Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
    Ти, па не разбираш от майтап. Аз на моите аниматорки, дет са на по 18-20г., кви работи съм казвал...
    Я се усмихни, и наздраве..
    Наздраве Жорка!
    Ти нямаше ли да звъниш да пием по нещо?
    Той Дани никога не се майтапи, а и сигурно е прав, на твоите аниматорки мога да съм им майка!
    Я раздуйте нещо за зимната сбирка на палатки, само за отбрани ли ще е ?
    Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
    Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
      Аз ли го тормозя, само и само да не ям нищо и да има само за него, цяла вечер ми повтаря колко съм била дебела, грозна и стара!
      Говори ли се така на жена, еле на собствената?
      Пиене батко Ясен днес ми донесе, нали той поне си ме обича, грижи се да ми е добре!
      Наздраве, аз ще си оплаквам отминалата младост!
      Ем кат имаш пиене ко си са сурнала да са оплакваш! Пий там и подсмърчай ама по-тихо, ко си са развилняла кат развита свиня из никюпски бостан. Наздраве!

П.П. Знам аз, че Ясен е виновен с неговия алкохолно дериватен бизнес, ама той Дани няма много да го търпи, ше го банне за незаконна търговия, а Макса ше му натрие сичките теми. Ше види той как се носи на нервна жена пиячка и то без мезе, мхм...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
        Ше види той как се носи на нервна жена пиячка и то без мезе, мхм...
        Как без мезе, Тишо. Има си кашкавал... Наздраве.
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          Ем кат имаш пиене ко си са сурнала да са оплакваш! Пий там и подсмърчай ама по-тихо, ко си са развилняла кат развита свиня из никюпски бостан. Наздраве!

П.П. Знам аз, че Ясен е виновен с неговия алкохолно дериватен бизнес, ама той Дани няма много да го търпи, ше го банне за незаконна търговия, а Макса ше му натрие сичките теми. Ше види той как се носи на нервна жена пиячка и то без мезе, мхм...
          Аз на Ясен му плащам в натура, безпаричие, няма как!
          И не съм нервна, щото никакви нерви не са ми останали!
          Чувствителна съм!
          И нали ако спре Ясен да ми носи ще дойда твоето пиене да извлача
          Айде Наздраве Бара!

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
            Как без мезе, Тишо. Има си кашкавал... Наздраве.
            Няма кашкавал тя. Два литра кашкавал за какво по-напред? Нали затуй се нерви тя, че не й давал Дани да плющи. Ами как да й даде, като тя вместо да яде го изпива, м? Наздраве!

Коментар

Наздраве Жорка!
              Ти нямаше ли да звъниш да пием по нещо?
              Той Дани никога не се майтапи, а и сигурно е прав, на твоите аниматорки мога да съм им майка!
              Я раздуйте нещо за зимната сбирка на палатки, само за отбрани ли ще е ?
              Зимната сбирка на палатки ще е за всеки, който иска да спи на палатка през Януари.
              Относно звъненето, до няколко дни ще имам ходене в Симеоново.
              А относно аниматорките, непрекъснато им повтарям, че са дебели, щото някои вече са над 45кг.
              Наздраве.
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              Питието определя съзнанието....
              0887770735

Коментар

Говори ли се така на жена, еле на собствената?
                Точно на собствената се говори така. Другите неща се говорят на чуждите

Наздраве Жули. Кажи и на Дани от мен наздраве. На мен ми е кеф жената като се ядосва за глупости...
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аз на Ясен му плащам в натура, безпаричие, няма как!
                  И не съм нервна, щото никакви нерви не са ми останали!
                  Чувствителна съм!
                  И нали ако спре Ясен да ми носи ще дойда твоето пиене да извлача
                  Айде Наздраве Бара!
                  Охоо, ти прекрачваш секви граници с тез заплахи! От днес съм на бойна нога, макар и малко куца, но ш са справя с тебе! Сал посмей да ми доближиш запасите и тутакси ща овъгля! Ти може и да не знаеш ама аз като се отбранявам фърлям огън кат ламята Спаска! Освен ако не носиш мезенце, тъй повечко, тогава щи са дам и без бой, и без ритници... Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Точно на собствената се говори така. Другите неща се говорят на чуждите

Наздраве Жули. Кажи и на Дани от мен наздраве. На мен ми е кеф жената като се ядосва за глупости...
                    Кеф ти е, щото сте случили с жени дето да ви търпят!
                    Наздраве Коле, той Дани спи вече, ама ще му предам утре поздрави от теб!
                    Абе вие знаете ли, че моите родители за 22 години съвместен живот 1 път не са ми били отръки, аз ли съм била идеалната дъщеря или те идеалните родители незнам?

Коментар

Немойте, бре!
                      Че се изпотепате!
                      Я наздраве!
                      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Наздраве компанията, да не станете на кълбета??? Ние ще си лягаме
                        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                          Наздраве компанията, да не станете на кълбета??? Ние ще си лягаме
                          Кой не може да прави кълбо, той да му мисли, аз мога и напред и назад и шпагат и мост, а и съм хитра, не се давам на мъжете, виж с жените повече зор ще видя!
                          Последно Наздраве и от мен!
                          Ще погледам малко кримки!

Коментар

Брех тука като листопад стана.....

Наздраве.
                            Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                            Honda CB 919 Hornet
                            0898849413-Светльо
                            Кръвна Група: 0+

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнение
                              Брех тука като листопад стана.....

Наздраве.
                              Сезона е такъв, макар че повечето шума опада вече. Остана малко по дъбовете.

Наздраве
                              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Абе кви кълбета, кви шпагати, свят ми се завива от такива работи, що не пиете ами кълбета ши ми правите, ай наздраве! Ама казвах аз, че Ясен е виновен , вие не, не бил той. Не ама друг път. Аре. И умната.
                                Последно редактирано от Тихомир; 26-11-11, 22:22.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X