Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
    Това ме подсеща за един спор преди години (на който станах свидетел ) за дилемата дали да сме грешни или праведни .
    И в един момент почвам да мисля за себе си .На къде ли да се ориентирам кат се изправя пред Светия му Петър . Казвам си : Рая - убаво . Праведни хора , смирени . Всички седят на една маса с бяла покривка , пият билков чай и мълчат кат на комсомолско събрание преди избор на председател на организацията ... Всичко светло , спокойно ...абе скука !
    Убаво , ма аз кат дядо Матейко се сетих за магаричката ..Пардон ! За ракиййката . И си викам : Бре мааму стара ! Че сме грешни , грешни сме ...Я айде баче Владо , сядай на Ямахата и у пъклото ! Кръчми , уиски , мацки , разврат ..абе живот ! Е , има един проблем ....От сутринта Лукавия ше ни разтяга топките кат ластици (абе гадно е ) , ма кат знам че вечерта ше се повтори кефа в бара , ше стискаме зъби и ше търпиме !
    Та наздраве за феновете на бара !
    Е ти на "долния" управител шо не му свитна 50 кинта?
    Сега рогатото говедо щеше да пише тука и да повръща...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      Е ти на "долния" управител шо не му свитна 50 кинта?
      Сега рогатото говедо щеше да пише тука и да повръща...
      Има време !
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Нали съм на диета отивам да хапна неколко скумрийки печени А под масата съм си скрил една пластмасова КаменичкаИ невинно ше питам жена ми :Я тва кво прави тукаВеднага да се унищожи
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
          Нали съм на диета отивам да хапна неколко скумрийки печени А под масата съм си скрил една пластмасова КаменичкаИ невинно ше питам жена ми :Я тва кво прави тукаВеднага да се унищожи
          Щом искаш да отслабнеш,лекарството е измислено:
          -Секс сутрин, обед и вечер.На трийсетия ден ше си отслабнал,ама е опасно,че мое да умОриш жената..А,Наздраве.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          -----------------------------------------------
          0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
            -Секс сутрин, обед и вечер.На трийсетия ден ше си отслабнал,ама е опасно,че мое да умОриш жената..А,Наздраве.
            Бе куче със саламец не се мОри...
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
              Надявам се, ако има дами, да не се чувстват изоставени откъм внимание. За тях може да "наемем" и сервитьори.
              Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
              Айде,колеги и колежки,не се бутайте,места има за всички.Да видим тази вечер управителя как ше се представи с персонала....Че има и заявка за сервитьори...

А на здраве!!!
              Добра вечер на всички.
              Както обещах снощи, в бара имаме и сервитьори - специално за обслужване на дамите. Младежите се съгласиха, като разбраха кои ще им бъдат клиентки.
              Така че, по един коктейл, дами и ... наздраве.

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                Трябва да ме земеш за помощник.Като се нагледам в дискотеката може и да се прежалимАма оно и тва си е убавиня пийнеш апнеш па като му полегнешпа и докторо нали каза да не работите на пълен стомах Сабайле ше видиме какъв акъл ше ни дойде
                К мирной жизни не пригоден.
                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
                  Трябва да ме земеш за помощник.Като се нагледам в дискотеката може и да се прежалимАма оно и тва си е убавиня пийнеш апнеш па като му полегнешпа и докторо нали каза да не работите на пълен стомах Сабайле ше видиме какъв акъл ше ни дойде
                  Е ние колко пъти ше му прайме намеци на Траялчето Ма кат опре до свирките , се той сака да си ги коландрисва . Се едно ний не сме културно- хентилигентни люде ... Ма ей ви ся нещо , та да допълним на колежките сервитьора.
                  http://www.vbox7.com/play:018042e4
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Гледам не се предавате не че можете и знаете как, ама
                    Та да си поздравя мамчетоо с една песничка, ако позволите http://www.youtube.com/watch?v=uU8WxVyG8Kg И НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееееееееееее
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                      Та да си поздравя мамчетоо с една песничка, ако позволите http://www.youtube.com/watch?v=uU8WxVyG8Kg И НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееееееееееее
                      Да ти е жива и здрава мамчето! А за предаването - никогиш!! Наздраве на всички тихи, буйни и неидентифицирани битови алкохолици във форума!!
                      יעבור
                      «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                        Честито, Тони (ох, на патерица вече ).
                        Да е жива и здрава жената, която ти е дала живот.
                        Като стана въпрос за майка, ето един подходящ поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=5GZlJr1c48k

Коментар

оооооооххх,,,, знаех че винаги закаснявам , ма 6 големи джонита трудно си се пият а наздраве

имали поводи за пиене тази вечер
                          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                            оооооооххх,,,, знаех че винаги закаснявам , ма 6 големи джонита трудно си се пият а наздраве

Наздраве, Юли. Явно си се преборил и с 6-мата (ей, това да не са: тримата и брат му? )

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение

Има ,има...Nyvatest има повод...Още веднъж честито и наздраве
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                                Има ,има...Nyvatest има повод...Още веднъж честито и наздраве
                                Вярно е. Ама и stariat и той трябва да черпи: (Антонов ден)
                                Честито и наздраве.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X