От: Бар "Наздраве"

НАЗДРАВЕ!Специален поздрав за КОЛЬО!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Това какво значи, вече да не те броя за сват лиПървоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение

За компенсиране на гадните звуци идващи от говорителите да пусна нещо по-човешко:
Наздраве Сватко. Още те броя за такъв, и все още те пипа с главна буква.
Разбира се наздраве и на другите.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Бъзикам те бре!Малко кИчек за храносмиланье!А наздраве!Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТова какво значи, вече да не те броя за сват ли

За компенсиране на гадните звуци идващи от говорителите да пусна нещо по-човешко:
Наздраве Сватко. Още те броя за такъв, и все още те пипа с главна буква.
Разбира се наздраве и на другите.Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Стига бе... Аз да не съм нещо талисман, че да ме вардите...
Просто си отстоявам което ми е на сърцето и душата. А дразнения понасям, стига да знам, че не са с цел да ме унижат. Тогава реагирам, и не мисля. Не, че инак мисля де...
Ама наздраве, нищо, че утре ме чака спирачна система на УАЗ за рециклиране.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Абе след час, два ще ходя на гости, ама аре да си капна едно. Наздраве.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието...
.
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Признай си, че не толкова заради пиенето минаваш от тук. По-скоро дебнеш да не се появи Пач и да вземе сватбата....Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеАбе след час, два ще ходя на гости, ама аре да си капна едно. Наздраве.
Наздраве!
Коментар
-
Ей, ако за наШта сватба говорите, не давам никой да я взима!!! Той шефа ;ного работи, и затова май пак сама ще си пиянствам, така че .....Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеПризнай си, че не толкова заради пиенето минаваш от тук. По-скоро дебнеш да не се появи Пач и да вземе сватбата....
Наздраве!
НАЗДРАВЕThe Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 36 потребители онлайн. 0 потребители и 36 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

), дослушвам си last in line на DIO, и си лягам.
Коментар