Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Ох, на батя сервитьорчетата! Нека не се въртят много-много около мене, че току-виж съм ги объркал и "обидил" без да искам.
Наздраве, баровци!
Наздраве, сервитьорчетата!
Ееее от кога не бяхте назначавали персонал у барО Евала Захари! Ама земи да ги уволниш тез "милите" сервитьорчета, а пусни още малко сервитьорки...повече работа вършат
А Наздраве!
Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Е т'ва е!
Таа 'ного арна бе, Тишо!
Ша ма 'звиняваш за вискито, ма се обърках с Фоур Роузис и Джим Бийм.
Аз имам едно стъкло Жак, донесен ми от приятел от Канада преди поне 7-8 години. Ама толкова много пия, че си седи повече от половината.
Оная вечер си сипнах стотина грама и толкова не ми слизаше, че ми остана поне една трета.
Не че не е хубаво, ама една качествена домашнярка (аз си обичам плодовите около 42-45 града), много повече ми радва душата по празници, отколкото 'мириканеца.
Айде наздраве, че се олях да пиша!
Наздраве на целокупното бар!
Your conscience is all you can take to your grave.
Е т'ва е! Таа 'ного арна бе, Тишо! Ша ма 'звиняваш за вискито, ма се обърках с Фоур Роузис и Джим Бийм. Аз имам едно стъкло Жак, донесен ми от приятел от Канада преди поне 7-8 години. Ама толкова много пия, че си седи повече от половината. Оная вечер си сипнах стотина грама и толкова не ми слизаше, че ми остана поне една трета. Не че не е хубаво, ама една качествена домашнярка (аз си обичам плодовите около 42-45 града), много повече ми радва душата по празници, отколкото 'мириканеца. Айде наздраве, че се олях да пиша! Наздраве на целокупното бар!
Стой! Не пий повече от него. За да има за мене ако ти дойда на гости някой ден! А иначе и розичките, и джим бийма са ми любими бърбънченца, пък и не съм казал лоша дума за ракийката! Наздраве, Саше!
Коментар