От: Бар "Наздраве"
Като бяхме на Емине-Ком един от Лозенците извади такова едене. Спържа... Много мазно, и леко понамирисваше на гранясало. Явно е старо. Ама си е калорийна бомба. Ако някой има нужда от много енергия-идеалното ястие.
Саше, я дай рецепта как се прави. Онзи обясняваше, ама кой да помни... Помня само, че се ползват продуктите от които тук правим бахур, и пръжките от сланината.
Аз си ям джумерките за мезе на ракията.
Наздраве.
Като бяхме на Емине-Ком един от Лозенците извади такова едене. Спържа... Много мазно, и леко понамирисваше на гранясало. Явно е старо. Ама си е калорийна бомба. Ако някой има нужда от много енергия-идеалното ястие.
Саше, я дай рецепта как се прави. Онзи обясняваше, ама кой да помни... Помня само, че се ползват продуктите от които тук правим бахур, и пръжките от сланината.
Аз си ям джумерките за мезе на ракията.
Наздраве.
Коментар