Tо решено за сбирката. На Жоро Реното било голямо, имало 7 правостоящи места. Та като подеме шопландците, мине по тангентата Хемус и у вилата изсипва туристите. Няма наздраве, че е рано още.
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
То Реното и кривоседящи места има, ама вие ги правите тия сбирки все когато аз работя. Сбирка се прави от вторник до четвъртък.
А сега по същество:
Прибрах се в къщи, запалих си камината и седнах на компа да търся некви музики за утрешното парти.
И най-важното: Срам не срам, че е по това време, си сипнах водчица и сложих на масата едни пилешки филенца..
Наздраве..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
То Реното и кривоседящи места има, ама вие ги правите тия сбирки все когато аз работя. Сбирка се прави от вторник до четвъртък.
А сега по същество:
Прибрах се в къщи, запалих си камината и седнах на компа да търся некви музики за утрешното парти.
И най-важното: Срам не срам, че е по това време, си сипнах водчица и сложих на масата едни пилешки филенца..
Наздраве..
Така и не пусна една снимка на това Рено да му се порадвам, не че аз пуснах на моето. Аз пък си подадох данъчната декларация и ме скъсаха(по скоро съдраха) на един изпит вчера. Голяма брадва- 28 явили се, 6 взели. Наздраве!
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Ванка, зарежи за малко колежките и натискай на учене. Учени хора ни трябват тука, в бара.
Наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Ама айде включвай се, че ние вече си легаме.
Наздраве..
Коментар