Провокиран съм не само от теми тук във форума, а и от постъпки на мои приятели, кореняк софиянци. В последно време, откакто съм приятел с тези хоа, се заглеждам какво вършат. А именно, всичко през прозореца на колата. Не говоря за бедни или хора с основно образование, а за адвокати, бизнесмени и т.н. сериозни хора. Пътуваме, допиват си хафето и бам....чашата през стъклото. Пушат и хоп фаса пак там. Дояждат бургера от Макдоналдс и хартийката отново там.........някъде. Правя им забележка, а те ме гледат все едно съм извънземен и ми викат: -Абе да не съм само аз така?
Все едно някой от нас, дошлите от провинцията им е длъжен да изчисти! Претенции към нас много, но отсреща какво получаваме. Един от тези поне го научих, че докато е с мен ще спазва някакви норми. Столичани, ние провинциалистите ли трябва да ви учим на култура?!!!
Все едно някой от нас, дошлите от провинцията им е длъжен да изчисти! Претенции към нас много, но отсреща какво получаваме. Един от тези поне го научих, че докато е с мен ще спазва някакви норми. Столичани, ние провинциалистите ли трябва да ви учим на култура?!!!
Коментар