Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

До: Бар "Наздраве"

Привет!
 А наздравичката от мен...
 Аз я почвам пък ще видя кога ще я свърша...
 Който не види дънце да не види слънце...тоста на махленската пиянка...Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
 .................................................................................................
 Е. Абу
 Коментар
- 

Пооздр.... наздраве и от мен. 
 Като гледам, Андро още от икиндия е почнал.  
 Но, нали е казано: "кой, когато и колкото му душа иска..." proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
 NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
 Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
 Коментар
- 

Айде-е-е и аз съм тука,че тия дни хем свирих яко,хем немах интернет.А,наздраве на всички,ма нали сега са пости,та незнам.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
 -----------------------------------------------
 Питието определя съзнанието... . .
  0887770735 0887770735
 Коментар
- 

Дън съм чул!Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнениеПривет банда!
 Никой ли не пие?
 Наздраве! 
 Наздраве!!! 

А само кости/фито както го докарашПървоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеАбе без кости е .Такава съм я хванал.Ко да направя
 .Като не искат да м евземат в Руси да ме научат да хващам риба с кости.
 Ай да се не отплесвама.НАЗДРАВЕ / без риба?Или лъзгава и залитаща по подмоли щука стигала ли те е? / без риба?Или лъзгава и залитаща по подмоли щука стигала ли те е?  
 Аз и тъй бесен че спря да бута,нашия не намерил мезе у бакалията и мене почнал...
 Чшшшшшшшшшшшшш,наливай си една наказателна рикия и фъркай до огнището за пепеляк! 
 Иначе...наздраве тотал компанията! Последно редактирано от cveti; 30-11-08, 18:04. Последно редактирано от cveti; 30-11-08, 18:04.
 Коментар
- 

А постите.Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеДън съм чул! 
 Наздраве!!!  .

Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето. .

Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
  0887770735 0887770735
 Коментар
- 

Домадето го прасна сланата веке,та...да си немаме и Тони Сланата/ало,събери си нивата и акъля-зима доди и ще мааш крачоли по футубуси/...Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнениеМахе, това са домати в твойта градина...
 Ша провалим младежа, ша земне да си обърка ориентацията в тези смутни времена.... 

Ай, наздраве с един бърбан, един скоч и една бира... 
 http://www.youtube.com/watch?v=DMYQnpTuXyI   

За здраве с лимоната и айрян не баца ли?Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеА постите. . . 
 Чекай да изплюя и мезелика...
 Наздраве,праведни люде...поне няма се чудите горе или долу. Ма горе май било скука...ще видим "когато му дойде времето". Ма горе май било скука...ще видим "когато му дойде времето".  Последно редактирано от cveti; 30-11-08, 18:04. Последно редактирано от cveti; 30-11-08, 18:04.
 Коментар
- 

Абе банда цела вечер сме пили па не смо сме видели шо става бреПървоначално публикуван от gadeff Преглед на мнениеМи, аз си седях там кротко и напоително с Румбата, Димо и още бая народ, ама нали бех отговорник по барбекю, не съм шавал много-много... И бях повечето време на бира, щото... абе не бях спал от четвъртък вечер, в петък/събота ми се събраха 20 часа каране, пък ме чакаха още 600 км в неделя... 
 Нищо, нашто се не губи!
 Наздраве!
 Съм на червено винце с много мезета и в момента слушам Billy Idol
 http://www.youtube.com/watch?v=24FT3u-lhg4
 Всъщност, цялата маала също слуша...  Объркал съм се помощщщщ

К мирной жизни не пригоден. Объркал съм се помощщщщ

К мирной жизни не пригоден.
 Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
 ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
 Коментар
- 

Щом и долу ще сме заедно,наздраве.Първоначално публикуван от maxxxЗа здраве с лимоната и айрян не баца ли? 
 Чекай да изплюя и мезелика...
 Наздраве,праведни люде...поне няма се чудите горе или долу. Ма горе май било скука...ще видим "когато му дойде времето". Ма горе май било скука...ще видим "когато му дойде времето".  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето. Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
  0887770735 0887770735
 Коментар
- 

Като свършим тамошната конвертируема валута харчим двама пазвантина за пукница,третия режем за мезе и пак:Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеЩом и долу ще сме заедно,наздраве.
 НАЗДРАВЕ!!! 
 П.П.-отнася се за всички посещаващи бара по тва време на годината,та люскайте-рабтата и адреса ясни...  
 Коментар
- 

Ти па, намери каде да се вайкаш!Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнениеЕй маниаче стегнисе помощщщщ аман от пиянищаа стегнисе помощщщщ аман от пиянищаа 
 Наздраве!Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 28 потребители онлайн. 0 потребители и 28 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар