Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    .Не жаля оная система-там пороци бол и по много,ама тогава за дране на знаме имаше дране на задници!
    Чак не улазя водката...
    Наздраве,ама...
    Оная система гадна била,ама такива своеволия джадайски не е имало.Или ако е имало са ги оправяли бързо(7,62 ли каза )
    Кой гласувал,кой не,не е от значение.Аз като гласувах ,та за какво го направих?Вече не помня и за кой гласувах.то като няма алтернатива,отиваш и играеш тото.
    Ама айде д оставим тая тема за другите раздели.Тука да си говориме за пиене и за жени
    НАЗДРАВЕ и оправи проблема с водката
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
      Оная система гадна била,ама такива своеволия джадайски не е имало.Или ако е имало са ги оправяли бързо(7,62 ли каза )
      Кой гласувал,кой не,не е от значение.Аз като гласувах ,та за какво го направих?Вече не помня и за кой гласувах.то като няма алтернатива,отиваш и играеш тото.
      Ама айде д оставим тая тема за другите раздели.Тука да си говориме за пиене и за жени
      Правилно и мъдро решение колега свалям ти шапка.Сериозните теми са за друго място,а тук да отпуснем душата

Наздраве и от мен агейн

Коментар

Нещо за разведряване на атмосферата: Максе, я кажи как мина празненството по случай Рождения ден на щерката?
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Принципно е така,братлянка,ама тва да дишаш същия въздух с пейзаните,трови!И то разни мекерета/нов официален език,май/,дето ако имат очи да си погледнат създателите-да изтекат,в тоя контекст не им трябват грам.
          Водчицата е хубава с добра компания/като нашата/ или от отровени нерви по всякакви поводи.
          Второто не е решение,но като гледам "решенията" май всички са чалдисани и чак не ми се пише-най много пак да отнеса някое "картонче".
          Верно не влиза на място питието!
          Наздраве,поне за вас и настроението Ви/ако имате усет и нагласа за такова/!

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
            Нещо за разведряване на атмосферата: Максе, я кажи как мина празненството по случай Рождения ден на щерката?
            В началото-добре и готино,после-за здравето на детето 'бахме нашето!
            Ноо кърваво и безпаметно!!!
            Пак Наздраве и благодаря за темата в "честитките"!

Коментар

В началото-добре и готино,после-за здравето на детето 'бахме нашето!
              Ноо кърваво и безпаметно!!!
              Ти пък, нали от толкова време "търкаме" заедно плота на бара.
              Нали трябва да се "уважаами" Такъв повод не може да не се отбележи подобаващо.

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
                Правилно и мъдро решение колега свалям ти шапка.Сериозните теми са за друго място,а тук да отпуснем душата

Наздраве и от мен агейн
                Сериозните теми имат нужда от отдушник като "нашето барче".За мен/лично/ темата все още няма отдушник и решение,т.е.-тежи ми/на мен/.Не се ям,за мен отпускането е след преодоляването на даден проблем/институция/-какво лошо има докато сменим някоя наздравица да си кажем и това,което смятаме за неприемливо и тъпо?!
                Наздраве!!!

Коментар

Бе хора, по канализацията текат не'кви шампионски лиги... Я салатата и ракийката! Държавата в кръчмата няма да я оправиме...
                  Наздраве!!!

P.S. Днес прибрах две каруци барабар с дървата (4акта) и думнах две псета, 'щото "магарето, разбир'шли не можело да спре", и тъмнозелените братя се пробваха да минат през Нивата... Такава черта ми теглиха от край до край... Обаче, О Чудо!!! Глухите виждат, слепите прохождат, сакатите чуват! Като гръмна топа и се разквичаха псетата, и магарето спря.... И си намериха личните карти, и си подписаха актовете като съзнателни граждани....

Не е луд който яде баницата!

Наздраве, че пак взех да се ядосвам...
                  Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                    Ти пък, нали от толкова време "търкаме" заедно плота на бара.
                    Нали трябва да се "уважаами" Такъв повод не може да не се отбележи подобаващо.
                    Подобаващо,иди-ела!Ама то много здраво било тва детенце-чак се очакалихме от наздравици и пукница.Добре че е един път годишно!
                    Бе,НАЗДРАВЕ!!!

Коментар

Добър вечер и наздраве! Приемате ли начинаещи пиячи
                      Daddy's girl! Always & Forever!
                      Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Сериозните теми имат нужда от отдушник като "нашето барче".За мен/лично/ темата все още няма отдушник и решение,т.е.-тежи ми/на мен/.Не се ям,за мен отпускането е след преодоляването на даден проблем/институция/-какво лошо има докато сменим някоя наздравица да си кажем и това,което смятаме за неприемливо и тъпо?!
                        Наздраве!!!
                        Принципно си прав,но като се заговори за нещо лекичко и забелязвам че темата обикновенно се задълбочава Иначе естествено че е по-приятно и да се обсъди по нещичко което тежи на душицата докЪт си попийваме

п.п.Нздрае

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                          Добре дошла, ама недей да тръгваш по стъпките на татко, че кръчмата ще ти стане основно място на пребиваване.

Коментар

Аз чак в неделя разбрах че се е регистрирала във форумътА сега видях и темата в Поздравитеcry:
                            отивам да си поръся главата с пепел и да си взема още бира.
                            НАЗДРАВЕ
                            Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                            Естествено НАЗДРАВЕ
                            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Аз чак в неделя разбрах че се е регистрирала във форумътА сега видях и темата в Поздравитеcry:
                              отивам да си поръся главата с пепел и да си взема още бира.
                              НАЗДРАВЕ и поздрави Зори
                              Не си изпуснал много Благодаря за поздравите!
                              Daddy's girl! Always & Forever!
                              Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                                Бе хора, по канализацията текат не'кви шампионски лиги... Я салатата и ракийката! Държавата в кръчмата няма да я оправиме...
                                Наздраве!!!

P.S. Днес прибрах две каруци барабар с дървата (4акта) и думнах две псета, 'щото "магарето, разбир'шли не можело да спре", и тъмнозелените братя се пробваха да минат през Нивата... Такава черта ми теглиха от край до край... Обаче, О Чудо!!! Глухите виждат, слепите прохождат, сакатите чуват! Като гръмна топа и се разквичаха псетата, и магарето спря.... И си намериха личните карти, и си подписаха актовете като съзнателни граждани....

Не е луд който яде баницата!

Наздраве, че пак взех да се ядосвам...
                                Евалла!!!
                                Значи имало бар-код за мингияните?!
                                Виде ли,че кръчмата е силата бореща "...не знам как да ги кажа без да си го намеря като "кръстник""
                                Ми шо не се отърва случайно "презумпцията" на линейно отстояние 1.70/вертикал,примерно/?
                                Сега щяхме да те замеряме с деликатеси...
                                Наздраве!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X