да се махате от тук, ей...таралежите ми изядоха. Глада бил по-силен от тока...ужасТ.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                        Баси гадовете....да се махате от тук, ей...таралежите ми изядоха. Глада бил по-силен от тока...ужасТ.
                        Абе знам че засягам любимите ти животни. Ама лятото ги засичам доста, та ако са вкусни...

Коментар

То ще се върне онуй jorji и ще ви питам тогаз отде ще му вземете таралежи след като изядохте неговите? Че и змиите му тръгнахте да ядете... Амчи вие тъй и приятелките му, заради които е цялата тая дандания ще искате да на***те...

Коментар

Тишо, то приятелките му, по-добре да ги е***, а не и тях да изядът...
                            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                              То ще се върне онуй jorji и ще ви питам тогаз отде ще му вземете таралежи след като изядохте неговите? Че и змиите му тръгнахте да ядете... Амчи вие тъй и приятелките му, заради които е цялата тая дандания ще искате да на***те...
                              А не бе, ще ги гледаме (приятелките де), абе върна се той онзи ден за малко, ама нещо па нареждаше, та ората напраиха се едно не се е връщал.....хахахахахахаха.
                              ПП. Нема ми пипате ежковците, чи въ избих .... хихихихих.

Коментар

А не бе, ще ги гледаме (приятелките де), абе върна се той онзи ден за малко, ама нещо па нареждаше, та ората напраиха се едно не се е връщал.....хахахахахахаха.
                                ПП. Нема ми пипате ежковците, чи въ избих .... хихихихих.
                                Трябва да ги направиме защитен вид. Нещо Бриджит Бърдо да поканиш, да ти ги спаси...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X