Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Вили, щом иска кюфтета, радвай се. Ще стане депутатка. Наздраве.
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    0887770735

Коментар

Колегите са захапали някаква тема,дали е по-добре колата да е с десен или ляв волан. Все едно ние да се питаме дали с лявата или с дясната ръка да си вдигаме чашата. Аз мисля,че ако си добър пияч и добър шофьор няма значение .Винаги ще се прибереш жив и здрав за да се напиеш качественно. НАЗДРАВЕ !!!

Коментар

Наздраве
        Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

И от мен наздраве!
          Снощи малко попрекалих, даже имаше падания по стъпалата докато се прибирахме в стаите в хотела да спим, ама персонала на комплекса сигурно са свикнали на такива гледки...
          Мезетата на Мещера бяха много добри, и те имат някакъв дял в паданията ми. Яко съм се опукал снощи, щом играх хоро... Днес като се прибирахме пийнах няколко гълтока бира, и ми подействаха като мехлем, ама нали карах-не посмях да пийна повече.
          Сега си наваксвам
          Та наздраве, тази вечер съм на бульон трезве(биричка)
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            И от мен наздраве!
            Снощи малко попрекалих, даже имаше падания по стъпалата докато се прибирахме в стаите в хотела да спим, ама персонала на комплекса сигурно са свикнали на такива гледки...
            Мезетата на Мещера бяха много добри, и те имат някакъв дял в паданията ми. Яко съм се опукал снощи, щом играх хоро... Днес като се прибирахме пийнах няколко гълтока бира, и ми подействаха като мехлем, ама нали карах-не посмях да пийна повече.
            Сега си наваксвам
            Коле,а мезе ?

Коментар

А добър вечер и от мене !
              G_P_S ,къде ми е чашата,да кажа и аз наздраве ?!
              [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
              Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Първоначално публикуван от peterbg1 Преглед на мнение
                А добър вечер и от мене !
                G_P_S ,къде ми е чашата,да кажа и аз наздраве ?!
                Няма чаши.........тази вечер пием от юсчета........НАЗДРАВЕ.

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
                  Коле,а мезе ?
                  Без!
                  По принцип винаги пия с мезе, ама тази вечер няма нищо подходящо вкъщи(жената сготвила леща), и пия бирата чиста. Бирата е единственото пиене което мога да поемам без мезе. Пък и тази вечер бирата я пия като лекарство, да не взема нещо да разваля лечебния ефект..
                  Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    И от мен наздраве!
                    Сега си наваксвам
                    Кольо,абе то като се спънеш или стъпиш накриво така става,а за хорото то много бяха,Айде наздраве на бандата

Коментар

Наздраве и от мен на всички! На ракийка и салатка!
                      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Наздраве на всички! Като чета за вашите преживявания , този уикенд доста добре сте го изпратели!

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнение
                          Наздраве на всички! Като чета за вашите преживявания , този уикенд доста добре сте го изпратели!
                          За някои УЙкенд, за други, като мене, работа. Ма кво да праиш. А, наздраве.
                          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                          Питието определя съзнанието....
                          0887770735

Коментар

Живи и Здрави да сте! Наздраве...

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                              Кольо,абе то като се спънеш или стъпиш накриво така става,а за хорото то много бяха,Айде наздраве на бандата
                              Така става, ама що не става по обяд например, ами по късните часове, и след сериозната употреба на едни напитки...
                              А за хорото-при мен има една особеност-трябва да съм доста злоупотребил за да се хвана да играя хоро... Жената все ми се смее на другия ден-колко съм бил пиян, та да играя... Ама щом съм дошъл до това положение-значи ми е било хубаво. Изобщо-голяма рядкост е някой да ме види да играя хоро. Само, че този път ме снимаха, и само под серизна заплаха за саморазправа под формата на каса бира и кофа кебапчета няма да ми пуснат снимката тук

Наздраве приятели.

Коментар

Ай, Наздраве !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 21 потребители онлайн. 0 потребители и 21 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X