Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Привет!
А наздравичката от мен...
Аз я почвам пък ще видя кога ще я свърша...
Който не види дънце да не види слънце...тоста на махленската пиянка...Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Коментар
-
Пооздр.... наздраве и от мен.
Като гледам, Андро още от икиндия е почнал.
Но, нали е казано: "кой, когато и колкото му душа иска..."proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Айде-е-е и аз съм тука,че тия дни хем свирих яко,хем немах интернет.А,наздраве на всички,ма нали сега са пости,та незнам.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнениеПривет банда!
Никой ли не пие?
Наздраве!
Наздраве!!!
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеАбе без кости е .Такава съм я хванал.Ко да направя
.Като не искат да м евземат в Руси да ме научат да хващам риба с кости.
Ай да се не отплесвама.НАЗДРАВЕ/ без риба?Или лъзгава и залитаща по подмоли щука стигала ли те е?
Аз и тъй бесен че спря да бута,нашия не намерил мезе у бакалията и мене почнал...
Чшшшшшшшшшшшшш,наливай си една наказателна рикия и фъркай до огнището за пепеляк!
Иначе...наздраве тотал компанията!Последно редактирано от cveti; 30-11-08, 17:04.
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеДън съм чул!
Наздраве!!!.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнениеМахе, това са домати в твойта градина...
Ша провалим младежа, ша земне да си обърка ориентацията в тези смутни времена....
Ай, наздраве с един бърбан, един скоч и една бира...
http://www.youtube.com/watch?v=DMYQnpTuXyI
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеА постите..
Чекай да изплюя и мезелика...
Наздраве,праведни люде...поне няма се чудите горе или долу.Ма горе май било скука...ще видим "когато му дойде времето".
Последно редактирано от cveti; 30-11-08, 17:04.
Коментар
-
Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнениеМи, аз си седях там кротко и напоително с Румбата, Димо и още бая народ, ама нали бех отговорник по барбекю, не съм шавал много-много... И бях повечето време на бира, щото... абе не бях спал от четвъртък вечер, в петък/събота ми се събраха 20 часа каране, пък ме чакаха още 600 км в неделя...
Нищо, нашто се не губи!
Наздраве!
Съм на червено винце с много мезета и в момента слушам Billy Idol
http://www.youtube.com/watch?v=24FT3u-lhg4
Всъщност, цялата маала също слуша...Объркал съм се помощщщщ
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxxЗа здраве с лимоната и айрян не баца ли?
Чекай да изплюя и мезелика...
Наздраве,праведни люде...поне няма се чудите горе или долу.Ма горе май било скука...ще видим "когато му дойде времето".
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеЩом и долу ще сме заедно,наздраве.
НАЗДРАВЕ!!!
П.П.-отнася се за всички посещаващи бара по тва време на годината,та люскайте-рабтата и адреса ясни...
Коментар
-
Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнениеЕй маниачестегнисе помощщщщ аман от пиянищаа
Наздраве!Ferrum dum ignis candet cudendum est.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар