Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Празни приказки, простотии и т.н.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Абе, да прекатуриш тоя джип през таван си е каране . Туй се не обръща току-тъй.
    RB Patrol Team

Коментар

• Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
      Дано правилно да съм те разбрал - Не е грешка.Не мисля че е има значение къде човек ще помоли за помощ щом се нуждае , но явно има значение КОГО ще помоли.Това ме кара още веднъж да осмисля колко наистина качествени хора има в този форум и които са ми помагали без дори да ме познават преди това.Мога и да ги изредя но,няма място . Мога да почна само С братя Петрови ,Фулда , огромни благодарности към DINI, CARTEST,DISEM и др.Всеки от нас може да добави по един такъв списък . Основната цел на този форум е основно да си помагаме с информация и ,,жива сила'' и м/у другото да си запълваме времето , а не обратно.
      колега Чуров,тя защото темата е такава та да попитам-тоз аватар случайно да е от кръчмата при мидената ферма?щото картинните галерии по малко ги познавам.
      В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

• Братчеда : ,,.....тоз аватар случайно да е от кръчмата при мидената ферма?............''
        От там е ,колега , ама не е случайно !
        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
        0899187766

Коментар

• кал

Да споделя с вас нещо което ми направи впечетление вчера. На Пиротска имаше един ML от наи новите целия в кал личеше си че човека е забягвал по калта (нали като дивите прасета - това ни доставя удоволствие), а на 20 метра от него един излъскан до безобразие Самурай.
          Ако Самурая е на някой от вас да не се сърди, ама може ли един ML да е по-кален от Самурайа ти.
          888131021

Коментар

• Както сам си установил - може!

Коментар

• Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
              Както сам си установил - може!
              Ами то не е въпрос, а израз на възмущение "Хич бива ли ..."
              Ние не сме неутрални!

Коментар

• Имам е дин приятел които е тука но за момента маи само чете.
                Та неговата УАЗка е винаги по чиста. Отделно че е и по-лъскава от моя джип. Някаква много странна зелена перла е металика. Блести ослепително.

Коментар

• Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                  Абе, да прекатуриш тоя джип през таван си е каране . Туй се не обръща току-тъй.
                  За това аз доста се потрудих
                  Прикачени файлове
                  Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...

[img]http://www.danasoft.com/sig/.jpg[/img]!

Коментар

• Сега ще ви кажа някой истини
                    1.Когато отговаряте вие не сте прочели всички мнения по темата и вашето мнение не е компетентно по темата
                    2.Кое ви кара да смятате че вашето мнение е правилно, подкрепете го с факти
                    3.До колко вашия опит ви позвалява да имате самочуствието да си давате мнението(Не питай стария питай патилия )Вие къде сте патили И ако сте патили кога давахте повече акъл преди или след патенето
                    Пиша тук защото тук му е мястото
                    А човек се учи от грешките си Таз разходка без лебедка на другата и с летни гуми с дете и жената ако иска

Коментар

• Емо липсваше ми
                      Да си доидем на думата(темата) дет се вика.

Коментар

• Няма лошо и на мен ми липсвахте до като бях на път
                        Но като чета се плашим, модераторите да не са в отпуск

Коментар

• Никъв контрол нали
                          Тука поне сме си по темата.
                          Мани мани преди няколко дена и аз да напиша нещо серйозно ама съм объркал темата и го пуснах тука. Ужас. Всички го взеха за маитап.

Коментар

• Не ги разбирам тези неща,аз тук съм за малко утре ме няма.Значи мнения от хора НЕ стъпвали в калта да не им се обръща внимание

Коментар

• Първоначално публикуван от GITS Преглед на мнение
                              Ако Самурая е на някой от вас да не се сърди, ама може ли един ML да е по-кален от Самурайа ти.
                              Ами, гледай сега! Тия двамата са се хванали нещо на бас, минали са по някакъв маршрут и Самурая е успял да мине през автомивката и да стигне първи на финала, чист... излъскан отвсякъде!
                              Vitara 1.6 8V; +/-80hps; Kobra NT-235/75 R15; FJ 48"

Коментар

• Re: 4x4 Простотии

А като се сапунисвате спирате ли водата в банята.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X