Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
    мерси за барманката , наздраве
    Благодарностите са за nickbochev.Аз само споделихА на здраве
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      Вий двамцата с тез бурета не мое си скивате "струмента",бе-барманки,лай-лай кучка!
      Левенти с шопарски привкус и оттенък...Плейбой ли беше,плейшкембъл ли,плейстейшън...
      Ама на приказка сте...пак същото!
      Аре наздраве!Либуфчии че дрънкат!
      А бе ти кога ми го лапа, че се бараш спец по инструмента ми бре? И като си хърбел твоя виждаш ли го изобщо? Или треа некой да те помпи отзаде, па белки го зърнеш за минута? Когато двама си мерят пишките не си подлагай гъза освен ако не си се разгонил и те е засърбял сфинктера!

Коментар

Наздраве и от х.Мечит другарчета ,тук не е много приятно с тия пържолки и тая гадна туршийка,а па таа водка ич не върви Абе гадна работа ви казвам Наздравееееееееееееееееее

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          А бе ти кога ми го лапа, че се бараш спец по инструмента ми бре? И като си хърбел твоя виждаш ли го изобщо? Или треа некой да те помпи отзаде, па белки го зърнеш за минута? Когато двама си мерят пишките не си подлагай гъза освен ако не си се разгонил и те е засърбял сфинктера!
          Кво сте си мерили................Я на Лс съм ти проводил микрометър...
          Па за папкането-шкембе чорба с клечка за зъби не ям!Аре,тъча и си търси сулката/ку я видиш/...

Коментар

Кво сте си мерили................Я на Лс съм ти проводил микрометър...
            Па за папкането-шкембе чорба с клечка за зъби не ям!Аре,тъча и си търси сулката/ку я видиш/...
            С микрометъра можеш да си мериш мозъчните гънки ако откриеш повече от една. Кво ядеш не ме интересува хич, а "тъча" ще казваш на тия около тебе. И изобщо като не те бутат, недей гърмя щото напоследък и това не знаеш кога и как да го правиш.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              С микрометъра можеш да си мериш мозъчните гънки ако откриеш повече от една. Кво ядеш не ме интересува хич, а "тъча" ще казваш на тия около тебе. И изобщо като не те бутат, недей гърмя щото напоследък и това не знаеш кога и как да го правиш.
              Нервен ми се видиш-верно ли не мойш го найдеш?Ай много по-здрави и червенки!!!

Коментар

Ех, либоФФ, либоФФ... Много се дърляте, значи сурьозно си ходите...
                Ама никой не се сети да окне едно "Наздраве"!!!!
                Ха, наздраве да е, бирата да е студена, рибата да кълве и сервитьорките да са дашни!!! Ракийката да се точи като олио, туршийката да хрупа, а от жарта да ухае на "боб по хайдушки".
                http://www.youtube.com/watch?v=NRa2bXy6ag8
                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                  Ех, либоФФ, либоФФ... Много се дърляте, значи сурьозно си ходите...
                  Ама никой не се сети да окне едно "Наздраве"!!!!
                  Ха, наздраве да е, бирата да е студена, рибата да кълве и сервитьорките да са дашни!!! Ракийката да се точи като олио, туршийката да хрупа, а от жарта да ухае на "боб по хайдушки".
                  http://www.youtube.com/watch?v=NRa2bXy6ag8
                  Прав си,чувствата са в повече-ма мойта дружка нещо е неглиже тая вечер и не му се сърдя!
                  НАЗДРАВЕ!!!
                  ...................и благодаря за по-здравия..................

Коментар

Прав си,чувствата са в повече-ма мойта дружка нещо е неглиже тая вечер и не му се сърдя!
                    НАЗДРАВЕ!!!
                    ...................и благодаря за по-здравия..................
                    Молив, молив.
                    Приятел по голяма нужда се познава...
                    Важното е да кипи духовен живот!
                    Наздраве, момчета, снощи запих и се разпях, да имате късмет някой път да ме чуете, до края на живота си ще пия на аванта... Ма сега няма как да ви поздравя "искренно и лично". Тез младежи добър саунд са избацали, ама ич ги нема в пеенето...
                    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Абе четем некакво земетресение е имало.Та викам да проверя дали сте всички на лице.
                      НАЗДРАВЕ
                      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                        Абе четем некакво земетресение е имало.Та викам да проверя дали сте всички на лице.
                        НАЗДРАВЕ
                        Направо ми ги разклати.. бат'бойко тресението...
                        Бат' Юли обаче, преди да го редактират, видя "сатана"-та:
                        "Нещо страшно сАтана, не мисля, че е земетресение, говоря за района на центъра, всичко е по улиците."

Не мога само да разбера, много ли, малко ли му е дошло пиенето.. Наздраве Юли, на чужд гръб 100 тояги са малко..

Коментар

наздраве и от мен . маврут с лимонада и суджук или свинско печено. по видинско ме научиха така

Коментар

Оооооооо,,,,, тука поне е спокоино, наздраве момчета ,
                            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Наздраве и от мен.
                              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

я и аз да се включа в наздравиците
                                айде, банда, наздраве!
                                Daddy's girl! Always & Forever!
                                Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X