представих си вече състезание само с УАЗ-и по асфалт и с нископрифилни гуми.. такоа сигурно не е имАло. ще е луд фън
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Празни приказки, простотии и т.н.
Свий
X
-
УАЗкаджия с червило, такова животно нема.Първоначално публикуван от СтефанТц. Неаме сини лампи, неаме неон отдолу, ше ни дигнат на бургия и после нема да може да спираме пред Червило на осовата линия, ми кат некви тъпани ще се мушиме не паркинга. Аз не ща. Ше ни земат книжките.
Коментар
-
може да направим едно такова ШОУ.Първоначално публикуван от go go goабе вие си правите майтап, ама защо да не идем на божурище някой път с жипките да се дръпнем, гаранция че всички дето са се събрали да гледат сини лмпички ще пометнат от ужас
това ще е една реализирана простотия

Вранглер бега Витара;Витара бега LR;
УАЗ бега всички мераклий.
Коментар
-
Аз съм ЗА! go go go, обаче ние с теб, сме що годе добре! Трябва да се иде с УАЗ, Нива и некви от тоя сорт, за да бъде шаша пъленПървоначално публикуван от go go goабе вие си правите майтап, ама защо да не идем на божурище някой път с жипките да се дръпнем, гаранция че всички дето са се събрали да гледат сини лмпички ще пометнат от ужас

П.С. Някой ако има пушещ дизел ще бъде чудно
!
RB Patrol Team
Коментар
-
Ама вие с тези JEEPки да не мислите да ме бегате.Първоначално публикуван от Асен ВасилевАз съм ЗА! go go go, обаче ние с теб, сме що годе добре! Трябва да се иде с УАЗ, Нива и некви от тоя сорт, за да бъде шаша пъленПървоначално публикуван от go go goабе вие си правите майтап, ама защо да не идем на божурище някой път с жипките да се дръпнем, гаранция че всички дето са се събрали да гледат сини лмпички ще пометнат от ужас

П.С. Някой ако има пушещ дизел ще бъде чудно
!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
!
ама може и още по големи. лъскави
Коментар