Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
    Що лягаш ли вече? А това оригиналде е за Виличка, дето ни пробутва едни ментета.[ATTACH=CONFIG]388376[/ATTACH]И да я питам, кога шотландци ще ти сварят добра ракия, еле па блага.
    Наздраве!
    Ааа, дай да не се обиждаме на Джак Даниълс, че почва да ми се накръвява погледа. Наздраве и да го махаш туй сливенското менте, че ще ни затвори ХЕИ-то!

Коментар

Джак-ракията се прави в шотландския щат Кентъки
      А наздраве!
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Да вярно, то май беше американско. А какво и е на сливенската, преди прехода си е била много убава. Аз тогава не съм консумирал, щото не бях комсомолец. Наздраве!
        Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Наздраве и от мен!
          Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Ми тогава и от мен.
            Наздраве!
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
              Джак-ракията се прави в шотландския щат Кентъки
              А наздраве!
              Ай, ай, ай, приятелю мой, Саше, Джак Даниълс се прави в Линчбърг, Тенеси, а не в Кентъки. Затова не му казват нито скоч, нито бърбън, а единственото и неповторимо Тенеси уиски, прецеждано капка по капка през триметров пласт от кленови въглени за извличане на всички кисели нотки от вкуса му. Наздраве!
              Последно редактирано от Тихомир; 28-11-11, 23:44.

Коментар

Да вярно, то май беше американско. А какво и е на сливенската, преди прехода си е била много убава. Аз тогава не съм консумирал, щото не бях комсомолец. Наздраве!
                Това, което ти си показал няма грам общо със старата "Сливенска перла". Тя беше не само хубава, беше прекрасна, но за съжаление вече я няма. Изчезна заедно с вкуса на едновремешните суджуци, салами и кренвирши.

П.П. Не ме разбирай погрешно, имаме много добри ракии, аз дори имам в къщи едно 55 градусово кайсиево, тройно преварено, с мед смъртоносно ракиено оръжие, което като го пиеш и небцето ти свири Одата на радостта, а вкусовите ти рецептори се побъркват от невиждано удоволствие, но... Джак Даниълса е любимото ми питие. Пия го бавно, на малки глътки, без лед, със стайна температура от суха чаша. Не се нафърлям като змей Горянин на две - на три, както обикновено правя с ракията. Джака го усещам като оргазъм, а кой оргазъм искаш да е претупан? Та така драги ми приятелю, застъпнико на сливенските ракиджийници.

Наздраве!

Коментар

Перверзник си ти Тишо...
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                    .....

П.П. Не ме разбирай погрешно, имаме много добри ракии, аз дори имам в къщи едно 55 градусово кайсиево, тройно преварено, с мед смъртоносно ракиено оръжие, което като го пиеш и небцето ти свири Одата на радостта, а вкусовите ти рецептори се побъркват от невиждано удоволствие, но... Джак Даниълса е любимото ми питие. Пия го бавно, на малки глътки, без лед, със стайна температура от суха чаша. Не се нафърлям като змей Горянин на две - на три, както обикновено правя с ракията. Джака го усещам като оргазъм, а кой оргазъм искаш да е претупан? Та така драги ми приятелю, застъпнико на сливенските ракиджийници......

Наздраве!
                    Аз предлагам на модератора , написал това , да си гледа работата и да престане с дяволските изкушения ! Щото тук освен майки с деца и хора със слаби нерви , четат и хора със слаби ангели . А часът е доста ранен и както ми текнаха лигите , ше взема да го пиша днес дъждовен ..... и уидЕ коня у рЯката !
                    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Коле, Тишо е човк със стил, май и малко романтик, за да пише такива работи. И е прав, на времето пиячката си беше добра, а сега е алхимия. За това имаме много добра химическа индустрия.
                      Владо, какъв мъж си ти. Я се стегни и стисни зъби за няколко часа. Ей сега ще минат.
                      Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

След вечеря с няколко вратни пържоли на тиган, пържени картофки и една бира, идва ред на това

почиваш си спокойно, съсредоточен само в усещанията от това

и ако накрая на дивана те чака това

значи си имал една от малкото божествени вечери в живота си.

Коментар

Абе хора, много раншко започнахте с вечерите, някои още не сме обядвали!!!

Пък и ще трябва да се работи днес повечко , много XXL проблеми се заформиха и ще стане доста късно дори за вечеря.

На всички весело изкарване!
                          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                            ........А часът е доста ранен и както ми текнаха лигите , ше взема да го пиша днес дъждовен ..... и уидЕ коня у рЯката !......

......
                            Владо, какъв мъж си ти. Я се стегни и стисни зъби за няколко часа. Ей сега ще минат......
                            Е вече минАха . Знаех си аз . (З)богом гузна съвест ! ...само дето не е Джак , а Туламор ....

На здраве !
                            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Владо, ама ти верно ли си сипа по това време. Дали и аз да не лупна 50г.. Наздраве..
                              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                              -----------------------------------------------
                              Питието определя съзнанието....
                              -----------------------------------------------
                              0887770735

Коментар

Aйде, оупън доорс на баро, наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X